شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۴۵ - ۲۱ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۴۶۹۰
دانشگاه

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور:

سالانه ۲۰ نفر در مقطع دکترا بورسیه خواهند شد

محمود مهرمحمدی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: باید با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری و تکیه بر تجربه پنج سال مدیریت در جستجوی خط توسعه کیفی و کمی باشیم و منافع ملی را نیز در آن لحاظ کنیم.

به گزارش ایسنا، محمود مهرمحمدی صبح امروز در مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی و تقدیر از رتبه‌های برتر ورودی ۹۶ و افتتاح خوابگاه دانشجویی پردیس فاطمه الزهرا (س) و سالن اجتماعات پردیس شهید بهشتی هرمزگان دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد : ما مفتخریم در نهادی خدمت می‌کنیم که بسیار موردتوجه رهبر انقلاب است.

 

وی با اشاره به آخرین فرمایشات مقام معظم رهبری در هفته معلم سال جاری در خصوص دانشگاه فرهنگیان، افزود: ایشان تأکید بسیاری به توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان داشتند که نیاز به واکاوی و تأمل دارد.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه کیفیت دغدغه غالب این دانشگاه است، اضافه کرد: اگر تزاحمی بین کیفیت و کمیت ایجاد شود آنچه باید به نفع دیگری کنار برود کمیت است و کیفیت باید همواره در دستور کار باشد؛ هرچند توسعه کمی و کیفی هردو مقدور است و لازم نیست آن‌ها را در رابطه تزاحمی جمع کنیم.

 

مهرمحمدی کیفیت را رمز اساسی و فلسفه وجودی دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد و افزود: تأسیس دانشگاه فرهنگیان برآمده از چندین فراز در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است و به تأسیس دانشگاهی که می‌خواهد به شکل نوین و بهتر از گذشته به تربیت‌معلم بپردازد، تأکید دارد.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان مفتخر است که در سیاست‌های کاری خود معاونت تضمین کیفیت را پیش‌بینی کرده که هیچ دانشگاه دیگری تاکنون آن را نداشته است، تصریح کرد: تأسیس معاونت تضمین کیفی یکی از وجوهی است که نمایانگر اولویت کیفیت در کار این دانشگاه بوده است.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور خاطرنشان کرد: به‌زودی یک‌صد نفر استاد حوزه‌های آموزش اختصاصاً برای جذب در دانشگاه‌های فرهنگیان اعزام می‌شوند تا در پنج سال آینده یک کادر تخصصی قوی در دیسیپلین آموزشی خود داشته باشیم.

 

مهرمحمدی در این خصوص ادامه داد: از سال آینده با برگزاری آزمون سراسری از میان کارشناسان ارشد سالانه ۲۰ نفر به‌عنوان بورسیه در مقطع دکترا دانشگاه فرهنگیان به جمع کادر علمی این دانشگاه خواهند پیوست.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان درس‌های کهنه تربیت‌معلم را بازنگری کرده و امروز دانشجو معلمان با دروس و طراحی جدید تحصیل می‌کنند، ابراز کرد: نمی‌گوییم کیفیت عملکردمان کاملاً مطلوب است اما نسبت به چهار سال گذشته روند خیلی خوبی داشته‌ایم.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور تفسیر خود از کمیت را افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو دانشگاه فرهنگیان به‌گونه‌ای که بتوانیم ۱۰۰ درصد نیاز آموزش‌وپرورش را تأمین کنیم، دانست و بیان کرد: برخی افزایش کیفیت را در افزایش تعداد دانشگاهی می‌دانند که فکر می‌کنم باید در دیدگاه خود تجدیدنظر کنند چراکه نگاه ما باید به سمت توسعه کمی پرورش معلم بیشتر پیش رود، نه افزایش واحدهای دانشگاهی!

 

مهرمحمدی با اشاره به اینکه سیاست تربیت‌معلم دانشگاه فرهنگیان از بوم برای بوم است و نه در بوم برای بوم، اظهار کرد: هر شخصی سهمیه استان‌ها و شهرستان‌های خاص خود را برای خدمت دارد و مهم این است معلم تربیت‌شده برای بوم خود تربیت شود، اینکه در بوم خود تربیت شود در درجه اهمیت کمتری قرار دارد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون با تأکید رهبر انقلاب دانشگاه باید خط و نقشه توسعه خود را سریع‌تر پیدا کرده و با توجه به ۵-۶ سال تجربه‌ای که در مدیریت دانشگاه فرهنگیان پیدا کرده‌ایم باید در جستجوی خط توسعه کیفی و کمی باشیم و منافع ملی را نیز در آن لحاظ کنیم.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: فعالیت‌های عمرانی زیادی باید در این دانشگاه شکل بگیرد تا بتوانیم شرایط بهتری را برای دانشجو معلمان به وجود آوریم که امیدواریم این امر به کمک خیرین محقق شود.

 

بمنوچهر ضیایی اظهار کرد: تعداد اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان از یک نفر در ۹۳ به ۱۹ نفر رسیده و در حال جذب چهار نفر دیگر نیز هستیم.

 

وی با بیان اینکه امسال میزبان ورودی‌های زیادی از استان‌های دیگر هستیم و این فرصتی مناسب برای تبادلات فرهنگی و بومی است، افزود: یکی از دستاوردهایی که در سال‌های اخیر داشته‌ایم ایجاد امنیت روانی بین دانشجو معلمان بوده به‌گونه‌ای که بسیاری از مشکلات آن‌ها اصلاح شده و امروز فضای دانشگاه بسیار پررونق‌تر و بانشاط‌تر از گذشته است و باز هم باید بیش از این تقویت شود.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان هرمزگان با اشاره به اینکه تعداد کانون‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی را از یک مورد به ۳۰ مورد رسانده‌ایم، تصریح کرد: سالانه حدود ۱۵۰ فعالیت فرهنگی مثل نشست‌ها، هم‌اندیشی‌ها، رویدادهای هنری و ... در این دانشگاه در حال اجراست.

 

ضیایی با بیان اینکه مشکلات ساختاری، تجهیزات و امکانات سخت‌افزاری دانشگاه فرهنگیان هرمزگان بهسازی شده است، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های امروز افتتاح دو فعالیت مهم دانشگاه است، یکی سالن اجتماعات پردیس شهید بهشتی هرمزگان دانشگاه فرهنگیان که سرانجام پس از ۳۰ سال و دیگری خوابگاه دانشجویی پردیس فاطمه الزهرا (س) که پس از ۸ سال بازسازی شدند.

 

وی با اشاره به اینکه پایه این دو پروژه مشارکت خیرین بوده است، خاطرنشان کرد: هنوز هم فعالیت‌های عمرانی ‌دیگری باید شکل بگیرد تا بتوانیم شرایط بهتری را برای دانشجو معلمان به وجود آوریم که امیدواریم این امر نیز محقق شود.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان هرمزگان در پایان از خیرین دعوت کرد تا با دانشگاه فرهنگیان هرمزگان همکاری کنند و در این خصوص اظهار کرد: این دانشگاه نیروی انسانی موردنیاز آموزش‌وپرورش را تأمین می‌کند و برای این عمر نیازمند کمک و همکاری همه به‌خصوص خیرین هستیم.

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش