پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴
۱۸:۴۳ - ۱۵ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۴۰۸۴
سیاست داخلی

امام‌ جمعه قزوین:

مسئولان اجازه ندهند عده‌ای با احتکار سکه و ارز نبض اقتصاد را به دست بگیرند

امام‌ جمعه قزوین,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
امام‌جمعه قزوین در خطبه‌های نماز جمعه گفت: در کشور ما یک مفسد اقتصادی ۲ تن سکه خریداری کرده و احتکار می‌کند تا نبض اقتصاد جامعه ما را در دستان خود بگیرد و تعیین‌کننده معیشت مردم و قیمت کالاها در کشور باشد، در این فضا باید از مدیران مطالبه کرد که چطور فضا را به این اندازه رها کرده‌اند که عده‌ای بدین گونه سوءاستفاده کنند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قزوین که در مسجدالنبی (ص) برگزار می‌شود، اظهار کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید آن‌هایی که علیه مؤمنان فتنه می‌کنند و کاری می‌کنند که آن‌ها دچار استرس و اضطراب شوند، عاقبت بدی در انتظارشان خواهد بود.

 

آیت‌الله عابدینی با تأکید بر اینکه این‌ موضوع باید مورد توجه همه آحاد جامعه و مسئولان قرار گیرد، خاطرنشان کرد: اگر مسئولی امانت‌دار اموال مردم نباشد، مسئولیتی را بر عهده بگیرد که تخصص لازم را ندارد، انگیزه خدمت در او وجود ندارد و خیری از او به مردم نمی‌رسد، کارها فلج می‌شود، مردم گرفتار می‌شوند، شغلی ایجاد نمی‌شود، مشکلات بیکاری حل نمی‌شود، چرخه صنعت و تولید به گردش درنمی‌آید و درنهایت چنین مسئولی در قیامت نمی‌تواند پاسخگو باشد.

 

خطیب جمعه قزوین ابراز کرد: اگر چنین مسئولانی با ناآگاهی چنین رفتارهایی را مرتکب می‌شوند ان‌شاءالله زودتر آگاهی لازم را پیدا کنند اما اگر آگاهانه چنین رفتارهایی را مرتکب می‌شوند و خسارت‌های زیادی را به مردم و کشور وارد می‌کنند گرفتار آتش خشم الهی خواهند شد.

 

وی تأکید کرد: نباید عده‌ای به خاطر پاک دستی مجازات، منزوی و برکنار شوند اما عده‌ای دیگر به دلیل همدستی با متخلفان و یا سکوت در مقابل تخلفات تشویق شوند و موردحمایت قرار بگیرند. مشکلات معیشت، گرانی و گرفتاری‌های جامعه ما به این مسائل مربوط است و نباید فکر کنیم که همه مشکلات به دشمن برمی‌گردد چراکه اگر چنین معضلاتی در کشور وجود نداشته باشد دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

 

امام‌جمعه قزوین افزود: در کشور ما یک مفسد اقتصادی ۲ تن سکه خریداری کرده و احتکار می‌کند تا نبض اقتصاد جامعه ما را در دستان خود بگیرد و تعیین‌کننده معیشت مردم و قیمت کالاها در کشور باشد، در این فضا باید از مدیران مطالبه کرد که چطور فضا را به این اندازه رها کرده‌اند که عده‌ای بدین گونه سوءاستفاده کنند.

 

وی ادامه داد: اگر چشمان مدیران جامعه ما نمی‌بیند چشمان خود را معالجه کنند و اگر مقابل دیدگان آن‌ها این تخلفات رخ می‌دهد قلب بیمار و مریض خود را درمان کنند و به داد مردم برسند تا مشکلات اقتصادی کشور حل شود.

 

خطیب جمعه قزوین اذعان کرد: در این وضعیت حساس کشور فردی متخلف و محتکر بتواند بدین‌گونه با سرنوشت اقتصادی ملت ما بازی کند نشان‌دهنده منشأ گرفتاری‌های ماست، در این وضعیت گلایه از بیکاری و عدم تولید و کارخانه‌های ورشکسته امری بی‌فایده است، اگر این وضعیت ادامه یابد مدیران نالایق را با پرونده‌های مفاسد آن‌ها به مردم استان معرفی می‌کنیم.

 

از موضع‌گیری جدی رئیس جمهور در برابر غرب حمایت می‌کنیم

آیت‌الله عابدینی با اشاره به ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) ابراز کرد: این امام بزرگوار فرمودند: «هرکسی دوستی‌های خود را بر اساس رضای الهی تنظیم کند و دشمنی‌هایش را نیز بر اساس رضای خدا قرار دهد و همه اقداماتش برای رضای الهی باشد این فرد دارای ایمان کامل است»، این نشانه‌های مؤمن واقعی است که ما در جامعه خود به این عملکرد محتاج هستیم.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین یادآور شد: کشف کودتای نوژه را فراموش نخواهیم کرد که این حادثه تاریخی جزو معجزات الهی بود که لو رفت و عمق دشمنی آمریکایی‌ها برای مردم ایران اسلامی بار دیگر مشخص شد.

 

وی با اشاره به‌روز جهانی جمعیت گفت: پیش‌بینی کارشناسان این است که اگر برای افزایش جمعیت کاری نکنیم و جامعه را رها کنیم در سالیان بعد جمعیت ما به یک‌سوم کاهش پیدا می‌کند و از جمعیت باقی‌مانده ۴۷ درصد بالای ۶۰ سال خواهند داشت، بنابراین از امروز باید به فکر مدیریت این شرایط باشیم.

 

امام‌جمعه قزوین با اشاره به مناسبت هفته عفاف و حجاب عنوان کرد: حمله رضاخان به مسجد گوهرشاد و به شهادت رساندن جمعیت زیادی در این مسجد، عامل نام‌گذاری این ایام در تقویم تاریخی کشورمان به هفته عفاف و حجاب شد، حجاب فقط یک پوشش سطحی و چندتکه پارچه نیست بلکه حجاب نماد و نشان استقلال، آزادگی و فرهنگ متعالی و عفاف و منش انسانی است.

 

آیت‌الله عابدینی اضافه کرد: امروز در کشورهای مدعی دموکراسی و جامعه غربی به حجاب شهروندان خود حساسیت نشان می‌دهند و این موضوع نشان می‌دهد که حجاب پرچم عزت و استقلال اسلام است که غربی‌ها توان تحمل آن را ندارند.

 

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) می‌فرمایند جهالت است اگر ما تصور کنیم امریکا یک قدم به نفع ما برمی‌دارد، تصریح کرد: رئیس‌جمهور محترم در اظهارات اخیر خود موضع‌گیری جدی نسبت به غرب داشت و ما هم از این سخنان حمایت می‌کنیم و هم گلایه خود را مطرح می‌کنیم که آقای رئیس‌جمهور چرا شما درگذشته از این قدرت کلام و صراحت بیان خود در برابر امریکا استفاده نکردید و کشور ما چندین سال دچار آسیب شد، اما در همین ایام هم از سخنان شفاف و قاطع شما تشکر می‌کنیم و امیدواریم مواضع شما ادامه داشته باشد.

 

خطیب جمعه قزوین تأکید کرد: سخنان قاطع آقای روحانی در مقابل امریکا، اروپایی‌ها و مواضع وی در برابر رژیم صهیونیستی بسیار عالی بود و اگر این سخنان از چندین سال پیش خطاب به آن‌ها بیان‌شده بود امروز ما در حوزه اقتصادی و اقتدار بین‌المللی در شرایط بهتری قرار داشتیم.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: امیدواریم خدای متعال ما را در همه حوزه‌ها در فضای تقوای الهی قرار دهد و توفیق منش و رفتار اسلامی را به همه ما عنایت کند.

 

 

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش