چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۴
۰۹:۰۲ - ۱۹ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۵۰۸۳
جرم و جنایت

زن شوهرکش یک قدم از چوبه دار فاصله گرفت

زن جوان که به اتهام قتل شوهرش در یک قدمی چوبه دار قرار داشت با رضایت خانواده مقتول یک قدم با مرگ فاصله گرفت.

۲۳ خرداد سال ۹۰ وقتی صاحب یک گاوداری در روستای کلاته ورامین، به سراغ علوفه‌ها رفت ناگهان زیر علوفه‌ها با صحنه وحشتناکی مواجه شد. او به محض برداشتن چند بسته علوفه، جسد نگهبان گاوداری‌اش را دید که طنابی دور گردنش پیچیده و خفه‌اش کرده بودند. مرد میانسال که از دیدن جسد وحشت کرده بود بلافاصله موضوع را با همسر بابک در میان گذاشت. اما در کمال ناباوری دریافت این زن خودش قاتل است.

 

زن اعتراف کرد که همسرش را به قتل رسانده و جسدش را در میان علوفه‌ها مخفی کرده است.بدین ترتیب وی با پلیس تماس گرفت و راز این جنایت را فاش کرد. با اطلاعاتی که صاحب گاوداری در رابطه با عامل این جنایت داده بود، به دستور بازپرس جنایی همسر ۳۱ ساله بابک به اتهام قتل عمدی بازداشت شد.مهناز برای تحقیقات به اداره آگاهی منتقل شد و به قتل همسرش اعتراف کرد. او گفت: حدود ۸ سال قبل بابک به خواستگاری‌ام آمد. آن موقع مرد لایق و خوش برخوردی بود و زندگی خوبی داشتیم. پس از یک سال هم صاحب دختری شدیم اما افسوس که شادی در زندگی ما دوام زیادی نداشت و شوهرم گرفتار اعتیاد شد. او در مدت کوتاهی پول‌هایش را خرج اعتیاد و زندگی‌مان را با دست خودش نابود کرد.

 

زن جوان ادامه داد: چندی قبل به گاوداری آمده و مشغول کار شدیم. اعتیاد شوهرم را عصبی کرده بود و سر کوچک‌ترین موضوعی دعوا راه می‌انداخت. کارهای بابک باعث شده بود که زندگی‌مان به جهنمی تبدیل شود. او حتی دخترم را مجبور می‌کرد برایش سیگار بخرد. چهارشنبه هفته گذشته وقتی دخترم از مغازه برگشت و گفت سیگار گران شده، بابک او را با کابل به باد کتک گرفت. نمی‌توانستم ببینم که دخترم به خاطر گران شدن سیگار کتک می‌خورد و برای همین به دفاع از او پرداختم اما بابک مرا هم کتک زد.

 

درخواست جدایی

مهناز گفت: تحمل زندگی با بابک برایم سخت بود، از طرفی دخترم نیز در این زندگی بشدت اذیت می‌شد و من نمی‌توانستم این موضوع را تحمل کنم. به همین دلیل فردای آن روز به دادگاه رفتم و از همسرم شکایت کرده و درخواست طلاق دادم. از آنجایی که من آخر هفته شکایت کردم دادگاه روز رسیدگی به شکایتم را به شنبه موکول کرد. به خانه که برگشتم بابک دوباره تهدیدهایش را شروع کرد و گفت مرا طلاق نمی‌دهد. به من گفت اگر دست از شکایتم برندارم اجازه نمی‌دهد دخترم را ببینم.

 

روز حادثه یکی از دوستانم به دیدنم آمده بود که بابک دوباره شروع به بهانه‌گیری کرد و من و دخترم را بشدت کتک زد. همانجا بود که تصمیم به قتل گرفتم. از آنجا که دوستم قرص خواب مصرف می‌کرد، از او چند قرص گرفتم و در قهوه حل کردم و به بابک دادم. بابک پس از خوردن قهوه برای سرکشی به گاوها از اتاق خارج شد. بین راه تعادلش را از دست داد و روی زمین افتاد. من هم با طناب بسته‌بندی یونجه او را خفه کردم و جسدش را در میان علوفه‌ها گذاشتم. اما هنوز ساعتی از جنایت نگذشته بود که پشیمان شدم و تلفنی موضوع را به خانواده‌ام گفتم. ساعتی بعد هم صاحب گاوداری به سراغم آمد و واقعیت را به او گفتم.

 

زن جوان به دستور بازپرس جنایی به پزشکی قانونی منتقل شد و با انجام معاینات لازم، متخصصان پزشکی قانونی صحت روانی مهناز را تأیید کردند. خانواده بابک در دادگاه برای عروسشان تقاضای قصاص کردند و مهناز در شعبه ۱۱۳ دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت.

 

با پایان دفاعیات زن جوان؛ قضات دادگاه باتوجه به اعتراف او به قتل، بازسازی صحنه جنایت و درخواست اولیای دم برای قصاص، زن جوان را به اتهام قتل عمدی همسرش به قصاص محکوم کردند.

 

با صدور حکم مهناز، پرونده به دیوان عالی کشور رفت و این رأی نیز در آنجا تأیید شد. زن جوان چهارشنبه گذشته پای چوبه دار رفت اما با تلاش واحد صلح و سازش دادسرای امور جنایی تهران به سرپرستی دکتر محمد شهریاری، او توانست از اولیای دم مهلت بگیرد. بدین ترتیب اعدام وی به وقت دیگری موکول شد.

 

 

iran-newspaper.com
  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
واقعا میگند زنها عقلشون ناقشه همینه بجای اینکه ترکش بده رفته خفش کرده خب مشخصه با یکی دیگه رابطه داشته این زن
من غلط بکنم با این اوضاع زنهای جامعه برم زن بگیرم
من غلط بکنم با این ا...
همون بهتر که امثال تو بدون زن بمونن جناب ، همینکه از رو چند خط یک زن رو راحت قضاوت و اتهام خیانت بهش می زنی معلومه که لیاقتت چیست؟ شما زن نگیر چون با این شخصیت پربار ،حتمن ته خطتت سنگ غسالخونه ست
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش