شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۰۵۰۰۰۸۹

مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس

گلکسی نوت 9, آیفون ایکس,گوشی گلکسی نوت 9

در دنیای اندروید و آی او اس، اکنون سامسونگ گلکسی نوت ۹ و اپل آیفون ایکس به ترتیب گران قیمت‌ترین گوشی ها محسوب می‌شوند. در این مطلب به وسیله مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس متوجه خواهیم شد کدام یک واقعا ارزش پرداخت هزار دلار را دارند.

در حالی که کاربران از اپل به خاطر هزار دلاری بودن پرچمدار اخیر آن شاکی بودند، بزرگترین گوشی‌ساز دنیا نیز یک گوشی پرچمدار فوق‌العاده گران قیمت معرفی کرد. اکنون برای کاربرانی که بر روی اندروید و آی او اس تعصب خاصی ندارند، انتخاب سخت شده است. در این مطلب بامقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس به یک جمع‌بندی کلی خواهیم رسید.

مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس

در نظر داشته باشید اگرچه سامسونگ گلکسی نوت ۹ را با پرچمداران زیادی مقایسه کرده‌ایم، اما  به خاطر تقابل اندروید با اندروید، این مقایسه‌ها چندانی جذابیت نداشتند. اما در این مطلب، یک رقابت تمام عیار خواهیم داشت، چرا که با مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس در واقع در حال  مقایسه بهترین پرچمداران دو پلتفرم اصلی دنیای موبایل هستیم.

طراحی و نمایشگر

سامسونگ به عنوان پرفروش‌ترین گوشی‌ساز دنیا، همچنان عقیده‌ای به طراحی ناچ استایل ندارد، در حالی که اپل به عنوان رقیب اصلی این شرکت، نقش بزرگی در متداول شدن این سبک طراحی داشت. سامسونگ بدون استفاده از بریدگی بالای نمایشگر تلاش کرده باز هم حاشیه‌های اطراف صفحه نمایش را کاهش بدهد، به همین دلیل اگرچه نمایشگر آن در مقایسه با نسل پیشین به میزان ۰.۱ اینچ بزرگتر شده، اما قد گوشی ۰.۶ میلی‌متر کاهش پیدا کرده است.

به خاطر نوع خاص و دارای انحنای نمایشگر Infinity Display، در کناره‌های گلکسی نوت ۹ حاشیه‌ای دیده نمی‌شود، اما از نظر میزان حاشیه‌های بالا و پایین صفحه نمایش، آیفون ایکس پیروز میدان است. البته حاشیه‌های بالایی جای خود را به ناچ داده‌اید، بخشی که به عقیده بسیاری از کاربران شدیدا روز اعصاب و مخل آرامش است!

اگرچه هر دو گوشی در دسته‌بندی فبلت‌ها قرار می‌گیرند، اما با مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس به تفاوت زیاد ابعاد نمایشگر آن‌ها پی می‌بریم، به طوری که پرچمدار اپل ۵.۸ اینچی و پرچمدار سامسونگ ۶.۴ اینچی است. گفته می‌شود آیفون ایکس اس پلاس به عنوان یکی از گوشی های ۲۰۱۸ اپل مجهز به نمایشگر ۶.۵ اینچی است، محصولی که بعد از معرفی، کاستی کنونی آیفون ایکس در برابر گلکسی نوت ۹ را جبران خواهد کرد.

از نظر تکنولوژی صفحه نمایش دو گوشی شباهت زیادی با یکدیگر دارند، چرا که هم نمایشگر سوپر AMOLED دارای رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۹۶۰ پیکسل گلکسی نوت ۹ و هم نمایشگر OLED دارای رزولوشن ۱۱۲۵ در ۲۴۳۶ پیکسل آیفون ایکس توسط سامسونگ ساخته شده است! لرزان بودن رنگ‌ها در پنل پرچمدار سامسونگ و از طرفی نمایش طبیعی‌تر رنگ‌ها در بهترین گوشی آی او اسی تا امروز، سبب می‌شوند در صورت اجبار به اعلام یک برنده در مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس داخل این بخش، گوشی آیفون را معرفی کنیم.

