
به گزارش فارس،دیوید رونی منتقد هالیوود ریپورتر در مورد این فیلم میگوید: «زاما» داستان یک افسر مستعمراتی پادشاهی اسپانیا در قرن هجدهم را نشان میدهد که در شهری رودخانهای و دور افتاده در آمریکای جنوبی زندگی میکند و منتظر انتقال از آنجاست که این انتقال هرگز اتفاق نمیافتد.
این فیلم به تهیهکنندگی ری سین با مشارکت الدِسئو، امپیام فیلم فرانسه و شرکت فیلمسازی بانانِیرای برزیل ساخته شده که اکران اولیه آن در جشنواره فیلم ونیز و بعد از آن در جشنواره تورنتو و اخیرا در شصت و پنجمین جشنواره فیلم نیویورک به نمایش درآمده است.
آخرین فیلمی که مارتل قبل از این ساخته به ۹ سال پیش بازمیگردد که فیلم «زن بیکلّه» را ساخت و در سال ۲۰۰۸ در جشنواره کن حضور یافت.
آرژانتین پیش از این فیلم، «لاترهگوئا» ۱۹۷۴، «کامیلا» ۱۹۸۵، «قصههای وحش»۲۰۱۵، «پسر عروس» ۲۰۰۱ و «راز چشمانشان» ۲۰۱۲ در اسکار فیلم زبان خارجی حضور داشته است. فیلم «راز چشمانشان» با بازی ریکاردو دارین که در هالیوود نیز بازسازی شد و نیکول کیدمن نیز در آن ایفای نقش کرد.
نیوزیلند «یکهزار طناب» و بنگلادش «خاچا» را به بخش فیلم خارجی اسکار فرستادند
«خاچا» را به بخش فیلم خارجی اسکار فرستادند توسی تامیسیس نویسنده و کارگردان نیوزیلندی، سال ۲۰۱۲ نیز با فیلم «سخنران» در اسکار حضور داشت.
به گزارش فارس، توسی تامیسیس از نیوزیلند با فیلم «یکهزار طناب» و اکرم خان از بنگلادش با فیلم «خاچا» برای بخش اسکار فیلم زبان خارجی انتخاب شدند. توسی تامیسیس نویسنده و کارگردان نیوزیلندی، سال ۲۰۱۲ نیز با فیلم «سخنران» در اسکار حضور داشت. این فیلم که به زبان ساموایی ساخته شده داستان خانوادهای سامواییست که در حومه نیوزیلند زندگی میکنند. این فیلم ابتدا در جشنواره فیلم برلین اکران شد. دیوید رونی منتقد سینمایی هالیوود ریپورتر آن را فیلمی عمیقا احساسی که شدت احساسات را با کنترلی موثر حفظ میکند نامید. فیلم «خاچا» اثر «اکرم خان» که نماینده بنگلادش در نودمین رویداد اسکار است داستان جدایی هند و پاکستان در سال ۱۹۴۷ و خانوادهای هندو که سعی دارند از پاکستان شرقی یا همان بنگلادش به هندوستان مهاجرت کنند را روایت میکند.
- 16
- 2