
آرش نجیمی امروز در گفتگو با فارس، با اشاره تعداد مبتلایان به کرونا (corona) در استان اصفهان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۵ پذیرش جدید داشته ایم و ۱۱۲ نفر ترخیص شده اند و ۱۸۵ مریض نیز بداحوال و در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به روند شیوع ویروس کرونا در اصفهان ادامه داد: روند شیوع ویروس کرونا در اصفهان صعودی است؛ هنگامی که تعداد موارد بستری بیش از تعداد ترخیص باشد، نشان می دهد با شیب آرامی به سمت بالا می رویم.
او با بیان اینکه از آغاز شیوع کرونا تا به حال ۶ هزار و ۵۰۰ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان ها بستری شدند، گفت: در صورتی که این افزایش آمار مبتلایان در اصفهان استمرار داشته باشد، پیش بینی می کنیم که در هفته های آتی شاهد تعداد مبتلایان بسیار بیشتری از این آمار کنونی باشیم.
نجیمی با تأکید بر اینکه افزایش تردد همشهریان در شهر اصفهان نگرانی های همکاران ما در مراکز درمانی و بیمارستان را مضاعف کرده است، بیان کرد: مردم در منزل بمانند و تنها یک نفر از اعضای خانواده برای خرید از منزل خارج شود تا چرخه این ویروس شکسته شود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: درصورتی که افرادی ناچار هستند در بیرون از منزل کار کنند، باید اصول بهداشتی را رعایت و از دستکش و ماسک استفاده کنند و فاصله خود را با سایرین حفظ و از حضور در جاهای پُر تجمع خودداری کنند.
- 11
- 2









