رابط کاربری و عملکرد

رقابت میان اندروید و آی او اس مدتی است ده ساله شده است! مدت‌ها قبل، گوشی های آیفون را به لطف داشتن آی او اس، سریع‌تر و روان‌تر از رقبای اندرویدی خطاب می‌کردند، اما امروز تفاوت آن‌ها در این زمینه به حداقل رسیده و تقریبا در کاربردهای عادی هیچ تفاوتی احساس نمی‌شود. مخصوصا حین مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس نمی‌توان زیاد بین آن‌ها نظر سرعت و روان بودن اختلاف قائل شد، به همین دلیل باید به سراغ تفاوت‌های نرم افزاری برویم.

قلم اس پن، منحصربه‌فرد‌ترین ویژگی محصولات سری نوت محسوب می‌شود. اگرچه اپل نیز یک قلم خاص طراحی کرده است، اما فقط با برخی آیپدها می‌توان از آن استفاده کرد. امسال قابلیت اتصال بلوتوث و امکان استفاده از قلم به عنوان کنترلر از راه دور گوشی، در گلکسی نوت ۹ فراهم شده که سبب می‌شود قلم خاص سامسونگ در مقایسه با قلم اپل چند سر و گردن بالاتر قرار بگیرد. متاسفانه همراه با آیفون ایکس، امکان استفاده از چنین گجتی وجود ندارد.

با مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس به یکی دیگر از توانایی‌های فوق‌العاده پرچمدار سامسونگ در بخش نرم افزار پی‌ می‌بریم. به لطف وجود نسخه جدید DeX، حتی بدون نیاز به استفاده از یک داک جداگانه و تنها از طریق یک کابل اچ دی ام آی قادر به اتصال گوشی به نمایشگرهای جانبی بزرگتر خواهید بود. در این حالت، رابط کاربری به شیوه‌ای کاملا بهینه بر روی نمایشگر ثانویه نمایش داده می‌شود. در آیفون ایکس چنین قابلیتی وجود ندارد.

اگرچه ممکن است بنچمارک‌ها، اعداد و ارقام متفاوتی حین مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس نشان بدهند، اما این موضوع به معنی برتری یکی بر دیگری نیست. به لطف وجود تراشه اسنپدراگون ۸۴۵ / اگزینوس ۹۸۱۰ در گلکسی نوت ۹ و تراشه A11 در آیفون ۱۰، هیچ کاری نیست که نتوان بر روی این دو گوشی انجام داد. اگرچه در یکی ۶ گیگابایت و در دیگری ۳ گیگابایت رم وجود دارد،‌ اما این موضوع نیز دلیل برتری و یا ضعف یک گوشی در مقایسه با دیگری نیست. سیستم عامل‌های پلتفرم آی او اس از شیوه متفاوتی به منظور مدیریت حافظه استفاده کرده و همواره نیازمند حافظه رم کمتری هستند.

دوربین

در گلکسی نوت ۹ یک سنسور دارای زاویه باز و رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل و مجهز به گشودگی دریچه دیافراگم متغیر در کنار یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی از نوع تله فوتو قرار دارد. با مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس متوجه می‌شویم از نظر نوع و ساختار دوربین دوگانه، تفاوتی بین دو گوشی وجود ندارد. حتی رزولوشن هر دو سنسور دوربین آیفون ایکس نیز مجددا ۱۲ مگاپیکسل است.

با استفاده از هر دو گوشی قادر خواهید بود تصاویر پرتره حرفه‌ای ثبت کنید. از آنجایی که دوربین دوگانه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس به تثبیت‌کنندگی نوری دوگانه مجهز شده و OIS در هر دو سنسور وجود دارد، می‌توان با شدیدترین تکان‌ها، به وسیله دوربین گوشی به فیلم برداری پرداخت.

اما اصلی‌ترین تفاوت در بخش دوربین حین مقایسه گلکسی نوت ۹ و آیفون ایکس به توانایی فیلم برداری سوپر اسلوموشن برمی‌گردد. پرچمدار سامسونگ قادر است در نرخ ۹۶۰ فریم بر ثانیه به فیلم برداری پرداخته و ویدیوهای سوپر اسلوموشن ضبط کند. چنین قابلیتی در دوربین آیفون ۱۰ وجود ندارد.

دانیال حجاری

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش