پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۵۶ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۷۴۷۸
نفت و انرژی

معاون وزیر راه و شهرسازی:

سهمی از افزایش قیمت بنزین نداریم / افزایش نرخ گازوئیل کرایه را گران نمی‌کند

داوود کشاورزیان,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,نفت و انرژی
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از افزایش قیمت بنزین سهمی نداریم گفت: مجوز شرکت حمل و نقلی اتوبوس واژگون شده حامل دانش آموزان هرمزگانی یک ماه تعلیق شد.

به گزارش  ایلنا، داوود کشاورزیان در نشست خبری حاشیه دومین نمایشگاه حمل و نقل در صنایع وابسته با بیان اینکه تغییر نگرش‌ها از مدیریت سنتی به سمت مدیریت مدرن آرزوی ما بوده است، گفت: در مورد حمل و نقل مسافر به یک الگوی قابل قبول برای مدرن‌سازی حمل و نقل رسیده‌‌ایم و قرار بر این است که طرح همنام‌سازی و یا برندسازی در شبکه حمل و نقل مسافر به اجرا برسد.

 

وی افزود: در حال حاضر ۱۷۰۰ شرکت حمل و نقلی وجود دارد که این ۱۷۰۰ شرکت می‌تواند در طرح شبکه سیر همنام حضور داشته باشند و در قالب چند شرکت حمل و نقلی فعالیت کنند.

 

وی افزود: البته در بخش بار هنوز به الگوی مدرنی نرسیده‌ایم اما از ورود استارت‌آپ‌ها به حمل و نقل استقبال می‌کنیم و معتقد هستیم می‌توانند تحولات قابل توجهی را در صنعت حمل و نقل رقم بزنند.

 

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به مقاومت‌های برخی از شرکت‌ها در مدرن‌ شدن سیستم حمل و نقل اظهار داشت: بعضی از تشکل‌های صنفی درخصوص نصب سامانه‌های سپهتن مقاومت می‌کنند و معتقد هستند که فضای خودرو یا اتوبوس جزو حریم شخصی و خصوصی بوده و نباید در این مکان دوربین نظارتی نصب شود اما اعتقاد داریم که اتوبوس و فضای خودرو حریم شخصی رانندگان نیست.

 

کشاورزیان تاکید کرد: ‌هدف از راه‌اندازی سامانه سپهتن این است که به غیر از راننده صورت وضعیت به نام فرد دیگری ثبت نشود چرا که پیش از اینها شاهد این بودیم که رانندگانی که صلاحیت ندارند صورت وضعیت را به نام شخص دیگری ثبت کردند که این تخلف است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: هدف از نصب دوربین و راه‌اندازی سامانه سپهتن جلوگیری از این تخلفات است.

 

ارزانی سوخت، استفاده از حمل و نقل عمومی را کاهش داد

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه آمارها نشان از این دارد که سهم حمل و نقل عمومی از جابجایی‌ها در حال کاهش است، گفت: یکی از دلایل کاهش استفاده از حمل و نقل عمومی، افزایش عرضه خودرو است به طوری که سال گذشته بیش از ۱.۵ میلیون خودرو در کشور پلاک شده است.

 

وی ادامه داد: هدف ما این است که سفرهای کاری از طریق حمل و نقل عمومی انجام شود. روزانه جمعیت قابل توجهی از حومه شهر وارد کلانشهرها و از آن خارج می‌شوند که بخش عمده‌ای از این جابجایی‌ها با خودرو شخصی انجام می‌شود. حال اینکه می‌توان بخشی از این جابجایی‌ها را از طریق حمل و نقل عمومی به ویژه حمل و نقل ریلی انجام داد.

 

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: به اعتقاد بنده اینکه سهم حمل و نقل عمومی از ترددها در حال کاهش است، به دلیل ضعف ساختارهای حمل و نقل عمومی است.

 

وی افزود: پایین بودن قیمت سوخت یکی دیگر از دلایل افزایش استفاده از خودروهای شخصی است چراکه در این شرایط استفاده از حمل و نقل عمومی نمی‌صرفد.

 

کشاورزیان تاکید کرد: البته در تهران هر چقدر قیمت سوخت افزایش پیدا کند هم نمی‌توان جلوی افزایش استفاده از خودروهای شخصی را گرفت چراکه زیرساخت‌های حمل و نقل عمومی ضعیف است. معتقدم در کنار منطقی شدن قیمت سوخت، باید زیرساخت‌های حمل و نقلی هم تقویت شود.

 

وی ادامه داد: همچنین باید قیمت تمام شده حمل و نقل عمومی را کاهش دهیم به این صورت که عوارض گمرکی برای ورود خودروهای حمل و نقل عمومی کاهش پیدا کند.

 

کشاورزیان بیان کرد: همچنین در حال حاضر قیمت یک اتوبوس ۹۰۰ میلیون تومان است و یک سرمایه‌گذار در حمل و نقل عمومی باید آورده‌ ۵۰۰ میلیون تومانی برای خرید یک اتوبوس داشته باشد و تمام ریسک‌های سرمایه‌گذاری در این صنعت را بپذیرد. این در حالی است که در هیچ یک از حوزه‌های دیگر این حجم از سرمایه‌گذاری‌ها توسط بخش خصوصی انجام نمی‌شود.

 

کشاورزیان تاکید کرد: بنابراین باید در کنار افزایش قیمت سوخت باید وسایل نقلیه ارزان برای سرمایه‌گذاران تهیه شود تا حمل و نقل عمومی رونق بگیرد.

 

افزایش نرخ گازوئیل کرایه‌ها را گران نمی‌کند

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به افزایش قیمت گازوئیل از ۳۵۰ تومان به ۴۰۰ تومان گفت: این افزایش قیمت ۱۰ درصدی تاثیری در افزایش قیمت کرایه‌ها ندارد یا اینکه در نهایت به صورت بسیار جزئی اثرگذار خواهد بود.

 

سفرهای برون‌شهری از تپسی حذف شد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پس از انتشار خبرهایی که برخی از اپلیکیشن‌های حمل و نقلی وارد حمل و نقل برون‌شهری شده‌اند با این اپلیکیشن‌ها جلساتی برگزار کردیم گفت: بحث شکایت از این مدیران اپلیکیشن‌ها مطرح نبوده و به خود این شرکت‌ها نامه‌ای ارسال کردیم و در این نامه تذکر دادیم که برای فعالیت در بخش حمل و نقل برون‌شهری باید شرایط مورد نظر را داشته باشند و تپسی هم پذیرفت که امکان سفرهای حمل و نقل برون‌شهری را حذف کند.

 

راهداری سهمی از افزایش قیمت بنزین ندارد

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه در صورت تصویب افزایش قیمت بنزین به ۱۵۰۰ تومان آیا سازمان راهداری سهمی از این افزایش قیمت بنزین دارد، گفت: تا به امروز هیچ سهمی برای سازمان راهداری در افزایش قیمت بنزین لحاظ نشده است.

 

وی ادامه داد: در ماده ۷۰ قانون تنظیم دو، سهم سازمان راهداری در عوارض و گازوئیل ۱۰ درصد است و تاکنون هم این قانون اجرا نشده و امیدواریم از سال اینده اجرای این قانون در دستور کار دولت قرار بگیرد.

 

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایلنا مبنی بر پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای کاهش تصادفات جاده‌ای با بودجه ۸۰ هزار میلیارد تومانی در طول ده سال اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی با مطالعات انجام شده از سوی مرکز تحقیقات چندین پیشنهاد برای افزایش ارتقای ایمنی را ارائه داده است یکی از موضوعات مطرح شده در این طرح این است که وقتی قیمت سوخت پایین باشد میزان استفاده از خودرو شخصی بالاست و سهم حمل و نقل ریلی در جابه‌جایی مسافر هم رو به کاهش خواهد بود.

 

وی افزود: در این طرح پیشنهاداتی برای افزایش جابجایی مسافر از طریق حمل و نقل عمومی مطرح شده است و بودجه ۲۸۰ هزار میلیارد تومانی در طول ۱۰ سال برای اجرای پیشنهادات آمده است که معتقدم با توجه به محدودیت‌هایی اعتباری دولت تامین این اعتبارات در کوتاه مدت امکان پذیر نیست.

 

تعلیق شرکت حمل و نقلی اتوبوس واژگون شده حامل دانش آموزان هرمزگانی

کشاورزیان همچنین با اشاره به برخورد با شرکت حمل و نقلی اتوبوس واژگون شده حامل دانش آموزان هرمزگانی گفت: مجوز این شرکت یک ماه تعلیق شده است .

 

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: این شرکت از شرکت‌های حمل و نقلی‌ای بود که کارنامه خوبی داشت اما آن چیزی که باعث تشدید تصادف شد این بود که دانش آموزان کمربند ایمنی را نبسته بودند. معتقدم اگر راننده و یا مربیان این دانش آموزان نسبت به بستن کمربندها تذکر داده بودند تصادف با این شدت رخ نمی‌داد.

 

برنامه‌ای برای اخذ عوارض از بزرگراه‌ها نداریم

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به برنامه دولت برای اخذ عوارض از بزرگراه‌ها گفت: برای اخذ عوارض در بزرگراه‌ها مجوز داریم اما اجرای این مجوزها در دستور کار دولت نیست.

 

 

 

 

 

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش