جمعه ۰۹ خرداد ۱۴۰۴
۱۲:۲۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۳۰۳۹۳
اخبار بازار خودرو

قطعات خودرو در کشور به‌صورت غیرقانونی کپی‌سازی می‌شوند/ تولید نیسان آبی متوقف می‌شود

قطعه سازی خودرو,کپی سازی قطعه سازان خودرو
رئیس اتاق اصناف گفت: قطعات تولید داخل در کشور به‌صورت غیرقانونی کپی‌سازی می‌شوند که قطعا با آنها برخورد خواهیم کرد.

به گزارش مهر، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران، امروز در مراسم «گردهمایی ملی زنجیره ارزش قطعات خودرو» با اشاره به تفاوت مهم نمایشگاه امسال نسبت به سال‌های گذشته، اظهار کرد: هدف این نمایشگاه، نمایش ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی و تولیدات صنفی کشور است. این نمایشگاه مصداقی از همان مشارکت مردمی در راستای خودکفایی در تولید قطعات یدکی خودرو است.

وی با بیان اینکه بیش از سه میلیون واحد صنفی و حدود ۶۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک در کشور فعال هستند، گفت: بسیاری از کارخانه‌داران و واردکنندگان بزرگ کشور، کار خود را از یک واحد صنفی آغاز کرده‌اند. این واحدهای تولیدی کوچک، نقش عمده‌ای در گردش چرخ صنعت کشور دارند، زیرا بخش زیادی از قطعات مورد نیاز صنایع در همین واحدها تولید می‌شود.

رئیس اتاق اصناف ادامه داد: دو روز قبل جلسه‌ای با حضور رؤسای اتاق‌های اصناف سراسر کشور و ۱۷ نماینده مجلس شورای اسلامی در محل نمایشگاه بین‌المللی برگزار شد. در این جلسه تصمیم گرفته شد تفاهم‌نامه‌ای بین اتاق اصناف ایران و مجلس شورای اسلامی امضا شود تا بر اساس آن، مشکلات و موانع پیش روی تولیدکنندگان کوچک از طریق اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف استان‌ها شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام شود.

فراهانی همچنین با هشدار نسبت به پدیده کپی‌سازی غیرقانونی قطعات تولیدشده توسط تولیدکنندگان داخلی گفت: برخی سودجویان قطعات تولیدی دیگران را با قیمت پایین‌تر در بازار عرضه می‌کنند. بازرسی و نظارت اتاق اصناف آمادگی کامل دارد تا با این متخلفان به‌شدت برخورد کند و از حقوق تولیدکنندگان واقعی حمایت کند.

وی ضمن تأکید بر ضرورت انسجام و همدلی در میان فعالان این بخش خاطرنشان کرد: برای رسیدن به موفقیت، نیاز به مدیریت واحد، همکاری منسجم و هدفمند داریم. جلسات منظم با اتاق بازرگانی و اتاق تعاون برگزار می‌شود و مسائل مهم از طریق نامه‌نگاری مشترک به ریاست‌جمهوری، مجلس و مقام معظم رهبری منعکس می‌شود.

رئیس اتاق اصناف ایران همچنین خواستار توجه بیشتر دولت به تولیدکنندگان کوچک شد و گفت: ما نباید بین تولیدکنندگان کوچک و کارخانه‌داران تفاوت قائل شویم. هر دو نیاز به حمایت دارند. تولید در واحدهای کوچک اشتغال‌زایی زیادی ایجاد می‌کند، بدون آن‌که بار مالی بر دوش دولت بگذارد. این تولیدکنندگان از سرمایه خود استفاده می‌کنند و نیازمند حمایت بیشتر دولت هستند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه زمینه‌ساز تداوم همکاری‌ها، هم‌افزایی میان فعالان صنفی و ارائه گزارش‌های مؤثر در نمایشگاه‌های آتی باشد.

تولید نیسان آبی متوقف می‌شود

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: خودروی وانت نیسان مطابق با استانداردهای ۸۵ گانه نیست و تولید آن باید پایان سال ۱۴۰۳ متوقف می‌شد.

فرزانه انصاری اظهار کرد: با توجه به درخواست شرکت سازنده در مهر ماه سال گذشته، توافق شد که تولید خودروی نیسان آبی تا ۳۵ هزار دستگاه ادامه یابد، تاکنون ۳۰ هزار دستگاه از این توافق، تولید شده و فقط ۵ هزار دستگاه دیگر مجوز شماره گذاری دارد، بعد از آن تولید این خودرو کاملاً متوقف خواهد شد.

رئیس سازمان ملی استاندارد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر این خودرو استاندارد ندارد چرا توافق شده تا تولید ادامه یابد، گفت: اغلب استانداردهای ۸۵ گانه جنبه کیفی و علاوه بر بحث ایمنی، بر کیفیت تمرکز دارند.

انصاری در مصاحبه با سیما افزود: در حال تدوین استانداردهای جدید برای صنعت خودرو سازی هستیم و بنا داریم تعداد استانداردهای ۸۵ گانه را به ۱۲۰ استاندارد ارتقا دهیم، به زودی تصمیمات این موضوع در شورای عالی استاندارد اتخاذ خواهد شد.

وی گفت: با تغییر استانداردها ممکن است خودروهای قدیمی بیشتری از خط تولید خارج شوند، خودروسازان باید بن سازه‌های جدید و مطابق با تغییرات روز دنیا تولید کنند و در محصولات خود به موضوع فناوری، ایمنی و کیفیت توجه کنند.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش