یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۰۹ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۰۰۸۶
انتخابات ریاست جمهوری

از «بقایی» احمدی‌نژاد تا «بقایی» دکتر مصدق

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,بقایی معاون احمدی نژاد
نه می‌آید، نه رسما از کسی حمایت می‌کند، اما یارانش یک‌به‌یک در حال اعلام نامزدی‌اند.

 از دیروز صف داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری از طیف احمدی‌نژادی‌ها به چهار نفر رسیده است. بعد از اینکه بقایی در فضای مجازی اعلام کرد وارد کارزار انتخابات می‌شود، حامیان رسانه‌ای‌اش در فضای مجازی به‌ویژه توییتر فعال شده‌اند و مطالبی با هشتگ حمایت از بقایی در حال انتشار است.

 

عبدالرضا داوری، از حامیان رسانه‌ای جریان احمدی‌نژاد، در چندین توییت نوشت: «مهندس بقایی پس از مقاومت هفت‌ماهه در بندهای انفرادی و ٣٧ روز اعتصاب غذا را به‌مثابه سیاست‌ورزی نلسون ماندلا می‌فهمم»، «حقوق‌بشر یکی از محورهای بنیادین گفتمان مهندس بقایی خواهد بود»، «کاندیداتوری مهندس بقایی، خواب «جبهه مهندسان ... انتخابات» را برآشفت!» و «نسبت مهندس بقایی با دکتر احمدی‌نژاد مانند نسبت دکتر فاطمی با دکتر مصدق است».

 

داوری فراموش کرده که مصدق هم خودش یک دکتر بقایی داشت! شاید بهتر بود توییت را جور دیگری بازنویسی می‌کرد. حمید بقایی هم خودش یک‌ماهی است به توییتر پیوسته، صفحه‌ای منسوب به او در توییتر وجود دارد که برخی نزدیکان احمدی‌نژاد تأیید کرده‌اند آن را خود بقایی اداره می‌کند. او تا دیروز فقط دو نفر را دنبال می‌کرد؛ عبدالرضا داوری و یک نفر دیگر. تصویر پروفایلش او را در کنار احمدی‌نژاد نشان می‌دهد و تصویر بالای صفحه‌اش هم عکسی از تخت‌جمشید است و آخرین توییتش این است: «آماده باش برای تحمل حملات ناجوانمردانه به خدا قسم خدا دروغ نیست».

 

یکی از تصاویری که توییت کرده هم متعلق به اسفندیار مشایی در حال بوسیدن دست مادرش است. بقایی برای احمدی‌نژاد، تقریبا جایگاهی مانند مشایی را دارد. تا جایی که در نامه دفاع خود از بقایی بعد از بازداشت او نوشت: «رئیس‌جمهور دوره‌های نهم و دهم براساس مبانی اخلاقی و انسانی، دفاع از حق و حقیقت را وظیفه خود می‌داند و به‌طورقاطع از پاکی، پاک‌دستی و حقانیت جناب آقای بقایی تا آخر دفاع خواهد کرد». این در حالی است که چهار ماه قبل‌تر، بعد از صدور رأی رحیمی نوشته بود: «اصولا این موضوع (بازداشت رحیمی) هیچ ارتباطی با دولت و حتی دوره خدمت ایشان در دولت‌های نهم و دهم ندارد و دلیل اصرار بر ارتباط‌‌دادن آن به دولت قبل بر همگان آشکار است».

 

این ٣ نفر

بعد از اعلام حمید بقایی معاون اجرائی‌ احمدی‌نژاد از حلقه اول یاران، دیروز نزدیک‌ترین جماعت سیاسی به رئیس سابق دولت هم، دو نامزد معرفی کرد. رستم قاسمی، وزیر نفتش و حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش‌وپرورش دولت او. هر دو را جبهه یکتا معرفی کرده است. از سوی دیگر اعلام شده که یک نفر از حلقه دوم یاران احمدی‌نژاد هم در میان چهار گزینه پیشنهادی جبهه یاران انقلاب قرار دارد؛ مسعود زریبافان، دبیرکل این جبهه که هم‌زمان عضو مؤسس جبهه یکتا هم هست.

 

سیدمحمد حسینی، عضو و سخنگوی جبهه یکتا، از معرفی رستم قاسمی و حمیدرضا حاجی‌بابایی به‌عنوان کاندیداهای این جبهه به جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی برای انتخابات ۹۶ خبر داده و گفته است: «مصادیق مورد بررسی جبهه یاران درحال‌حاضر چهار نفر هستند که به‌جز زریبافان، سایر افراد از تشکل‌های مجموعه اصولگرایی هستند». جبهه «یاران کارآمدی و تحول ایران اسلامی» (یکتا) تشکلی سیاسی است که برخی اعضای دولت دهم و نمایندگان مجلس آن را تشکیل داده‌اند. این جبهه ٢٥ خرداد ٩٤ اعلام موجودیت کرد. آنها به‌شدت علاقه‌مند بودند که سهمی از فهرست اصولگرایان تهران و استان‌ها در انتخابات مجلس گذشته داشته باشند، اما سهم قابل‌توجهی به آنها نرسید.

 

تا اینجای کار جبهه یکتا سه نامزد پیشنهادی برای انتخابات ریاست‌جمهوری ٩٦ دارد! دیروز همچنین امیررضا واعظ‌آشتیانی، سخنگوی جبهه یاران انقلاب، به ایلنا گفت: «در جبهه یاران انقلاب نسبت به گزینه‌های مختلف بحث شده، اما هنوز جبهه یاران به جمع‌بندی نهایی نرسیده است که کاندیدای خود را معرفی کند». او با بیان اینکه مسعود زریبافان جزء کاندیداهای مورد بررسی جبهه یاران انقلاب است، گفت: «ما احتمالا در جلسات آتی که جبهه یاران در مورد کاندیداها برگزار می‌کند، این موضوع را در کمیته سیاسی تحلیل می‌کنیم و در شورای مرکزی برای تصمیم‌گیری این موضوع طرح می‌شود». هم جبهه یکتا و هم جبهه یاران انقلاب اصرار دارند تا از احمدی‌نژاد برائت بجویند..

 

 

sharghdaily.ir
  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش