دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۲۵ - ۲۹ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۶۶۹
اخبار فلزات، طلا و ارز

چگونه می‌توان ارز رمزنگاری‌شده‌ی ارزشمند بعدی را یافت؟

ارز دیجیتال,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

هرچند سرمایه‌گذاری روی ارزهای دیجیتال، ریسک‌پذیری بسیار بالایی دارد، ولی برخی از آنالیزهای فنی و مالی می‌توانند پیش‌بینی آینده را ساده‌تر کنند.

 

بیت کوین، اتریوم، ریپل، لایت کوین و چند ارز رمزنگاری‌شده‌ی مشهور دیگر، اولین سرمایه‌گذاران خود را در مدتی کوتاه بسیار ثروتمند کردند و اگر ارزش آن‌ها با همین شتاب افزایش پیدا کند، شاید سرمایه‌گذاران دیگری را هم به این لیست اضافه کنند.

 

اما این امر زیاد محتمل نیست. این سرمایه‌گذاری‌ها نمی‌توانند احتمالات دنیای مالی را کنار بزنند. به همین علت سرمایه‌گذاران باید در لیست ارزهای رمزنگاری‌شده، به دنبال سکه‌های خوش‌شانس بعدی باشند. این اقدام هم به یک جستجوی ساده ختم نمی‌شود، زیرا در حال حاضر بیش از هزار (به‌طور دقیق ۱۴۲۶ نوع) ارز رمزنگاری‌شده وجود دارد. به‌علاوه هیچ معیار پایه‌ای برای ارزیابی ارزش ذاتی هر سکه - آن‌طور که می‌توان ارزش ذاتی سایر دارایی‌ها را محاسبه کرد - وجود ندارد. تنها منبعی که در دسترس ما است، یک سایت است که وعده می‌دهد «در صورتیکه این ارزها، به‌جای ارزهای ملی در معاملات روزمره پذیرفته شوند، جهان سرمایه‌داری را تغییر خواهند داد.»

 

اریک پیکه، استاد دانشگاه KEDGE نقل‌قول نسبتاً مشهوری در مورد مبانی بیت کوین دارد که می‌توان آن را به سایر ارزهای رمزنگاری‌شده نیز تعمیم داد:

 

بیت کوین برخی از ویژگی‌ها و خواص یک پول را داراست، بااین‌حال حتی به‌عنوان یک آیتم جمع آوری و کلکسیونی، از هیچ ارزش ذاتی برخوردار نیست، زیرا اصلاً ملموس نیست. از طرف دیگر نمی‌توان آن را یک دارایی شبیه سهام یا اوراق قرضه دانست، زیرا بازدهی مشابهی ندارد. تنها ارزش سرمایه‌ای بیت کوین، نزد افرادی محفوظ است که مالک این سکه‌ها هستند. این دارایی هیچ پشتوانه‌ای ندارد.

 

(توجه کنید که سرمایه‌گذاری در سکه‌های رمزنگاری‌شده یا توکن‌ها، بسیار سوداگرانه و ریسک‌پذیر است و فقط افرادی باید به وارد این عرصه شوند که آماده‌اند همه‌ی سرمایه‌ی خود را از دست بدهند.)

 

بااین‌حال آنالیزهای مالی و علوم رفتاری، چند نکته‌ی کاربردی را برای بررسی و غربال ارزهای دیجیتال ارائه می‌دهند:

 

۱- به دنبال معامله‌ی ارزهایی باشید که زیر یک دلار قیمت دارند. این توصیه به دو دلیل اهمیت زیادی دارد. اول اینکه قیمت زیر یک دلار، این توهم را به وجود می‌آورد که سکه‌ی مذکور کم‌ارزش است، به‌خصوص برای سرمایه‌گذارانی که منابع مالی زیادی در اختیار ندارند. دوم اینکه ارقام کوچک‌تر، به‌راحتی می‌توانند دو یا سه برابر شوند و اگر طی شرایطی با هایپ (افزایش ناگهانی قیمت) هم روبرو شوند، دقیقاً شاهد یک آبشار پول خواهیم بود. این اتفاق درست شبیه سودهای نجومی است که از تجارت ارزهای دیجیتال اولیه حاصل شد. همان‌طور که شاهد بودیم RubleBit که با ارزش ۰.۰۳۸ معامله می‌شد، تنها طی هفت روز ۵۵۲ درصد افزایش قیمت داشت یا ارز CYDER که به یک افزایش ۷۴۱۲ درصدی دست‌یافت.

 

۲- وب‌سایت‌های مختلف ارزهای رمزنگاری‌شده را بررسی کنید تا متوجه شوید کدام سکه، نویدبخش آینده‌ی بهتری است و پتانسیل کدام‌یک برای تبدیل‌شدن به یک ارز معاملاتی بیشتر است. با استفاده از تئوری کمی پول (نظریه‌ای که می‌گوید تغییر قیمت‌ها، به عرضه‌ی پول بستگی دارد) می‌توانید ارزش ذاتی هر سکه را برآورد کنید.

 

۳- وب‌سایت ردایت (Reddit) را چک کنید و ببنید کدام سکه‌ها، از یک گروه دنبال کنندگان برخوردارند. انجمن‌های ردایت، گروه‌های سرمایه‌گذاران و اولین استقبال‌کنندگان از یک ارز را شامل می‌شوند. گرچه این گروه‌ها کوچک هستند، ولی به افزایش شهرت و آوازه‌ی ارزها کمک می‌کنند که باعث می‌شود اولین موج افزایش تقاضا، به وجود بیاید. ازآنجاکه عرضه‌ی سکه‌ها ثابت است، افزایش تقاضا به معنی بالا رفتن قیمت آن‌ها است.

 

۴- بجای اینکه به دنبال ارزهایی باشید که از ماکزیمم عرضه برخوردارند، ارزهایی را جستجو کنید که گردش بیشتری دارند. دلیل آن‌هم واضح است: قیمت پول‌های رمزنگاری‌شده با افزایش تقاضا بالا می‌رود و عرضه‌ی آن‌ها، نقش زیادی در نوسانات ارزشی بازی نمی‌کند.

 

۵- نمودارهای حجم - قیمت ارزهای رمزنگاری‌شده را بررسی کنید. شما می‌توانید با کمک نمودارها، شتاب قیمت و رشد حجم یک ارز را بسنجید، زیرا این چارت‌ها به‌نوعی سیر حرکت ارزها را تائید می‌کنند.

 

البته همه‌ی این نکات، باید بااحتیاط و دقت زیاد مورداستفاده قرار بگیرند. به یاد داشته باشید که سرمایه‌گذاری روی هایپ (بجای اصول ارزشی) خطرناک است، زیرا زمانی که هایپ از بین برود، سکه‌ها تقریباً بی‌ارزش می‌شوند.

 

 

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش