جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۳:۴۲ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۵۱۱۹
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

بهترین آنتی‌ویروس‌های رایگان

هر کامپیوتری برای محافظت نیاز به یک آنتی‌ویروس معتبر و قابل اطمینان دارد. در این بین خوشبختانه در چند سال اخیر شاهد رایگان شدن آنتی‌ویروس‌های باکیفیتی هستیم که امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. در ادامه با هم به بهترین آنتی‌ویروس‌های ۲۰۱۸ اشاره خواهیم کرد که نسخه رایگان آن‌ها امکانات خوبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

کامپیوترها هر روز بیشتر از دیروز سنگ صبور کاربران می‌شوند و کاربران اطلاعات مهم و حساس زندگی خود را در قلب هارد دیسک‌ها ذخیره می‌کنند. این امر به خودی خود هیچ اشکالی ندارد اما این اطلاعات حساس را نباید بدون محافظ در کامپیوترها نگه‌‌داری کرد. اینجاست که پای آنتی‌ویروس‌ها به میدان باز می‌شود و هر کامپیوتری برای محافظت نیاز به یک آنتی‌ویروس معتبر و قابل اطمینان دارد. در این بین خوشبختانه در چند سال اخیر شاهد رایگان شدن آنتی‌ویروس‌های باکیفیتی هستیم که امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

 

محافظت کامپیوترها در برابر ویروس‌ها و بدافزارها را نمی‌توان ساده گرفت و این کار را به هر آنتی‌ویروسی واگذار کرد. به همین دلیل در ادامه با هم به بهترین آنتی‌ویروس‌های ۲۰۱۸ اشاره خواهیم کرد که نسخه رایگان آن‌ها امکانات خوبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

 

۱. ویروس‌یاب Bitdefender Antivirus Free Edition

 

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

شرکت رومانیایی بیت‌دفندر ابزارهای حفاظتی مختلفی را عرضه کرده است و انصافاً باید گفت آنتی‌ویروس بیت‌دفندر به عنوان محصولی قابل اطمینان در بین سایر نرم‌افزارهای ضد ویروس شناخته می‌شود. سازگاری با ویندوز، مک و اندروید با موتور جستجوی سریع ویروس‌ها به همراه قابلیت تشخیص دقیق آن‌ها و همچنین سرعت بسیار بالا در اجرا و سبک بودن این آنتی‌ ویروس را می‌توان از ویژگی‌های برتر نسخه رایگان بیت‌دفندر دانست.

 

۲. ویروس‌یاب Avast Free

 

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

در این نسخه از آنتی‌ویروس Avast امکان اسکن بدافزارها، قرار دادن آنتی‌ویروس در حالت گیم برای اجرای راحت‌تر بازی‌ها را شاهد هستیم. این آنتی‌ویروس توانایی بسیار بالایی در حفاظت کامپیوتر دارد و با سیستم‌عامل‌های اندروید، ویندوز و مک سازگار است.

 

اگر از طرفداران دنیای امنیتِ کامپیوترها باشید حتماً به خوبی می‌دانید که دو سال پیش Avast رقیب خود شرکت AVG را به قیمت گزاف ۱.۳ میلیون دلار خریداری کرد. از آن زمان تاکنون آنتی‌ویروس‌های Avast و AVG به عنوان نسخه‌های مستقل به حیات خود ادامه داده‌اند و در یک دیگر ادغام نشده‌اند اما تسلط Avast به بانک‌های اطلاعاتی AVG باعث شده است تا این شرکت امنیتی به حجم بسیار زیادی از داده‌های کاربران دسترسی داشته باشد تا از این طریق موتورهای ویروس‌یاب Avast و AVG قدرت بیشتری در تشخیص ویروس‌ها پیدا کنند.

 

۳. ویروس‌یاب Sophos Home

 

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

این آنتی‌ویروس گزینه مناسبی برای منازلی است که چندین کامپیوتر دارند و نسخه رایگان آن به راحتی تا ۱۰ دستگاه کامپیوتر را پشتیبانی می‌کند. در این نسخه رایگان کاربران به امکاناتی مانند تشخیص سریع ویروس‌ها و محافظت کامپیوتر در برابر حمله‌های فیشینگ دسترسی دارند. از آنجایی که آنتی‌ویروس Sophos Home برای استفاده در منازل طراحی شده، در این نرم‌افزار شاهد قابلیت محدود کردن فعالیت کودکان در فضای اینترنت نیز هستیم.

 

۴. ویروس‌یاب Kaspersky Free

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

این آنتی‌ویروس نام آشنایی برای کاربران ایرانی است که به دنبال حفظ امنیت خود در دنیای سایبری می‌گردند. نسخه رایگان کسپرسکی که در ایران طرفداران زیادی دارد به امکاناتی مانند جلوگیری از حملات فیشینگ، اسکن ایمیل‌ها و محافظت کامپیوتر در برابر بدافزارها مجهز است. تعامل با کسپرسکی نیز بسیار ساده است و موتور جستجویِ ویروس‌ این نرم‌افزار با دقت بسیار بالایی کار می‌کند.

 

۵. ویروس‌یاب Avira Free Antivirus

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

در این قسمت به آنتی‌ویروسی رسیدیم که امکانات بسیار جامعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد اما بیشتر از چیزی که فکرش را بکنید به قسمت‌های مختلف کامپیوتر سرک می‌کشد و نسبت به سایر آنتی‌ویروس‌هایی که اشاره کردیم سیستم را کندتر می‌کند. نسخه رایگان آنتی‌ویروس Avira دارای VPN داخلی است و به ابزارهایی برای تنظیم و بهینه‌سازی سیستم مجهز شده است. آنتی‌ویروس Avira ممکن است عمل‌کرد سیستم را تا میزان کمی کندتر کند اما با آنتی‌ویروسی سروکار دارید که تا میزان ۹۹.۷% تهدیدهای اینترنتی را تشخیص می‌دهد.

 

۶. ویروس‌یاب AVG AntiVirus Free

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

این آنتی‌ویروس در کنار محافظت از کامپیوتر، ابزارهایی برای بهینه‌سازی آن را نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد و در کنار دفع ویروس‌ها، به‌خوبی از خجالت بدافزارهای اینترنتی بر می‌آید. نسخه ویروس‌یاب AVG در پیدا کردن ویروس‌ها مقداری کند عمل می‌کند و نسبت به سایر رقبای خود عمل‌کرد خوبی برای محافظت کامپیوتر دربرابر حمله‌های فیشینگ ندارد. البته ویروس‌یاب AVG AntiVirus Free از آزمایش‌های مختلفی سربلند بیرون آمده است و مراجع امنیتی مختلفی به این ویروس‌یاب امتیاز کامل را اختصاص داده‌اند.

 

۷. Panda Free Antivirus

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

ویروس‌ها در بیشتر مواقع دو راه اصلی برای نفوذ به کامپیوتر دارند، اول شبکه و اینترنت و دوم هم پورت‌های USB، به همین منظور نسخه‌ رایگان آنتی‌ویروس پاندا در کنار محافظت کامپیوتر دربرابر تهدید‌‌های اینترنتی مراقب پورت‌های USB کامپیوتر نیز هست. نسخه‌ رایگان آنتی‌ویروس پاندا دارای حالت مخصوصی برای اجرای بازی‌هاست و توانایی قابل‌قبولی در تشخیص ویروس‌ها و بدافزارهای اینترنتی دارد. از طرف دیگر این ویروس‌یاب برای پیدا کردن ویروس‌ها از رایانش ابری کمک می‌گیرد. این فرآیند به مقدار محسوسی سرعت کامپیوتر را در حین انجام کارهای مختلف مانند کپی‌ کردن فایل‌ها یا دانلود اپلیکیشن‌ها کندتر خواهد کرد اما مطمئن باشید موتور جستجوی این نرم‌افزار در پیدا کردن ویروس‌ها خطا نمی‌کند.

 

۸. ویروس‌یاب ۳۶۰ Total Security

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

این ویروس‌یاب به چندین اسکنر مختلف برای تشخیص ویروس‌ها مجهز است و کامپیوتر را در برابر حمله‌های فیشینگ به خوبی محافظت می‌کند. از طرف دیگر برای تشخیص کامل ویروس‌ها از موتورهای جستجوی شرکت‌های امنیتی بیت‌دفندر و Avira نیز کمک می‌گیرد. در ویروس‌یاب ۳۶۰ Total Security با ابزارهای مختلفی طرف هستیم که دست کاربر را برای تنظیمات و شخصی‌سازی باز گذاشته است. تنها خرده‌ای که می‌توان به نسخه رایگان این ویروس‌یاب گرفت نمایش بیش از حد تبلیغات در آن است.

 

۹. ویروس‌یاب ZoneAlarm Free Antivirus

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

این ویروس‌یاب در تشخیص بدافزارهای اینترنتی خطا نمی‌کند و به صورت آنلاین از فایل‌های کاربر پشتیبان تهیه می‌کند. از طرف دیگر نسخه رایگان آن به فایروال قدرتمند ZoneAlarm نیز مجهز است. به این ترتیب اگر از آن دسته کاربرانی هستید که در کنار ویروس‌یاب به دنبال یک فایروال قدرتمند می‌گردند بدون شک ZoneAlarm Free Antivirus نیاز شما را برآورده می‌کند. این آنتی‌ویروس از آزمایش‌های امنیتی مختلف سربلند بیرون آمده و فرآیند نصب آن بسیار ساده و سریع است.

 

۱۰. ویروس‌یاب Adaware Antivirus Free

آنتی‌ویروس‌های رایگان,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها

در این قسمت از فهرست بهترین آنتی‌ویروس‌های رایگان ۲۰۱۸ به محصول شرکتی رسیدیم که سابقه خوبی در زمینه ساخت ابزارهای مسدود کننده تبلیغات اینترنتی دارد. این ویروس‌یاب از موتورهای قدرتمند بیت‌دفندر برای پیدا کردن بدافزارها کمک گرفته است و ابزارهای امنیتی مختلفی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. نبود قابلیت محافظت کامپیوتر در برابر ایمیل‌های خرابکارانه را می‌توان یکی از نقاط ضعف این محصول دانست.

 

حتماً در جریان هستید که در بیشتر مواقع بر روی یک سیستم امکان نصب چند آنتی‌ویروس در کنار هم وجود ندارد، خوشبختانه در کنار ویروس‌یاب Adaware Antivirus Free می‌توانید یک آنتی‌ویروس دیگر را نیز نصب کنید و در کنار بهره گرفتن از امکانات مسدود کردن پیام‌های تبلیغاتی در اینترنت که این ویروس‌یاب در اختیار شما قرار می‌دهد فرآیند محافظت کامپیوتر خود را به سایر نرم‌افزارهای ویروس‌یاب واگذار کنید.

 

در پایان پیشنها‌د می‌کنیم اگر شما از علاقه‌مندان به بحث امنیت کامپیوترها هستید و آنتی‌ویروس خوب و قابل اعتمادی را می‌شناسید که شرکت سازنده آنرا با سخاوتمندی تمام به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده است، در قسمت نظرات نام و ویژگی‌های این آنتی‌ویروس را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

مترجم: محمد کاملان

bartarinha.ir
  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش