
به گزارش دیده بان ایران، فرمانده عملیات حمله آمریکا به تأسیسات هستهای ایران با بمبافکنهای بی-۲ موسوم به عملیات «چکش نیمهشب» در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز آمریکا از جزئیات این عملیات سخن گفت و فاش کرد که در این عملیات، ۴ هزار پرسنل بطور مخفیانه در پایگاه هوایی وایتمن، در حال کار برروی پشتیبانی و اجرای آن بودند.
فاکس نیوز نوشت، در این گزارش که در پایگاه شبکه خبری فاکس نیوز با عنوان «درون عملیات چکش نیمه شب: فرمانده بی-۲ فاش میکند که آمریکا چطور حملهای غافلگیر کننده را به ایران اجرایی کرد» منتشر شده است، آمده: جزئیات بزرگترین و طولانیترین عملیات بمباران [بمبافکنهای] بی-۲ در تاریخ اکنون در حال آمدن به زیر ذره بین است؛ بهطوری که فاکس نیوز توانسته است در اقدامی نادر به پایگاه هوایی وایتمن (Whiteman) و نیز فرماندهانی دسترسی پیدا کند که فرماندهی عملیات «چکش نیمه شب» که طی آن به ایران حمله شد را رهبری کردند.
عملیاتی ۳۰ساعته
طبق گزارش فاکس نیوز، طی مصاحبهای که در این پایگاه هوایی انجام شد، سرهنگ «جاش ویتالا» (Josh Wiitala) و نیروهای وی توضیح دادند که چطور ۴ هزار پرسنل مخفیانه در حال کار بودند تا هفت بمب افکن رادار گریز را در طی مأموریتی که نزدیک به ۳۰ ساعت به طور انجامید، راهی حریم هوایی ایران کنند. طبق این گزارش، این، نخستین باری بود که بمبهای ۳۰ هزار پوندی (برابر با ۱۳.۶ تنی) موسوم به «نفوذگر مهمات انبوه» طی یک درگیری بکار برده میشد. فرمانده عملیات در این مصاحبه، توصیفی جالب توجه از استرسها و تنشهایی که برای او و دیگر افراد حاضر در این عملیات رخ داد ، ارائه نمود.
ویتالا: کمتر در معرض دید هستیم
سرهنگ ویتالا که برای نخستین بار از زمان انجام عملیات در ماه ژوئن بطور آشکارا صحبت میکرد، به فاکس نیوز گفت: فرهنگ [کاری] ما این گونه است که کمتر در معرض دید باشیم؛ برای اجرای عملیات هرکسی کارش را بهصورت محرمانه انجام میهد. [ برای انجام عملیات چکش نیمه شب] همه تیم با همدیگر کار کردند.
- 12
- 5