یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۲:۰۷ - ۱۲ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۲۷۸۲
سیاست خارجی

طیف دلواپس خود را خسته نکند؛

طاقت ظریف در مقابل این همه تهمت و تخریب طاق نمی شود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی,ظریف
 شما چه می‌دانید زخم تمام تازیانه‌های شما از دل ظریف رخت بر می‌بندد وقتی در همایش سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت و بیماران صعب‌العلاج، مژگان خطیبی به سختی و با رنج زیاد روی سن می‌آید ماسک اکسیژن را از صورت بر می‌دارد و در حالیکه می‌گرید می‌گوید که فقط چند لحظه می خواهم اکسیژن را بردارم ..طرح تحول سلامت برای من و همه بیماران یعنی اکسیژن؛ یعنی درمان؛ یعنی زندگی...

رسانه های طیف دلواپس اخیرا کلیپی تقطیع شده را منتشر کردند که نشان می داد محمدجواد ظریف، در حالیکه برای مصافحه دستش را به سمت همتای فرانسوی خود دراز می‌کند، وی دستش را می‌کشد! بعد در توضیح این اتفاق نوشته‌اند که ‏"اگر به جای محمدجواد ظریف در این صحنه، سعید جلیلی حضور داشت چه اتفاقی می افتاد؟!".

 

در نگاه اول برای هر مخاطب دقیقی واضح است که در بدترین سطح روابط، هیچ کشور توسعه‌یافته‌ای برای بدرقه مهمان همتای خود دست خود را نمی‌کشد و این طبیعی نیست، اما کلیپ مذکور به سرعت در فضای مجازی منتشر شد و دست‌مایه اهانت دوباره به وزیر خارجه شد. سپس وزارت خارجه برای پاسخ به این حمله کلیپ کامل این اتفاق را منتشر نمودند که نشان می‌دهد نه تنها تحقیر و اهانتی در کار نبوده است، بلکه همتای فرانسوی در پی احترام مضاعف است و با بدرقه طولانی دکتر ظریف تا در خروجی، آنجا مصافحه گرمی با دکتر ظریف انجام می‌دهد.

 

قسمت خوب ماجرا از طرفی این است که اگر کمترین دست‌آورد دولت، پافشاری بر عدم فیلتر شبکه‌های اطلاع‌رسانی در فضای مجازی و شکستن انحصار رسانه‌ای باشد، باید سجده شکر برجای گذاشت که کمتر گرفتار ظلالت می‌شویم وگرنه رسانه دلواپس، که اکنون پس از اطلاع مردم و این رسوایی بزرگ، بجای توبه به درگاه الهی و عذرخواهی از مردم، به تخریب مضاعف وزیرخارجه پرداخته است، دلش به حال به گناه افتادن مخاطبان نسوخته است.

 

جالب اینجاست که بجای آنکه از خجالت دیگر سرشان را بالا نیاورند، در همان کانال های رسانه هایشان که ذیل کلیپ منقطع نوشته‌ بودند:  ‏"اگر به جای محمدجواد ظریف در این صحنه، سعید جلیلی حضور داشت چه اتفاقی می افتاد؟!" متنبه نشده و دوباره نوشتند "ظریف بخاطر دست ندادن وزیر خارجه فرانسه ضایع نشد بلکه اونجاها ضایع شد که در حین گفتگوهاش با اروپاییا اروپا لیست تحریما علیه ایران رو بروز کرد و فرانسه هم یه روز بعد سفر ظریف به پاریس منافقین رو دور هم جمع کرد!"  

 

وزیر خارجه ما باید به خود ببالد که دست کینه‌توزان و انتقام‌گیران از رأی مردم، انقدر خالی است که به ذلت و حقارت چنین گناهانی افتاده‌اند. به ذلتی که بجای عذرخواهی از گناه کبیره خود که اکنون رسوا شده است، کم هم نمی اورند.

 

اما بد ماجرا خطر رشد سریع و بیش از پیش سکولاریسم مذهبی است، اگر می‌شنیدیم دشمنان علی علیه‌السلام، آشکارا بزغاله به کودکان هدیه می‌دهند و بعد مخفیانه به نام علی جمع می‌کردند، تا بذر کینه و تنفر را در دلهای جوانان مومن بکارند، اگر می‌شنیدیم که قرآن بر سر نیزه می‌کنند، اگر می‌خوانیم که به نام دین امامان علیهم‌السلام را به شهادت می‌رساندند و به نام خدا بر منابر لعن امامان را می‌گفتند، تصور می‌کردیم چیز عجیب و غریبی می‌شنویم درحالیکه امروز می‌بینیم برخی با ظاهرسازی مذهبی، بی‌انصافی و تهمت نانشان است و حتی اگر رسوای عالم شوند چیزی به اسم رعایت حق‌الناس را بر نمی‌تابند. 

 

اما اشتباه است اگر کسی تصور کند طاقت ظریف طاق می‌شود و در مقابل این همه تخریب و اهانت، وا می‌دهد.  وزیر ما همان مردی است که یک تنه به دل پنج، شش ابرقدرت جهانی می‌زند و طی ماه‌ها و سال‌ها ذره ذره حق مردم را از حلقومشان بیرون می‌کشد. دلارهایی که با بی‌تدبیری بلوکه شده است به کشور باز می‌گرداند، تحریم‌ها را در هم می‌شکند گرچه دشمن کارشکنی کند و گوشه‌ای از کار را نقض کند، اما همه می‌دانند که ده‌ها گشایش در مسیر زدودن خفقان بین‌المللی به ثمر رسیده است است.

 

برخی تصور می‌کنند ملت ناآگاه است! ملت ما می‌دانند که وزیر و وکیل مجلس و هر مسئول عالی‌رتبه‌ای از تحریم‌ها و جنگ آسیب نمی‌بینند، می‌دانند که این ظریف نیست که اگر داروها همچون سابق تحریم شود، قرار نیست با قلبی که از ترس نیافتن آمپول یا داروی کمیاب دیگر، تندتر از همیشه می‌تپد بین داروخانه هلال احمر تا بازار سیاه ناصرخسرو کودک در بغل بدود تا پس از آنکه آن را به چندبرابر قیمت یافت، فرش زیر پایش را بفروشد تا برای چند روز دیگر بتواند لبخند فرزند بیمارش را ببیند! این وزیرخارجه نیست که با نبودن "طرح تحول سلامت"، درد بکشد اما بستری و عمل نشود چراکه نمی‌تواند از پس هزینه‌های سرسام‌آور بیمارستان بر بیاید. 

 

همه می‌دانند که ظریف می‌تواند برود چندشعار بدهد، چند قدرت‌نمایی ظاهری کند و بازگردد، تا اینگونه از کسانی که قدشان کوتاه اما صدایشان بلند است سیلی نخورد، تا انقدر زجر و محنت نکشد تا بخواهد گام به گام و حساب‌شده عمل نماید و با اینحال بین این همه شلوغی و سختی کار، وقت خود را به پاسخ دادن به این حملات سخیف نگذراند، تا بدون تدارکات به قلب عملیات فرستاده نشود!، اما... اما شما چه می‌دانید زخم تمام تازیانه‌های شما از دل ظریف رخت بر می‌بندد وقتی در همایش سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت و بیماران صعب‌العلاج، مژگان خطیبی به سختی و با رنج زیاد روی سن می‌آید، ماسک اکسیژن را از صورت بر می‌دارد و در حالیکه می‌گرید می‌گوید:

 

فقط چند لحظه می خواهم اکسیژن را بردارم ..طرح تحول سلامت برای من و همه بیماران یعنی اکسیژن؛ یعنی درمان؛ یعنی زندگی...

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی,ظریف

 

 

entekhab.ir
  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش