سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴
۰۸:۳۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۴۶۲
فیلم و سینمای جهان

نگاهی بـه فیلـم‌هـای ابـرقهـرمانی در سال ۲۰۱۷

فیلم ثور,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

به‌نظر می‌آید سینمای ابرقهرمانی شورش را در آورده است. البته در نزدیک‌شدن نهادی مثل آکادمی اسکار به سینمای مستقل، سیاست‌های کلی این آکادمی و همچنین تغییرات در اعضای آکادمی بیشترین سهم را داشته، اما کم‌فروغی سینمای تجاری این روز‌ها هم در این تغییر بی‌تاثیر نبوده است. حالا همچون سال ۲۰۰۳ هالیوود آثاری همچون «ارباب حلقه‌ها: بازگشت پادشاه» در چنته ندارد که هم بتواند جایزه‌های اسکار را درو کند و هم صدرنشین گیشه باشد. یکی از مهم‌ترین مواردی که در آن می‌توان کم‌فروغی سینمای تجاری را دنبال کرد در ارتباط با سینمای ابرقهرمانی است. در سال ۲۰۱۷ هیچ فیلمی نتوانست به مرز فروش یک میلیارد دلار دست پیدا کند. همین کم‌فروغی اقتصادی باعث شد ضعف‌های این فیلم‌ها بیشتر به نظر بیاید و خیلی از رسانه‌ها و کارشناسان سینمایی از خلاقیت پایین سازندگان این فیلم‌ها بگویند. از سوی دیگر در سال ۲۰۱۷ یکی از بزرگ‌ترین شکست‌های سینمایی به‌نام سینمای ابر‌قهرمانی ثبت شد. فیلم «لیگ عدالت» که با بودجه‌ ۳۰۰ میلیون دلاری‌اش در جایگاه پرهزینه‌ترین فیلم تاریخ سینما قرار گرفته بود و‌ آرزو‌های فراوانی برای رکوردشکنی بزرگ داشت، اما نتیجه‌اش چنان فیلم بی‌مزه‌ای از آب در آمد که به فروشی بیش از ۶۰۰ میلیون دلار دست پیدا نکرد.

 

ثور: رگنراک

ارزشیابی:

«ثور» از جمله ابرقهر‌مان‌های داستان‌های تصویری کمپانی مارول است. فیلم که با بودجه‌ای ۱۸۰ میلیون دلاری جلوی دوربین رفته بود در گیشه با فروش ۸۵۳ میلیون دلار روبه‌رو شد تا در مقایسه با فروش «لیگ عدالت» فیلمی موفق محسوب شود، اما «ثور: رگنراک» را می‌توان یکی از بی‌خلاقیت‌ترین فیلم‌های ابرقهرمانی سال‌های اخیر دانست. سازندگان در پی این بوده‌اند که رگه‌هایی از کمدی و وضعیت‌های طنزآمیز را هم به کار بگیرند، اما از آن‌جا که ابر قهرمان‌ها استعداد زیادی برای طنازی ندارند نتیجه کار ابرقهرمانی شده که به قصد خنداندن مدام تکه‌های بامزه می‌اندازد ولی موفق نمی‌شود کسی را بخنداند. شاید خالقان در پی این بوده‌اند که با گرفتن اسلحه آشنای ابر‌قهرمان(چکش) او را با وضعیتی جدید روبه‌رو کنند، اما این هم اتفاق نمی‌افتد. تحول شخصیت‌ها بی‌هیچ مقدمه‌ای و به فرمان فیلمنامه‌نویس به یکباره اتفاق می‌افتد. شخصیت «اسکپر ۱۴۲» که ثور را به اسارت می‌گیرد، ناگهان به همرزم او تبدیل می‌َ‌شود. یا برادر ثور، هرگاه فیلمنامه‌نویسان نیاز داشته باشند به او خیانت می‌کند و هرجا نیاز باشد همراه او می‌شود. شاید هم خالقان «ثور: رگنراک» اعتقاد داشتند که برادران گوشت همدیگر را هم بخورند، استخوان هم را دور نمی‌اندازند و این چنان واضح و مبرهن است که نیاز به توضیح ندارد.

 

لیگ عدالت

ارزشیابی:

ابرقهرمان‌های کمپانی دی‌سی گردهم آمده‌اند تا یکی از بی‌مزه‌ترین فیلم‌های ابرقهرمانی در سال‌های اخیر با حضور همه ابر‌قهرمان‌های این کمپانی ساخته شود. «سوپرمن» مرده است و بتمن برای نجات زمین به جمع‌آوری تیمی از ابرقهرمان‌ها می‌اندیشد. فیلم هرچه نداشته باشد می‌توان نشان دهد که چرا سینمای ابرقهرمانی دچار بحران است. در میان اعضای این تیم ابرقهرمانی تنها بتمن است که از خصوصیات انسانی برخوردار است و به همین میزان نمی‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در فیلمنامه‌های اخیر ابرقهرمانی داشته باشد. حال فیلم‌های ابرقهرمانی پر از شخصیت‌هایی است که به طراحان جلوه‌های ویژه این اجازه را می‌دهند که هر کاری مد نظر ‌َآن‌هاست، انجام دهند. کار به آن‌جا رسیده که به دست شخصیت «زن شگفت‌انگیز» یک طناب نورانی داده می‌شود که وقتی به کسی می‌خورد او مجبور به راست‌گویی و گفتن حقیقت می‌شود؛ یعنی حتی نیازی نیست فیلمنامه‌نویسان برای برملاشدن حقیقت، یک کنش و واکنش دراماتیک طراحی کنند. حال فقط کافی است که طناب نورانی را به دست زن شگفت‌انگیز برسانند. اوج این آزادی بی‌حد و حصر فیلمنامه‌نویسان در طراحی داستان‌های ابرقهرمانی را در زنده‌شدن دوباره سوپرمن می‌بینیم. وقتی می‌شود ابرقهرمان مرده را زنده کرد، مخاطب دیگر چرا باید نگران سرنوشت این ابرقهرمان‌ها باشد؟

 

ثور: رگنراک

کارگردان: تایکا وایتیتی

 

بودجه: ۱۸۰ میلیون دلار

 

فروش در گیشه‌های جهانی: ۸۵۳ میلیون دلار

 

رتبه در جدول فروش سال: ۹

 

فروش در سینما‌های آمریکا و آمریکای شمالی: ۳۱۴میلیون دلار

 

فروش در سینما‌های چین: ۱۱۲میلیون دلار

 

بیشترین فروش در کشور‌های دیگر: ۴۰ میلیون دلار در بریتانیا

 

فروش قسمت‌های قبلی

ثور (۲۰۱۱)

 

بودجه: ۱۵۰ میلیون دلار

 

فروش: ۴۴۹ میلیون دلار

 

 

ثور: دنیای تاریک (۲۰۱۳)

 

بودجه: ۱۷۰ میلیون دلار

 

فروش: ۶۴۴ میلیون دلار

 

لیگ عدالت

کارگردان: زک اسنایدر

 

بودجه: ۳۰۰ میلیون دلار

 

فروش در گیشه‌های جهانی: ۶۵۷ میلیون دلار

 

رتبه در جدول فروش: ۱۴

 

فروش در سینما‌های آمریکا و آمریکای شمالی: ۲۲۸ میلیون دلار

 

فروش در سینماهای چین: ۱۰۶ میلیون دلار

 

بیشترین فروش در کشور‌های دیگر: ۴۱ میلیون دلار در برزیل

 

فروش قسمت‌های قبلی:

بتمن در برابر سوپرمن: طلوع عدالت( ۲۰۱۶)

 

بودجه: ۲۵۰ میلیون دلار

 

فروش: ۸۷۳ میلیون دلار

 

مرد پولادین ( ۲۰۱۳)

بودجه: ۲۲۵ میلیون دلار

 

فروش: ۶۶۸ میلیون دلار

 

زن شگفت‌انگیز

ارزش‌گذاری:  *

«زن شگفت‌انگیز» یکی از پرحرف و حدیث‌ترین فیلم‌های ابرقهرمانی در سال ۲۰۱۷ بود. یکی از این جهت که برای اولین‌بار بود که یک ابرقهرمان زن به‌تنهایی در مرکز روایت یک فیلم ابرقهرمانی قرار می‌گرفت و نخستین فیلم ابرقهرمانی شخصیت «زن شگفت‌انگیز» به حساب می‌آمد. از طرفی کارگردانی فیلم به کارگردان زن سپرده شده بود. فیلم در گیشه با موفقیت نسبی روبه‌رو شد. در جدول فروش فیلم‌های آمریکا و آمریکای شمالی در جایگاه سوم قرار گرفت و در جدول فروش جهانی با ۸۲۱ میلیون دلار فروش در جایگاه دهم قرار گرفت. از این‌ها که بگذریم «زن شگفت‌انگیز» از فیلم‌های محافظه‌کارانه‌ای بود که در سینمای سال ۲۰۱۷ بر طبل جنگ می‌کوبید. فیلم مدام در حال القای این ایده است که نباید در سیاست پای میز مذاکره نشست و بهترین راه همان شکست‌دادن دشمن است. از ۱۵ دقیقه ابتدایی فیلم این‌طور به نظر می‌آید که فیلمنامه‌نویسان در پی خلق بستری هستند که یک داستان ابرقهرمانی بتواند در آن جاری شود، اما از جایی که پای توانایی‌‌های ابرقهرمانانه زن شگفت‌انگیز به میان می‌آید همه‌چیز شبیه دیگر فیلم‌های ابرقهرمانی می‌شود. چگونه مخاطب می‌تواند نگران سرنوشت شخصیتی باشد که فشنگ و گلوله را به گونه‌ای از مقابل خود بر می‌دارد که گویی پشه‌ای ویزویز‌کنان در حال گذر بوده است؟

 

زن شگفت‌انگیز

کارگردان: پتی جنکینز

 

بودجه: ۱۴۹ میلیون دلار

 

فروش در گیشه‌های جهانی: ۸۲۱ میلیون دلار

 

رتبه در جدول فروش سال: ۱۰

 

فروش در سینما‌های آمریکا و آمریکای شمالی: ۴۱۲میلیون دلار

 

فروش در سینماهای چین: ۹۰ میلیون دلار

 

بیشترین فروش در کشور‌های دیگر: ۳۳ میلیون دلار در برزیل

 

فروش قسمت‌های قبلی: ندارد

 

مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه

ارزش‌گذاری:  **

شاید بتوان «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه» را مهندسی‌شده‌ترین روایت ابرقهرمانی در سینمای سال ۲۰۱۷ دانست. در میان ابرقهرمان‌های سینمایی این سال بیشترین خصلت‌های انسانی را می‌توان در شخصیت مرد عنکبوتی جست‌وجو کرد. شاید فضای کمی متفاوت این فیلم به ریسک کمپانی مارول در انتخاب کارگردان این فیلم برمی‌گردد. مارول و دیزنی برای ساخت این فیلم به سراغ چهره‌ای رفتند که هیچ سابقه‌ای در این نوع سینما نداشت. جان واتس، پیش از این دو فیلم کارگردانی کرده بود که یکی در زیرمجموعه سینمای وحشت و دیگر از جنش سینمای جاده‌ای بود. با توجه به حضورش در جشنواره ساندنس با فیلم دومش، بیشتر چهره‌ای برای سینمای مستقل آمریکا به نظر می‌رسید، اما سر از سینمای ابرقهرمانی در آورد. بردن فیلم به فضای درام‌های دبیرستانی، «مردعنکبوتی: بازگشت به خانه» را به فیلمی متفاوت تبدیل می‌کند. البته بیش‌ازحد زمینی‌شدن ابرقهرمان‌ها هم مشکلات خاص خود را برای این فیلم‌ها ایجاد می‌کند. مثلا وقتی در جایی از فیلم یک کشتی در حال دو نیم شدن است، اما دو ابرقهرمان هر یک یک‌سوی کشتی را می‌گیرند و آن را به هم می‌چسبانند این صحنه در تضاد با بعد زمینی روایت قرار می‌گیرد. با همه این‌ها واتس تلاش کرده در مقابل قهرمانش یک ضدقهرمان قدرتمند طراحی کند. فقدان ضدقهرمان‌های قدرتمند را می‌توان یکی از پاشنه‌آشیل‌های سینمای ابرقهرمانی سال ۲۰۱۷ دانست.

 

قهرمانی در غیبت ضدقهرمان‌ها

یادش بخیر آن روز‌های که فیلمسازان سینمای ابرقهرمانی در مقابل قهرمانان‌شان ضدقهرمان‌هایی قرار می‌دادند از جنس جوکر در فیلم «شوالیه تاریکی»( ۲۰۰۸). در عمده فیلم‌های سال ۲۰۱۷ نشانی از ضدقهرمان‌های هم‌وزن با ابرقهرمان نیست. در «لیگ عدالت» و «ثور: رگنراک» ابرقهرمان تقلیل داده شده است به یک شمایل هیولا‌وار که دیالو‌گ‌‌های کلیشه‌ای درباره پایان دنیا و حکومت سیاهی می‌گوید. در «زن شگفت‌انگیز» تلاش شده که این ضدقهرمان کمی پیچش هم داشته باشد، در حدی که ما فکر کنیم با یک آدم خوب روبه‌رو هستیم، اما در نهایت متوجه می‌َ‌َشویم که با یک ضدقهرمان روبه‌رو هستیم. ولی پیچ شخصیتی به ساده‌ترین شکل ممکن اتفاق می‌افتد. از سوی دیگر توانایی‌های خارق‌العاده ابرقهرمان‌ها که از سوی طراحان جلوه‌های ویژه به آن‌ها داده می‌شود باعث می‌شود پیروزی ابرقهرمان‌ها در نبرد‌ها قطعی باشد. اتکای این فیلم‌ها به جلوه‌های تصویری باعث شده ضدقهرمان‌ها تبدیل به شخصیت‌های عضله‌ای آن هم نه از جنس واقعی شوند. شاید یکی از نکات متفاوت فیلم «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه» با دیگر فیلم‌های ابرقهرمانی سال گذشته درهمین توجه به خلق ضدقهرمان باشد. ضدقهرمان در مرد عنکبوتی توضیح داده می‌شود. او کارفرمای کوچکی است که دولت به رقیبش تبدیل می‌شود. از همین رو بعد از از دست دادن کارش وارد تجارت سیاه می‌شود. همین توضیح کوچک باعث می‌َشود مرد عنکبوتی به فیلم زنده‌تر و جاندارتری تبدیل شود.

 

ابرقهرمان‌ها به کجا می‌روند

سینمای ابرقهرمانی جدید از سال ۱۹۸۹ که با فیلم «بتمن» تیم برتون کلید خورد، تا‌کنون فراز و نشیب‌های زیادی پشت سر گذاشته است. حالا به نظر می‌رسد که این سینما بیش از هر چیز به ایده‌هایی تازه نیاز دارد. بسیاری از کارشناسان سینمایی و صنعت سرگرمی اعتقاد داشتتند موفقیت نسبی دو فیلم «مرد عنکبوتی» و «زن شگفت‌انگیز» به همین ایده‌های در همین حد متفاوت آن‌ها بر می‌گردد. «زن شگفت‌انگیز» ‌به هیچ عنوان فیلم خوبی محسوب نمی‌شود، اما همین‌که یک زن برای نخستین‌بار در مرکز یک روایت ابرقهرمانی قرار گرفت باعث شد خیلی‌ها برای دین این فیلم کنجکاو باشند. وضعیت نه‌چندان امیدوار کننده سینمای ابرقهرمانی در سال ۲۰۱۷ شاید در سال ۲۰۱۸ جهت دیگری به خود بگیرد. چنان‌چه تا همین‌جا فیلم «پلنگ سیاه» شروعی موفق در گیشه‌ها داشته است و به احتمال زیاد در فهرست فیلم‌های میلیاردی تاریخ سینما قرار خواهد گرفت. سینمای ابرقهرمانی بیش از هر چیز به قهرمان و ضدقهرمانانی نیاز دارد که فقط محصول کار طراحان جلوه‌های ویژه و فن‌آوری‌های سینما نباشد. این ابرقهرمان‌ها باید بتوانند ابرقهرمانی خود را روی صفحه کاغذی فیلمنامه نیز اثبات کنند. حالا باید صبر کرد و دید موفقیت «پلنگ سیاه» نتیجه طراحی یک ابرقهرمان دوست‌داشتنی است یا باز هم رکورد ساخته‌شدن اولین فیلم ابرقهرمانی با محوریت یک قهرمان سیاه‌پوست باعث کنجکاوی مخاطب و یا رنگین‌پوستان شده است.

 

مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه

کارگردان: جان واتس

 

بودجه: ۱۷۵ میلیون دلار

 

فروش در گیشه‌های جهانی: ۸۸۰ میلیون دلار

 

رتبه در جدول فروش: ۶

 

فروش در سینماهای آمریکا و آمریکا شمالی: ۳۳۴ میلیون دلار

 

فروش در سینماهای چین: ۱۱۶میلیون دلار

 

بیشترین فروش در کشور‌های دیگر: ۵۱ میلیون دلار در کره‌جنوبی

 

فروش قسمت‌های قبلی

مرد عنکبوتی (۲۰۰۲)

 

بودجه: ۱۳۹ میلیون دلار

 

فروش: ۸۲۱ میلیون دلار

 

مرد عنکبوتی۲ ( ۲۰۰۴)

بودجه: ۲۰۰ میلیون دلار

 

فروش: ۷۸۳ میلیون دلار

 

مرد عنکبوتی ۳ (۲۰۰۷)

بودجه: ۲۵۸ میلیون دلار

 

فروش: ۸۹۰ میلیون دلار

 

مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز (۲۰۱۲)

بودجه: ۲۳۰ میلیون دلار

 

فروش: ۷۵۷ میلیون دلار

 

مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز ۲ (۲۰۱۴)

بودجه: ۲۰۰-۲۹۳ میلیون دلار

 

فروش: ۷۰۹ میلیون دلار

 

باربد اعلایی

 

asemandaily.ir
  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش