چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۲۷ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۴۴۱۰
اخبار کنکور و آزمون ها

فرآینداعلام نتایج آزمون استخدام آتش‌نشانی

آزمون استخدام آتش‌نشانی,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی با اعلام جزئیات فرآیند برگزاری آزمون استخدام مشاغل پیمانی آتش‌نشانی و فرآیند اعلام نتایج، خاطرنشان کرد: در مجموع از بین ۱۰۶ هزار داوطلب شرکت در آزمون، ۷۳۴ خانم برای عنوان شغلی کارشناس آتش‌نشان و برخی دیگر از عناوین ثبت‌نام کرده‌اند.

سید عزیز آشنا با بیان اینکه آزمون استخدام مشاغل پیمانی آتش‌نشانی به صورت همزمان در سراسر کشور روز جمعه ۱۸ مرداد ساعت ۹ صبح برگزار می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان برای شروع فرآیند آزمون باید از ساعت ۷ صبح به حوزه‌های محل آزمون مراجعه کنند.وی ادامه داد: با توجه به اینکه چاپ کارت شرکت در آزمون از روز یکشنبه هفته جاری (۱۳ مرداد) شروع شده و با توجه به آنکه تعدادی از داوطلبان هنوز کارت شرکت در آزمون را پرینت نگرفته‌اند، این داوطلبان بایستی حتماً قبل از روز جمعه به سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir مراجعه کرده و کارت شرکت در آزمون خود را پرینت بگیرند.

همچنین اگر هر گونه مغایرتی در مشخصات و اطلاعات موجود در کارت آزمون وجود داشت، بایستی به باجه‌های رفع نقص، که آدرس این باجه‌ها نیز در  سایت فوق درج شده، مراجعه و نسبت به رفع مغایرت اقدام کنند.مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی تأکید کرد: داوطلبان در روز آزمون حتماً باید کارت شرکت در آزمون را به اضافه کارت ملی یا شناسنامه عکسدار همراه داشته باشند و کارت شرکت در آزمون را به وسیله یک سنجاق به لباس خود الصاق کنند. این در حالی است که هیچ‌گونه مدرک شناسایی دیگری غیر از کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار قابل قبول نخواهد بود.

آشنا با اشاره به اینکه تعداد سوالات آزمون مجموع ۱۶۵ سوال شامل ۱۰۵ سوال عمومی و ۶۰ سوال اختصاصی است، گفت: داوطلبان ۱۸۰ دقیقه برای پاسخگویی به این سوالات زمان دارند و زمان آزمون از ۹ صبح تا ۱۲ ظهر خواهد بود؛ افراد حتماً باید محل حوزه آزمون و مسیر رفتن به آن را شناسایی کنند برای آنکه با تاخیر به محل آزمون نرسند. همچنین باید به مراتبی که برای شرکت در آزمون نیاز است، توجه کامل داشته باشند.

وی سپس به زمان اعلام نتایج پرداخت و گفت: نتایج مرحله اول آزمون و اسامی پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت چند هفته بعد از آزمون کتبی اعلام خواهد شد و پس از آن افراد باید برای تکمیل مدارک مراجعه کنند. داوطلبان باید اصل مدارکی را که اظهار کرده‌اند، به محل‌هایی که مجدداً در سایت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام خواهد شد، تحویل دهند. این مدارک شامل مدرک تحصیلی، مدرک پایان خدمت، مدرک مربوط به سهمیه، عکس، کپی شناسنامه و ... خواهد بود که اصل تمام آن‌ها باید ارائه شود.

مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اضافه کرد: بعد از اینکه تکمیل مدارک انجام شد، افرادی که مدارک آن‌ها تایید شده برای آزمون عملی معرفی می‌شوند که برنامه مراجعه برای آزمون عملی نیز متعاقباً بر روی سایت اعلام می‌شود و بر این اساس مشخص شده افراد در چه استان‌هایی باید به کدام محل‌ها برای آزمون عملی مراجعه کنند. بعد از برگزاری آزمون عملی و زمانی که امتیازات آزمون عملی افراد مشخص می‌شود، نتیجه آزمون عملی و آزمون کتبی با همدیگر محاسبه شده و نتیجه نهایی افراد بر روی پروفایل آن‌ها به ایشان اعلام خواهد شد.آشنا با بیان اینکه نمی‌توان زمان دقیقی را برای اعلام نتایج نهایی اعلام کرد، گفت: در بعضی از استان‌ها از جمله خراسان رضوی حدود ۷۰۰ نفر استخدامی داریم که بایستی از سه برابر این ظرفیت آزمون عملی گرفته شود که مجموع آنها ۲۱۰۰ نفر خواهد بود. بدین ترتیب باید حوزه‌ها اعلام کنند که از چند نفر در روز آزمون می‌گیرند و چقدر زمان می‌برد تا تعداد این افراد به پایان برسد.

وی سپس به موارد آزمون عملی استخدام مشاغل پیمانی آتش نشانی پرداخت و توضیح داد: با توجه به اینکه محل‌های انجام آزمون محل‌های مشخصی از جمله سالن‌های تربیت بدنی و ... خواهد بود، این موارد ارزیابی آمادگی جسمانی برای افراد، تست‌های عمومی همچون پرش، دو، درازنشست، بارفیکس و تست انعطاف و از جمله موارد تخصصی آزمون نیز حمل خاموش کننده‌های آتش در مسیرهای مشخص است.

همچنین تست قدرت بالاتنه، معاینات پزشکی شامل بینایی سنجی، شنوایی سنجی، آزمایش خون و تست تشخیص روانی نیز از جمله موارد آزمون عملی خواهد بود.مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در پایان با بیان اینکه در برخی استان‌ها خانم‌ها نیز در عنوان شغلی کارشناس آتشنشان برای شرکت در آزمون ثبت نام کرده‌اند، اظهار کرد:البته در بعضی رشته‌های دیگر هم پذیرش داوطلب خانم داشته‌ایم. در استان‌های تهران، فارس، اصفهان خانم‌ها در آزمون شرکت کرده‌اند و در مجموع از بین ۱۰۶ هزار نفر داوطلب، ۷۳۴ نفر خانم برای شرکت در آزمون ثبت نام کردند.

isna.ir
  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش