مهمترین عناوین خبری
شنبه ۰۱ فروردین ۱۴۰۵
۱۶:۲۸ - ۲۱ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۵۱۴۹
نفت و انرژی

در پی بارش‌های اخیر

هیچ کدام از سدها آسیب ندیدند/ تهران شرایط هشدار ندارد

بارش باران,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,نفت و انرژی
مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: هیچ‌کدام از سدها تاسیسات ذخیره و کنترل و کانال‌ها آسیبی ندیده‌اند و در حال حاضر شرایط در استان‌های جنوبی کاملا تحت کنترل است و جای هیچ‌گونه نگرانی در حوزه کنترل منابع آبی نیست.

سیف‌الله آقابیگی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که سد جگین به دنبال بارش‌های شدید و کم سابقه باران در هرمزگان پس از حدود ۶۰ میلیون مترمکعب آبگیری سرریز شد، گفت: تاکنون سد استقلال میناب ۶۰ میلیون مترمکعب، شمیل و میان ۲۰ میلیون مترمکعب، سرنی ۱۵ میلیون مترمکعب آبگیری شده است و کمک زیادی کرد که این جریان به پایین دست منتقل نشود. 

وی با بیان این‌که پس از اخطارها و هشدارهای سازمان هواشناسی از عصر روز چهارشنبه جلسات ارزیابی میزان بارش‌ها و وقوع سیلاب‌ها برگزار شد و تمام این مسائل تحت پایش قرار گرفت، اظهار کرد: استانهای هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، مناطقی از استان‌های فارس، بوشهر و خراسان جنوبی در همان روز چهارشنبه مورد ارزیابی کامل قرار گرفت.

وی ادامه داد: ابلاغیه‌های لازم برای مدیران و مسئولان داده شد و از همان زمان نیروها و اکیپ‌ها در بخش‌های مختلف، آب، آب‌وفاضلاب، برق و نیروگاه‌ها آمادگی خود را اعلام کردند و تا قبل از وقوع سیلاب اقدامات لازم برای پیشگیری انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه آب برای کنترل سیلاب اظهار کرد: لازم بود تا اقدامات لازم در مهار سیلاب صورت گیرد و این اقدام انجام شد، به طوری که توانستیم علی رغم ورودی جریان در استان هرمزگان برای سد استقلال میناب را مدیریت کنیم که اگر این اتفاق محقق نمی‌شد، خسارات زیادی را شاهد بودیم.

وی با بیان این‌که در استان هرمزگان، بندرعباس، کرمان، سیستان و بلوچستان، میزان بارندگی بسیار قابل توجه بود، گفت: در ایستگاه‌های فارس، بوشهر، خراسان جنوبی و خراسان رضوی و مازندران نیز شاهد بارندگی‌هایی بودیم که البته کمتر از استان‌های جنوبی بود، اما برای مهار این بارندگی نیز لازم بود تا اقداماتی صورت گیرد.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با تاکید بر این مساله که حجم بارندگی‌ها در استان هرمزگان در سال آبی جاری بی‌مانند بود، ادامه داد: امیدواریم این میزان بارش که فقط میزان وروودی به سدهای فقط استان هرمزگان بیش ۱۶۰ میلیون متر مکعب بوده اگر برنامه‌ریزی نمی‌شد آثار خسارات زیادی داشت اما اکنون  برنامه ریزی می‌شود تا با ذخیره این آب برای مصارف آشامیدنی بهداشت کشاورزی و خیلی از مصارف دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

وی درباره پیش‌بینی شرایط بحرانی برای استان تهران و سایر استان‌ها، گفت: براساس اعلام سازمان هواشناسی تا چند روز آینده برای تهران پیش‌بینی نیامده است اما به محض این‌که شاهد افزایش بارش‌ها باشیم با تعامل با سازمان هواشناسی کشور شرایط را کنترل خواهیم کرد.

به گفته آقابیگی در حال حاضر وضعیت در استان‌های جنوبی کشور نیز تحت کنترل است و جای هیچ‌گونه نگرانی در این حوزه وجود ندارد.

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش