دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴
۰۱:۲۷ - ۲۳ تير ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۴۱۱۵۰
امنیتی و دفاعی

ماکرون: اروپا باید برای مقابله با تهدید روسیه آماده شود

سناتور آمریکایی: منتظر مسدودسازی دارایی‌های روسیه و سرازیر شدن بی‌سابقه سلاح به اوکراین باشید

لیندسی گراهام,سناتور آمریکایی
سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با اشاره به تصمیم‌های آتی رئیس‌جمهور آمریکا درباه روسیه، به مسائلی از جمله احتمال مسدودسازی دارایی‌های این کشور و ارسال حجم بی‌سابقه‌ای از تسلیحات به اوکراین پرداخت.

به گزارش ایسنا، «لیندسی گراهام» سناتور جمهوری‌خواه از ایالت کارولینای جنوبی شامگاه یکشنبه گفت: «منتظر اخبار مربوط به دارایی‌های توقیف شده روسیه باشید.»

این سناتور جنگ‌طلب آمریکایی در مصاحبه با رسانه خبری «سی‌بی‌اس نیوز» عنوان کرد: «من نمی‌خواهم پیش از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده صحبت کنم اما اروپایی‌ها می‌خواهند سودی را که به اوکراین می‌رسد، محدود کنند. با این حال، اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌خواهد از این فراتر برود.»

سناتور گراهام همچنین ضمن اشاره به طرحی که در آن ایالات متحده فروش حجم زیادی سلاح به متحدان اروپایی جهت کمک به اوکراین را آغاز خواهد کرد، گفت: «من انتظار دارم در روزهای آینده جریان بی‌سابقه‌ای از سلاح برای کمک به اوکراین در دفاع از خود وجود داشته باشد.»

او همچنین تایید کرد که کنگره به تصویب بسته تحریمی برخی کشورها نزدیک است؛ از جمله کشورهایی که نفت و کالاهای روسیه را خریداری می‌کنند.

لیندسی گراهام در رابطه با مسئله تعرفه‌های آمریکایی گفت: «ممکن است تعرفه‌ها طبق پیشنهاد قبلی روی ۵۰۰% ثابت نباشند البته ترامپ اختیار خواهد داشت که آنها را بین ۰٪ تا ۵۰۰٪ تعیین کند و او حداکثر انعطاف‌پذیری را خواهد داشت.»

وی افزود: ««کنگره در شرف تصویب مهم‌ترین بسته تحریمی در تاریخ ایالات متحده است. این بسته به رئیس‌جمهور ترامپ ابزارهایی را می‌دهد که اکنون ندارد؛ یک پتک واقعی. ناقضان اصلی چین، هند و برزیل هستند. هند نفت ارزان روسیه را می‌خرد و دوباره می‌فروشد. این منزجرکننده است. من با ترامپ صحبت کردم و هفته گذشته او گفت که وقت اقدام است.»

این سناتور جمهوری‌خواه که طی هفته‌های اخیر هم لایحه‌های جنجال‌برانگیزی را ارائه داده بود، ادعا کرد: «ترامپ می‌خواهد کسانی را که از پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) حمایت می‌کنند، مجبور سازد تا بین اقتصاد ایالات متحده و حمایت از روسیه یکی را انتخاب کنند. اگر چین، هند، برزیل کمک به پوتین را ادامه دهند، رنج خواهند برد.»

گراهام همچنین مدعی شد که ترامپ در را برای مذاکره با روسیه «باز» نگه داشته اما این در «در در حال بسته شدن است».

لیندسی گراهام پیشتر از لایحه‌ای برای تحریم‌های جدید علیه روسیه خبر داده بود که شامل تحریم کشورهایی می‌شود که نفت و کالاهای روسی را خریداری می‌کنند.

البته این طرح باید در هر ۲ مجلس سنا و نمایندگان تصویب و همچنین توسط رئیس‌جمهور آمریکا تایید تا به قانون تبدیل شود.

ماکرون: اروپا باید برای مقابله با تهدید روسیه آماده شود

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه یکشنبه به مناسبت روز ملی فرانسه، سخنرانی کرد.

او با بیان این ادعا که «از سال ۱۹۴۵ تاکنون، آزادی تا این حد مورد تهدید قرار نگرفته بود»، خطاب به نیروهای نظامی فرانسه و حاضرین گفت: «در لحظه‌ای تاریخی قرار داریم. تعهد شما ارزشی بینهایت دارد. مدت‌ها از تغییرات درحال وقوع آگاه بودیم. این تغییرات از زمان ۱۹۴۵ تاکنون رخ نداده بودند. بیش از همیشه صلح در قاره اروپا به تصمیمات کنونی ما بستگی دارد. به دورانی باز می‌گردیم که در آن تاریخ شکل گرفت.»

ماکرون در ادامه اظهارات خود افزود: «بودجه دفاعی فرانسه را دوبرابر خواهیم کرد. تا سال ۲۰۲۷ آن را دوبرابر خواهیم کرد. قوانین برنامه‌ریزی نظامی نیز بازنگری خواهند شد. در سال ۲۰۲۶، ۶۴ میلیارد یورو در اختیار ارتش قرار خواهد گرفت.»

او با اشاره به «مواضع نامشخص آمریکا» در جنگ اوکراین ادعا کرد: «اروپا باید برای مقابله با تهدید روسیه آماده شود. تهدید ادامه یافته روسیه علیه مرزهای اروپا، یک تهدیدی بلندمدت و برنامه ریزی شده است. آینده اروپا به آمادگی ما برای مقابله با این تهدید بستگی دارد، باید خود را برای آن آماده کنیم. این آمادگی یک بازدارندگی برای حفظ صلح خواهد بود.»

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش