جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴
۱۵:۲۵ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۲۲۹۳
سیاست داخلی

فریب مناظره زاکانی و تاجزاده

مناظره زاکانی و تاجزاده,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

برای آنها گفت‌وگوی ملی چندان جدی تلقی نمی‌شود و حتی از بیان آن اکراه دارند. این رویکرد البته طبیعی است، چراکه در چنین شرایطی آنها باید نغمه خداحافظی را با اندک حامیان خود سر دهند؛ زیرا هنوز برخی آنچنان تحت تاثیر القائات دلواپسان هستند که فرصتی برای اندیشیدن به حقیقت و اثرات گفت‌وگوی ملی ندارند، اما با باز شدن باب این گفت‌وگوها و در تحقق آشتی ملی در عرصه سیاسی پنجره‌ای به سمت حامیان دلواپسان گشوده خواهد شد.

 

به‌طور طبیعی با درک الزامات منافع کشور در شرایطی که دشمنان از هر سو در اندیشه تضعیف بخش‌های مختلف ایران هستند، دیگر مجری برنامه‌های دلواپسانی نخواهند بود که حیات خود را در ناآگاهی معدود حامیانشان می‌دانند.چندی پیش بود که محسن پیرهادی فعال سیاسی اصولگرا گفت: «جبهه پایداری که نام برده‌اید، مدتی است که پراکنده شده‌اند. عده‌ای از حرف‌هایی که زده‌اند پشیمان شدند و عده‌ای دیگر تغییر موضع دادند و به سمت گروه‌های مختلف جریان اصولگرا رفتند. عده‌ای هم سکوت کردند و برخی هم از مسیر جریان اصولگرایی فاصله گرفتند و به نوعی دیگر در دسته‌بندی‌های جریان اصولگرا قرار ندارند. برخی هم همچنان حضور دارند.»

 

نکته قابل تامل اینجاست که در شرایط فعلی نیاز به گفت‌وگوی ملی بیش از هر مولفه‌ای از سوی بزرگان مورد تاکید است و البته دلواپسان هم این موضوع را به‌خوبی درک می‌کنند که در همین راستا بر تعداد پرونده‌های هجمه به دولت، اصلاح‌طلبان و اعتدالیون را افزوده‌اند و در یک روز چند پروژه را به‌طور همزمان اجرا می‌کنند که دیروز یکی از روزهای پرمشغله این دلواپسان بود. کلید هر دو پروژه دلواپسان در مجلس زده شد. در ابتدا دلواپسان به اظهارات یک نماینده عضو فراکسیون امید مجلس انتقاد کردند. قاسم میرزایی نیکو در نطق میان دستور خود بیان کرد: باتوجه به این‌که در دهه فاطمیه قرار داریم بهتر است به این مناسبت به مساله حصر هم به این د‌لیل هم که شده توجه کنیم.

 

در این هنگام یکی از نمایندگان فریاد زد «به جای فکرکردن به مسائل معیشتی مردم، یک نماینده اصلاح‌طلب دغدغه رفع حصر ر‌ا د‌ارد.» د‌ر میان این سخنان این نماینده اصلاح‌طلب مجلس، نمایندگان مجلس با فریاد دو دو مخالفت خود ر‌ا با این موضوع اعلام کردند. هنگامی که میرزایی نیکو نام محصوران را بر زبان آورد، تعدادی از نمایندگان اصولگرا از جمله مجتبی ذوالنوری و جواد کریمی قدوسی دو همفکر سیاسی به جایگاه هیأت رئیسه رفتند و با علی‌لاریجانی صحبت کردند و خواهان تذکر بودند. محمد جواد کریمی قدوسی نماینده عضو جبهه پایداری البته از هجمه به دولت غافل نبود و دیروز اظهار داشت:‌ «فیلتر اینستاگرام تصمیم حاکمیت است و وزیر ارتباطات به خود من گفت که به‌زودی انجامش می‌دهم.»

 

نماینده تندرو مشهد درباره عملیاتی نشدن فیلتر اینستاگرام تاکنون نیز گفت: «روحانی اجازه نمی‌دهد زیرا رئیس‌جمهوری و وزیرش در بحث فیلترینگ با هم اختلاف نظر دارند. هر روزی که در اجرای این تصمیمات نظام سهل‌انگاری شود، از سیئات است.» وی درخصوص سخنان آذری جهرمی مبنی بر اینکه وزارت ارتباطات نقشی در نسخه‌های فارسی تلگرام ندارد، گفت: «اگر این فرد چنین اظهاراتی کند، از الفبای حاکمیت مطلع نیست و خودش را به‌عنوان وزیر زیر سوال می‌برد و اختیاراتش را نفی می‌کند.»

 

کریمی قدوسی در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ارتباطات از جریان عرضه طلاگرام و هاتگرام کنار گذاشته شد، گفت:«وزیر ارتباطات جزئی از پیکره وزارت اطلاعات بوده و سابقه کار در آنجا داشته و از هاتگرام و تلگرام طلایی مطلع بوده است.» وی همچنین یادآور شد: «آنها که اکنون در هاتگرام و طلاگرام مدیریت می‌کنند، در چارچوب وزارت ارتباطات کار می‌کنند و همگی جزو دولت و حاکمیت هستند.»

البته این ادعای کریمی قدوسی خیلی زود با واکنش وزیر ارتباطات همراه شد. چنان که آذری جهرمی چنین توئیت کرد:‌ «نظر یک نهاد، نظر حاکمیت نیست. هیچ امر حاکمیتی بر انسداد اینستاگرام به دولت ابلاغ نشده است. در مجلس به آقای کریمی قدوسی عرض کردم که چه نهادی برای اولین بار نسخه‌های فارسی را طرح و حمایت کرد و ما نقشی نداریم نمیدانم چرا این سخنان را فیلتر کرده‌اند. »

 

ظاهرا آذری جهرمی سیبل هجمه اعضای جبهه پایداری شده و هجمه‌های اخیر اعضای این جبهه به سمت وزیر ارتباطات است به عنوان مثال چندی پیش احمد امیرآبادی نماینده قم و همکار پایداری‌ها نوشت:‌ «شنیده‌ام آقای وزیر برخی جلسات غیررسمی خود را با اعضای یک مرکز آشنا در دفتر عمارت جدید خود برگزار می‌کند. آیا علت انتخاب این محل برای جلسه با آشنایان ربطی به حرفه پیشین ایشان هم دارد؟!» که این بار هم وزیر ارتباطات چنین پاسخ داد: «تاکنون جلسات با استارت‌آپ‌ها را برای ماهیت تاریخی در کلاه فرنگی برگزار می‌کردیم، «وزیر عمارت» هم مانند «خارج از دید» و... تنها به درد شبنامه‌ها می‌خورد و نه انتشار واقعیات. عالم محضر خداست. این دفتر و آن دفتر ندارد.مشخصا آشنایان شما سخت مشغولند.»

 

فریب مناظره زاکانی و تاجزاده

اگر مواضع اعضای جبهه پایداری در داخل و خارج مجلس مرور شود، هیچ‌گاه سخنی در راستای وحدت و گفت‌وگوی ملی برای عبور کشور از مشکلات بر زبان آنها رانده نشده است و البته عملکرد آنها نشان داد که علاقه زیادی به تنش و اختلاف دارند. شاید برخی اشاره به مناظره زاکانی و تاج‌زاده کرده و آن را مصداق آمادگی اصولگرایان دلواپس برای گفت‌وگوی ملی تلقی کنند، اما همگان شاهد بودند که آنچه زاکانی در مناظره با تاج‌زاده بیان کرد ایراد اتهامات و موضوعات غیرواقعی درباره وقایع سیاسی سال‌های ۷۸ و ۸۸ بود.

 

در آن مناظره هم زاکانی نتوانست میل ‌دلواپسانه خود را پنهان کند. چنان که اقدام به پخش اظهارات سیدمحمدعلی ابطحی درباره انتخابات ۸۸ کرد. ابطحی همان‌روز به این اقدام زاکانی واکنش نشان داد و در حساب توئیتری‌اش با هشتگ مناظره، زاکانی و تاجزاده نوشت: «مناظره تاجزاده و زاکانی در مورد تابو‌ترین مسائل کشور نشان داد که فقط گفت‌وگو راه‌حل است. از زاکانی که شجاعت پذیرش مناظره را دارد، بعید بود به اعترافات تلویزیونی من درایام زندان بعد از گذشت ده سال استناد کند. شرایط آن دادگاه‌ها را با یک تلفن به مرتضوی - هرجا هست- می‌تواند بداند.»

 

مطهره شفیعی

 

armandaily.ir
  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش