یکشنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۲
۱۸:۳۳ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۸۰۷۰
سیاست داخلی

نام جدید آقازادگی: سفیران گویای نظام در فرنگ

شهردار قم,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
فرزند هیچ مسؤولی در هیچ کجای دنیا نماینده نظام نیست و تنها نماینده خانواده و پدر خود است.

خبر آمد که ۶ فرزند شهردار محترم قم در خارج از ایران درس می‌خوانند. بعد از انتشار این خبر جناب سید مرتضی سقاییان نژاد، سینه صاف کرد و گفت: «اینکه تمام خانواده‌ام در خارج کشور زندگی می‌کنند، کذب محض است. اگر برخی فرزندان من برای تحصیل علم و دانش به خارج رفته‌اند همگی به عنوان سفیران گویا برای نظام بوده‌اند؛ یکی از فرزندانم بعد از تحصیلات عالی در قم می خواهد تحصیلات خود را دنبال کند و خانواده من هیچ علاقه‌ای به زندگی در خارج از کشور نداشته و در خدمت نظام هستند.»

بعد از خواندن اظهارت شهردار محترم قم، متوجه شدیم که جمهوری اسلامی به جز سفرای رسمی که به کشورها اعزام می‌کند، یک سری "سفرای گویا" هم دارد که آقازاده‌های مسؤولین کشور هستند.

کاش آقای شهردار محترم برای مردم و دیگران مسؤولانی که فرزندان خود را راهی ینگه دنیا و دیگر کشورها کرده‌اند می‌گفت که فرزندان او در کشورهای مختلف چگونه زندگی می‌کنند؟ کجا کار می‌کنند؟ در کدام دانشگاه درس می‌خوانند و هزینه زندگی خود را چگونه تامین می‌کنند؟

نام جدید آقازادگی؛ «سفیران گویا نظام در ینگه دنیا»

چه اشکالی دارد عکس خانه‌، محل کار و دانشگاهی که در آن تحصیل می‌کنند را منتشر کنید تا بدانیم سفیران گویای نظام چه سبک زندگی دارند؟

اصلا چگونه کسی که در خارج از ایران زندگی می‌کند می‌تواند سفیر گویای نظام باشد؟ کاش این را توضیح می‌دادند و حتی از فرزندان خود می‌خواستند در مورد فعالیت‌هایشان به نفع نظام در خارج از کشور به مردم ایران توضیح دهند.

این درخواست برای این است که ما نمی‌دانیم وظایف "سفیر گویای نظام" چیست؟ مثلا در وزارت خارجه وظایف «سفیر» مشخص است و همگان می‌دانند سفیر چه کارهایی باید انجام دهد و چه کارهایی نباید انجام دهد اما ما درمورد "سفیر گویا" هیچ اطلاعی نداریم.

واقعا چه اشکالی داشت آقای شهردار می‌گفت فرزندانم برای تحصیل و کسب علم به خارج از ایران رفته‎‌اند و بعد از پایان تحصیلات هم به کشور بر می‌گردند و به میهن خود خدمت می‌کنند؟ واقعا لازم بود از نظام هزینه شود؟ اصلا نظام چرا باید هزینه فرزندان مسؤولان کشور را بدهد؟

اگر تحصیل و زندگی در خارج بد است و برای توجیه آن مجبوریم پای نظام را وسط بکشیم و بگوییم آنها سفیران نظام هستند، چرا اجازه رفتن به آن ها می‌دهیم؟ اما اگر این کار اشکال ندارد پس لطفا از کشور برای فرزندان خود هزینه نکنید. فرزند هیچ مسؤولی در هیچ کجای دنیا نماینده نظام نیست و تنها نماینده خانواده و پدر خود است.

این نوشتار بدین معنا نیست که ما مخالف تحصیل جوانان در خارج از کشور هستیم.  اتفاقا اینکه جوانان این کشور فرهنگ‌ها و دستاوردهای دیگر ممالک را ببیند، بسیار خوب است. هرچه ایرانی‌ها سفر خارجی بروند به توسعه و پیشرفت ایران کمک می‌کند.

خارج رفتن اما برای خیلی از مردم کار سختی و حتی ناممکنی است. حتی بسیاری از آنها که استعداد فراوان دارند و  با تحصیل در خارج از کشور، به شکوفایی استعداد‌های خود دست می یابند.

در این زمان سخت اما، فرزندان حضرات مسؤول به راحتی چمدان خود را می‌بندند و عزم فرنگ می‌کنند.

بعضی دل به دل اروپا می‌‎دهند و برخی دیگر راهی ینگه دنیا می‌شوند.

به زبان ساده‌تر شعارهای پدران را ما بشنویم و هزینه‌اش را بدهیم، آن وقت فرزندان آن شعار دهندگان با خیال راحت آن سوی آب‌ها، درس بخوانند، زندگی کنند و بعد «سفیر گویای نظام» هم بشوند.

مصطفی داننده

asriran.com
  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
چرا آقا زاده هاتون رو نفرستادید حوزه ی علمیه تا سفیر نظام باشند ولی فرستادید آمریکا ؟
چرا آقا زاده هاتون ر...
گل گفتی
جالب است بدانیم جنایت به حدی رسیده که؛ فرزند یک جانباز قطع نخاعی که در داخل کشور با رتبه خوب دردانشگاه پردیس پذیرفته شده براساس ماده ۶۶ قانون جامع ایثارگران مصوب مجلس بنیادشهید مکلف است معادل هزینه دانشگاه ازاد این دانشجویان رابپردازد ومابقی که چیزی حدود ۶۰ درصد میشود دانشجو بپردازد دانشجو شهریه خود راپرداخته لیکن بنیاد شهید به دلیل نداشتن بودجه؟؟؟؟؟؟؟ شهریه مربوطه رانپرداخته ودانشگاه پردیس یا بین الملل پزشکی شیراز هم سایت تحصیلی دانشجویان ایثارگر رامسدود وبدهی بنیاد شهید را جزو بدهی دانشجو لحاظ نموده واین درحالی است که خیلی از اقازاده ها که در پر قو بزرگ شده وبرای تحصیل به خارج رفته هزینه انان فورا پرداخت میشود راستی کجایند متولیان ومسعولین مربوطه تاببینند به ایثارگران چه میگذرد ؟ چرا ایثارگران را دراذهان عمومی بدنام کرده اید وبرای پرداخت یک شهریه جزیی بنیاد شهید با ابروی ایثارگران بازی میکند ایثارگرانی که مردانه جنگیدند وبسیاری ازفرزندان انان با رتبه های عالی مجبورشدند دردانشگاه های پردیس مشغول تحصیل شوند وبا عین حال که قانون بنیادشهید رامکلف به پرداخت مقداری ازهزینه تحصیلی انان نموده هم اکنون سه ترم است که بنیاد شهید شیراز شهریه مربوطه را به بهانه نداشتن بودجه پرداخت ننموده ودانشجویان ایثارگر پزشکی پردیس شهید دوران مشکل دارند وبا دانشگاه مربوطه درگیر هستند درصورتی که بنیاد شهید شیراز بی خیال موضوع ودانشجویان را درگیر دانشگاه نموده اند امید اینکه مسعولی این مطلب را ببیند ودانشجویان مذکور را از این مخمصه رهایی دهد فکرکنیم اقا زاده ها چه راحت هزینه تحصیل انان درخارج کشور تامین میشود
مرگ بر امریکا
مرگ بر امریکا...
مرگ بر اونایی که با پول مردم میرن آمریکا
خدا ازتون نگذره
مشاهده کامنت های بیشتر
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
جی پی مورگان بیوگرافی جی پی مورگان: مردی که بانکداری را متحول کرد

تاریخ تولد: ۱۷ آوریل ۱۸۳۷

محل تولد: هارتفورد، کنتیکت

ملیت: آمریکایی

حرفه: بانکدار و سرمایه گذار

محل تحصیل: دانشگاه گوتینگن

درگذشت: ۳۱ مارس ۱۹۱۳

ادامه
علی شریفی زارچی بیوگرافی علی شریفی زارچی استادیار اخراج شده شریف

تاریخ تولد: دهه ۶۰ شمسی

محل تولد: تهران

حرفه: استادیار اخراج شده از دانشگاه صنعتی شریف، رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر

تحصیلات: دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران، دانش آموخته دوره‌های پژوهشی و پسادکتری در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه دولتی آمریکا

افتخارات: دریافت مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۲۰۰۰، انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب

ادامه
عمران خان بیوگرافی عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان

تاریخ تولد: ۵ اکتبر ۱۹۵۲

محل تولد: لاهور، پاکستان

ملیت: پاکستانی

حرفه: نخست وزیر سابق پاکستان

شروع فعالیت: ۲۵ آوریل ۱۹۹۶

حزب سیاسی: تحریک انصاف پاکستان

ادامه
ژوائو فلیکس ژائو فلیکس سوپراستار نوظهرو فوتبال

تاریخ تولد: ۱۰ نوامبر ۱۹۹۹

محل تولد: ویزئو، پرتغال

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم / هافبک هجومی / وینگر

باشگاه کنونی: الهلال عربستان

شماره پیراهن: ۱۴ 

ادامه
رضا شکاری رضا شکاری بازیکن با استعداد فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۰ خرداد ۱۳۷۷

محل تولد: محله خاک سفید، تهرانپارس

اصالت: سراب، آذربایجان شرقی، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: باشگاه فوبتال سپاهان

ادامه
الکساندر میتروویچ بیوگرافی الکساندر میتروویچ بازیکن فوتبال موفق صربستانی

تاریخ تولد: ۱۶ سپتامبر ۱۹۹۴

محل تولد: اسمدرفو، صربستان و مونته‌نگرو

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم

باشگاه کنونی: الهلال عربستان

شماره پیراهن: ۹

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش