
به گزارش ایسنا، قیمت نفت برنت با ۳۴ سنت معادل ۰.۵۱ درصد کاهش، به ۶۵ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۳۸ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش، به ۶۲ دلار و ۱۷ سنت در هر بشکه رسید.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد «اسرائیل» و حماس به توافقی برای آتشبس غزه و آزادی اسرا در چارچوب طرحی برای پایان دادن به جنگ دو ساله، دست یافتهاند.
جنگ غزه در پشتیبانی از قیمت نفت بالاتر نقش داشت، زیرا سرمایهگذاران نگران ریسک بالقوه برای عرضه جهانی نفت در صورت تبدیل شدن این جنگ به یک درگیری منطقهای گستردهتر بودند.
مایکل مککارتی، مدیرعامل پلتفرم سرمایهگذاری «مومو استرالیا و نیوزیلند»، گفت: بعید است آتشبس غزه تغییری در عرضه نفت در خاورمیانه ایجاد کند، زیرا اوپک پلاس به اهداف افزایش تولید خود دست نیافته است.
این گروه که متشکل از اعضای اوپک و متحدانشان از جمله روسیه است، یکشنبه هفته جاری، با افزایش تولید در نوامبر موافقت کردند که کمتر از انتظارات بازار بود و نگرانیها در مورد عرضه بیش از حد را کاهش داد.
مککارتی همچنین گفت: تقویت ارزش دلار آمریکا در برابر ین ژاپن و یورو به طور کلی بر کالاها تاثیر میگذارد. نفت به دلار برای سرمایهگذارانی که ارزهای دیگر دارند، گرانتر شده است.
بر اساس گزارش رویترز، قیمت نفت، روز چهارشنبه، پس از آنکه سرمایهگذاران، پیشرفت متوقف شده در توافق صلح اوکراین را به عنوان تداوم تحریمها علیه روسیه تلقی کردند، حدود یک درصد افزایش یافت و به بالاترین حد خود در یک هفته گذشته رسید.
- 15
- 6