یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴
۰۹:۱۲ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۲۱۶۱
نفت و انرژی

قطعی آب هم به قحطی ماسک و ضدعفونی کننده اضافه شد!

قطعی آب,اخبار اقتصادی,خبرهای اقتصادی,نفت و انرژی
داشتیم به قحطی ماسک و ضد عفونی کننده عادت می‌کردیم و تازه راضی شده بودیم که شستن دست‌ با آب و صابون، راحت‌ترین و قابل دسترس‌ترین گزینه برای مقابله با کرونا است که آژیر خطر شرکت آب و فاضلاب به صدا درآمد و نسبت به قطعی جریان آب هشدار داد.

شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی اعلام کرد که شیوع کرونا و شروع خانه تکانی، میزان مصرف آب در آذربایجان شرقی را ۱۰ درصد افزایش داده و شهروندان باید در مصرف آب صرفه جویی کنند، به دنبال افزایش ۱۰ درصدی مصرف آب، بسیاری از هم استانی‌ها با افت فشار آب مواجه شدند، به طوریکه معتقد بودند «این آب نه شفا می‌دهد و نه می‌میراند».

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در این خصوص به ایسنا گفت: مصرف آب در استان به طور چشمگیری افزایش یافته است، برهمین اساس مردم باید از مصارف غیرضروری و خانه تکانی خودداری کنند. رعایت بهداشت فردی در مقابله با کرونا امری ضروری بوده ولی مردم باید مصرف آب را به خوبی مدیریت کنند.

علیرضا ایمانلو با بیان این‌که مصرف آب به صورت استاندارد در کشور ۱۵۰ لیتر برای هر فرد در شبانه روز است، افزود: طی یک هفته‌ گذشته، مصرف آب در استان ما به ویژه در شهر تبریز، ۲۱۵ لیتر در شبانه روز برای هر نفر  برآورد شده است، یعنی هر فرد بیش از ۵۰ لیتر آب بیشتر از استاندارد کشوری مصرف می‌کند.

او گفت: طی چند ماه اخیر مصرف آب در استان ۱۹۰ لیتر برای هر فرد در شبانه روز برآورد شده بود، اما با شیوع کرونا و آغاز خانه تکانی‌ها، این میزان به ۲۱۵ لیتر افزایش یافته است. در برخی موارد نیز با وجود آب کافی در مخازن با مشکل مواجه می‌شویم؛ چرا که به دلیل استفاده‌ همزمان مردم از منابع آبی، شبکه دارای کشش کافی نبوده و مشکل آب در برخی مناطق ایجاد می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در خاتمه به شهروندان توصیه کرد تا از مصارف غیرضروری در این ایام خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، شرکت آب و فاضلاب، عصبانی‌تر از این حرف‌ها بود و با منطق «جواب های، هوی است» به تلافی همکاری نکردن شهروندان در مصرف بهینه آب، شیر را از فلکه بست و جریان آب برخی مناطق تبریز را با صدور اطلاعیه قبلی برای ساعاتی قطع کرد.

با وجود نامهربانی انسان‌ها با مایه حیات و مصرف بی حد و حساب آب، این روزها مایه حیات در دسترس‌ترین راه برای ضد عفونی و شستن دست‌ها برای مبارزه با کرونا بوده و قطعی و افت فشار آب در حالی روی داده است که بسیاری از هم‌وطنانمان با مشکل کمبود و قحطی محلول‌ها و ژل‌های ضد عفونی کننده دست، مواجه بوده و آب تنها گزینه برای تمیز کردن دست‌هایشان است.

شست و شوی دست با آب و صابون، سریع‌ترین و آسان‌ترین راه مقابله با کرونا برای عموم مردم به ویژه آنهایی که تمکن مالی برای خرید ضدعفونی کننده های گران قیمت ندارند از جمله دست فروش‌ها، کودکان کار، کارگران، رانندگان و ....  بوده و این در حالی است که مصرف آب در فصل تابستان بیش از ماه آخر سال بوده و جا دارد شرکت آب و فاضلاب، برخوردهای جدی با مردمی که قدر آب را نمی‌دانند، را به فرصت دیگری موکول کند، چرا که الان وقت تسویه حساب نیست و افت فشار آب یا قطعی آن می‌تواند تبعات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.

بر اساس این گزارش، شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون در طول شبانه روز و قبل و بعد از انجام فعالیت‌هایی مانند غذا خوردن برای مقابله با کرونا ویروس جدید ضروری بوده و این فرایند ۲۰ الی ۳۰ ثانیه به طول می‌انجامد، باید توجه کرد که در مشکل قطعی آب، انگشت اتهام فقط به سمت شرکت آب و فاضلاب نبوده و شهروندان نیز باید در این شرایط بحران خانه تکانی، شستن فرش و سایر امور غیر ضروری را کنار گذاشته و در مصرف آب بیشتر دقت کنند.

  • 16
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش