جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۰۱ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۴۷۳
حوزه بهداشت و رفاه

آمار جهانی شیوع کرونا؛

آمار قربانیان کرونا از ۶۶۳ هزار نفر عبور کرد/ روسیه به انتشار اطلاعات 'نادرست' درباره ویروس کرونا متهم شد

آمار کرونا در جهان,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۶۶۳ هزار و ۴۷۶ نفر رسیده است.

به گزارش ایسنا، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۶ میلیون و ۸۹۵ هزار و ۲۰۲ نفر رسیده و مرگ ۶۶۳ هزار و ۴۷۶ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۰ میلیون و ۴۵۸ هزار و ۶۳۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان پنج میلیون و ۷۷۳ هزار و ۹۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی پنج میلیون و ۷۰۶ هزار و ۶۰۷ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۶ هزار و ۴۸۷ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۱ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۱۰۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۰ میلیون و ۴۵۸ هزار و ۶۳۲ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۶۳ هزار و ۴۷۶ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

همچنین آمارها نشان می دهد که شمار قربانیان کووید-۱۹ در مکزیک هم اکنون با فاصله کمی از تلفات این بیماری در انگلیس قرار گرفته و به ۴۴ هزار و ۸۷۶ قربانی رسیده است.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا چهار میلیون و ۴۹۸ هزار و ۳۴۳ مبتلا، ۱۵۲ هزار و ۳۲۰ قربانی

 ۲. برزیل دو میلیون و ۴۸۴ هزار و ۶۴۹ مبتلا، ۸۸ هزار و ۶۳۴ قربانی

 ۳. هند یک میلیون و ۵۳۲ هزار و ۱۳۵ مبتلا،  ۳۴ هزار و ۲۲۴ قربانی

 ۴. روسیه ۸۲۳ هزار و ۵۱۵ مبتلا،  ۱۳ هزار و ۵۰۴ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۴۵۹ هزار و ۷۶۱ مبتلا،  ۷۲۵۷ قربانی

 ۶. مکزیک ۴۰۲ هزار و ۶۹۷ مبتلا، ۴۴ هزار و ۸۷۶ قربانی

 ۷. پرو ۳۹۵ هزار و ۵ مبتلا، ۱۸ هزار و ۶۱۲ قربانی

۸. شیلی ۳۴۹ هزار و ۸۰۰ مبتلا، ۹۲۴۰ قربانی

۹. اسپانیا ۳۲۷ هزار و ۶۹۰ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۳۶ قربانی

 ۱۰. انگلیس ۳۰۰ هزار و ۶۹۲ مبتلا، ۴۵ هزار و ۸۷۸ قربانی

پس از این ۱۰ کشور، ایران با ۲۹۶ هزار و ۲۷۳ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ و ۱۶ هزار و ۱۴۷ قربانی ناشی از آن در رتبه یازدهم جدول کشورهای درگیر کرونا در جهان قرار گرفته است.

سپس کشورهای پاکستان با ۲۷۵ هزار و ۲۲۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۷۰ هزار و ۸۳۱ مبتلا، کلمبیا با ۲۶۷ هزار و ۳۸۵ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۶ هزار و ۴۸۸ مبتلا، بنگلادش با ۲۲۹ هزار و ۱۸۵ مبتلا، ترکیه با ۲۲۷ هزار و ۹۸۲ مبتلا، آلمان با ۲۰۷ هزار و ۹۵۱ هزار مبتلا، فرانسه با ۱۸۳ هزار و ۸۰۴ مبتلا، آرژانتین با ۱۷۳ هزار و ۳۵۵ مبتلا، عراق با ۱۱۵ هزار و ۳۳۲ مبتلا، کانادا با ۱۱۴ هزار و ۹۹۴ مبتلا، قطر با ۱۰۹ هزار و ۸۸۰ مبتلا، اندونزی با ۱۰۲ هزار و ۵۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

پس از آن مصر با ۹۲ هزار و ۹۴۷ مبتلا، قزاقستان با ۸۶ هزار و ۱۹۲ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۶۰ مبتلا، فیلیپین با ۸۳ هزار و ۶۷۳ مبتلا، اکوادور با ۸۲ هزار و ۲۷۹ مبتلا، سوئد با ۷۹ هزار و ۴۹۴ مبتلا، عمان با ۷۷ هزار و ۹۰۴ مبتلا، بولیوی با ۷۲ هزار و ۳۲۷ مبتلا، بلاروس با ۶۷ هزار و ۳۶۶ مبتلا، بلژیک با ۶۶ هزار و ۶۶۲ مبتلا، اوکراین با ۶۶ هزار و ۵۷۵ مبتلا، سرزمین های اشغالی با ۶۶ هزار و ۲۹۳ مبتلا، کویت با ۶۵ هزار و ۱۴۹ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۶۴ هزار و ۶۹۰ مبتلا، پاناما با ۶۲ هزار و ۲۲۳ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۹ هزار و ۵۴۶، هلند با ۵۳ هزار و ۳۷۴ مبتلا، سنگاپور با ۵۱ هزار و ۱۹۷ مبتلا و پرتغال با ۵۰ هزار و ۴۱۰ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای گواتمالا، رومانی، لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، سوئیس، غنا، قرقیزستان، ایرلند، آذربایجان، ژاپن، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، اتریش و مراکش تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

روسیه به انتشار اطلاعات "نادرست" درباره ویروس کرونا متهم شد

اطلاعاتی که به تازگی از حالت محرمانه خارج شدند،مدعی شدند که ماموران مخفی روسیه از وب‌سایت‌های انگلیسی زبان مختلف استفاده می‌کنند تا اطلاعات "نادرست و غلط" درباره ویروس کرونا را منتشر کنند.

آمار کرونا در جهان,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، روزنامه نیویورک تایمز و خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش‌هایی مدعی شدند که مقامات ارشد یگان اطلاعات نظامی روسیه موسوم به "GRU" مسئول این کمپین "پخش اطلاعات نادرست" هستند.  

براساس این گزارش ها، ظاهرا این کمپین شامل انتشار مقاله‌های خبری با ادعاهای بی‌پایه و اساس درباره منشاء ویروس کرونا و نحوه پاسخگویی مسکو و آمریکا به آن و دیگر موضوعات هستند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دو مقام دولتی ناشناس گزارش داد که گزارشات درباره این کمپین اطلاعات نادرست به تازگی از حالت محرمانه خارج شد تا مقامات بتوانند آزادانه درباره آن صحبت کنند. این مقامات هیچ اطلاعات اساسی را درباره فعالیت‌های ادعا شده روسیه ارائه نکردند.

بر اساس گزارش روزنامه نیویورک تایمز، این مقالات خبری در وب‌سایت‌هایی چون "InfoRos.ru" که تحت کنترل دولت روسیه قرار دارد و "OneWorld.Press" که به گفته مقامات آمریکایی مرتبط با اداره اصلی اطلاعات روسیه (GRU) است، منتشر می‌شدند.

بر اساس گزارشات، در بازه زمانی بین اواخر مه تا ژوئن، برخی از این وب‌سایت‌ها ۱۵۰ مقاله منتشر کردند و در آنها به پخش ادعاهای غلط درباره پاندمی ویروس کرونا پرداختند. یکی از این مقاله‌ها شامل تیتری تحت عنوان "اقدامات روسیه در مبارزه با کووید-۱۹ به آمریکا در زمینه تشنج‌زدایی کمک کرد" بود که به گفته یکی از مقامات آمریکایی باعث جلب توجه جامعه اطلاعاتی آمریکا شد. این عنوان ظاهرا به غلط تاکید داشت که روسیه در بحبوحه پاندمی کرونا کمک‌های مهم و اساسی برای آمریکا فراهم کرده است.

دیگر مقالات حاکی از آن بودند که ویروس کرونا بخشی از تلاش آمریکا برای اعمال دیدگاهش از "نظم جهانی" است و اینکه کووید-۱۹ "تجربه‌ای در دستکاری جهان" بود.  

این گزارشات درباره آنچه "کمپین اطلاعات نادرست" روسیه خوانده میشوند، کمتر از ۱۰۰ روز مانده به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا منتشر شدند؛ گرچه مقامات دولت واشنگتن به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند که مشخص نیست آیا این اقدامات به انتخابات ۲۰۲۰ مرتبط است یا خیر.

این مقامات گفتند برخی از محتویات منتشر شده بر روی این وب‌سایت‌ها جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات نوامبر را هدف گرفته است. مقامات اطلاعاتی آمریکا اخیرا مدعی شدند که کشورهای خارجی در تلاشند تا در انتخابات امسال آمریکا مداخله کنند. براساس گزارشات منتشر شده، این کمپین اطلاعات "نادرست" روسیه اساسا با وب‌سایت‌هایی سر و کار دارد که به عنوان پایگاه‌های خبری مشروع فعالیت دارند.

  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش