جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۵:۴۴ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۲۹۱۱
بانک و بیمه

جهانگیری:

اعلام ورشکستگی نباید ترفندی برای عدم پرداخت معوقات بانکی باشد

اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,بانک و بیمه,اسحاق جهانگیری
جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی عصر روز دوشنبه به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید بر اهمیت موضوع مقابله با زمین‌خواری، به عنوان یکی از مظاهر مفاسد اقتصادی، گفت: جلوگیری از دست‌اندازی متخلفان و سوءاستفاده‌گران به اراضی ملی و طبیعی، از دغدغه‌های مردم و نظام است و باید راه را بر کسانی که به ناحق و از راه‌های نامشروع نظیر تغییر کاربری غیرقانونی اراضی و زد و بندها به ثروت می‌رسند، مسدود کنیم.

 

معاون اول رییس جمهور افزود: البته در این خصوص تا کنون مباحث مختلفی در جلسات ستاد مطرح شده که منجر به شکل‌گیری کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین‌خواری شده است.

 

جهانگیری با اشاره به مسئولیت این کارگروه فرا قوه‌ای برای آسیب شناسی در خصوص پدیده زمین‌خواری و پیشنهاد این کارگروه مبنی بر ایجاد پنجره واحد و سامانه یکپارچه برای نظارت الکترونیک بر امور مرتبط با زمین، گفت: اصل ایجاد چنین سامانه‌ای مورد تایید است و با ایجاد آن، بستری برای هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های مربوطه صورت خواهد گرفت. البته لازم است که این سامانه هماهنگ و در راستای دولت الکترونیک باشد.

 

او با اشاره به برخی نظرات که در این جلسه در خصوص سامانه مذکور مطرح شد، از کارگروه فراقوه‌ای که مسئولیت آسیب شناسی پدیده زمین‌خواری را بر عهده دارد خواست ضمن هماهنگی هرچه بیشتر با دستگاه‌های مرتبط، نظرات ارائه شده را مورد بررسی قرار دهد.

 

جهانگیری همچنین با اشاره به سخنان پزشکیان نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه در صورت اجرای قوانین و طرح‌های شفاف‌سازی، از بسیاری از تخلفات پیشگیری می‌شود، گفت: لازم است این موضوع در یکی از جلسات ستاد در دستور کار قرار گیرد و زمینه اجرای کامل این طرح‌ها فراهم شود.

 

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی مبنی بر اطلاع رسانی و شفاف سازی درباره طرح‌های جامع و تفصیلی و صدور مجوزها و پروانه‌ها، این پیشنهاد را مثبت و سازنده ارزیابی کرد و خواستار مد نظر قرار دادن آن شد.

 

او همچنین پس از ارائه گزارشی در خصوص اعلام ورشکستگی از سوی بدهکاران کلان بانکی  و تلاش برای توسل به ورشکستگی برای فرار از دین و بازپرداخت بدهی‌ها به شبکه بانکی، گفت: این موضوع در گذشته در ستاد مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود و بانک مرکزی به موقع این آسیب شناسی را ارائه کرده بود و قرار شد که بانک مرکزی و قوه قضائیه اقداماتی را در این خصوص انجام دهند که اقدامات مناسبی در این خصوص صورت گرفت اما موضوع جدیدی که مطرح شده نیز مهم است و باید پیگیری شود.

 

جهانگیری از رییس کل بانک مرکزی خواست به همراه نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دادستان تهران، دبیرخانه ستاد و با حضور مدیران عامل بانک ها، موضوع جدید در خصوص ورشکستگی را طی جلساتی بررسی و نتیجه را به ستاد ارائه کنند.

 

معاون اول قوه قضائیه هم در این جلسه با ارائه توضیحاتی در خصوص بحث ورشکستگی، به اقدامات دستگاه قضایی در این خصوص اشاره و خاطرنشان کرد: قوه قضائیه طی بخشنامه‌هایی به دادگستری‌ها و دادستانی‌های کل کشور مقرر داشته در جهت کشف حقیقت و حفظ حقوق، قبل از صدور حکم ورشکستگی در خصوص وضعیت فرد ورشکسته از بانک مرکزی تحقیق شود تا احکام با استواری مناسبی صادر شود و حقوق بانکها در صدور این احکام لحاظ شود.

 

محسنی اژه‌ای افزود: گزارشاتی که داریم بیانگر آن است که از حجم انبوه صدور احکام ورشکستگی کاسته شده و قوه قضائیه آمادگی دارد همچنان در این زمینه همکاری لازم را انجام دهد.

 

پزشکیان نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه ضمن اشاره به برخی ظرفیت های قانونی در شفافیت اطلاعات، خواستار توجه هرچه بیشتر به این ظرفیت ها شد.

 

او با تاکید بر ضرورت تقویت دولت الکترونیک به منظور هماهنگی دستگاه‌ها با یکدیگر و آگاهی مردم، افزود: با هماهنگی و تبادل اطلاعات میان دستگاه‌های مختلف، امکان جعل و زمین خواری به حداقل ممکن خواهد رسید.

 

در این جلسه که وزرای جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و دادگستری، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور،  رییس کل بانک مرکزی، رییس سازمان بازرسی کل کشور و رییس بنیاد انقلاب اسلامی نیز حضور داشتند، دبیر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گزارشی از برگزاری جلسات متعدد کارگروه فرا قوه‌ای برای آسیب شناسی پدیده زمین خواری ارائه کرد و ضمن اشاره به سامانه جامع مجوزها و استعلامات حوزه زمین، گفت: در پنجره واحد هماهنگی موثری میان همه دستگاه‌های متولی امر زمین در بستر این سامانه ایجاد خواهد شد و با شفاف‌سازی استعلامات و مجوزها بخشی از تخلفات و مفاسد در این زمینه از بین خواهد رفت.

 

در این جلسه گزارشی نیز از جزئیات این سامانه ارائه شد و پس از توضیحاتی در خصوص وضعیت موجود در صدور استعلامات و مجوزها در حوزه زمین، به ارائه گزارشی در خصوص آسیب شناسی صورت گرفته و مشکلات فرآیند فعلی صدور استعلامات و مجوزها پرداخته شد.

 

در این گزارش راهکار حل مشکلات و فرآیند فعلی صدور استعلامات و مجوزها، تبادل هوشمند استعلامات و مجوزها میان دستگاه ها و نیز هوشمند سازی اطلاعات عنوان شد.

 

در این جلسه پس از بحث و بررسی درباره سامانه جامع مجوزها و استعلامات حوزه زمین، با اصل ایجاد این سامانه موافقت و مقرر شد کارگروه فرا قوه ای نظرات مطرح شده در جلسه را مد نظر قرار دهد.

 

در این نشست همچنین مقرر شد رییس کل بانک مرکزی طی جلسه‌ای با مدیران بانک‌ها و نمایندگان قوه‌قضاییه، مجلس شورای اسلامی و دبیرخانه ستاد در خصوص موضوع اعلام ورشکستگی برخی از بدهکاران بانکی، راهکارهای اجرایی موثر را برای پیشگیری از سوء استفاده افراد و ترفند توسل به اعلام ورشکستگی برای عدم بازپرداخت بدهی‌ها را بررسی و نتایج را اعلام کند.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش