جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴
۱۱:۲۵ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۵۳۰
دولت

عقب نشینی روحانی از یک دستورالعمل / محدودیت‌های جدید در ۲۵ استان

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
رییس جمهور تاکید کرد: از چهارشنبه محدودیت‌های جدید در ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان اعمال می‌شود.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه ما در بحث کرونا مسائل مفصلی را در جلسه امروز بررسی کردیم، اظهار کرد: ما برای اینکه بتوانیم در برابر این ویروس موفق شویم باید به وظایف خود عمل کنیم. بهداشت و درمان و دولت و مردم هرکدام وظایف خود را دارند که باید انجام دهند. از تامین وسایل و خرید آن تا سایر اقدامات و نیز وظایف کادر پزشکی کشور.

وی افزود: اگر مردم در این زمینه با تمام توان به صحنه نیایند و وظایف خود را انجام ندهند قطعاً ما در برابر این ویروس موفق نمی‌شویم.

روحانی تاکید کرد: برای بهداشت و درمان و اداره کشور و تامین منابع مالی باید اقدامات لازم را انجام دهیم و یکی از مواردی که جزو نواقص کار ما بود این بود که در اینجا مصوباتی تصویب می‌شد اما در بخش اجرا مورد عمل قرار نمی‌گرفت که به همین دلیل با دستور رهبری قرارگاهی برای اجرای این مصوبات و برخورد با متخلفان شکل گرفت.

رییس جمهور ادامه داد: گروه‌های آسیب‌پذیر و سالمندان و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند را هم در جلسه امروز مورد بررسی قرار دادیم و دیدیم کشورهایی که نسبت به این دسته از افراد کار نظارت و مراقبت خوبی را انجام دادند، فوتی‌های خود را کنترل کردند. ما هم در زمینه این دسته از افراد و مراقبت از آنان کارنامه خوبی داشته‌ایم.

روحانی تصریح کرد: بنابراین اعمال حاکمیت باید در کنار انظباط اجتماعی و مردمی مورد توجه قرار گیرد. در واقع نمی‌توان فقط به انظباط اجتماعی تکیه کرد. اگر قرار است کسی مراسم عقد و عروسی بگیرد به او پروتکل ارائه دهیم تا بداند چگونه عمل کند.

رییس‌جمهور افزود: در جلسات گذشته هم تاکید کردیم که کسی که قرنطینه می‌شود، محله هم باید به او کمک کند و نیازمندی‌های وی را تامین کند. فرض کنید یک پیرمرد و پیرزن را قرنطینه کنیم، محله باید نیازهای آنان را تامین کند و در اینجا بسیج می‌تواند وارد عمل شود.

 روحانی ادامه داد: همچنین کسانی که شاغل هستند و به مدت ۱۵ روز قرنطینه می‌شوند نیز باید حمایت بیمه را در نظر بگیریم.

رییس جمهور اعلام کرد: محدودیت‌های جدیدی برای ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان اعمال می‌شود که از روز چهارشنبه تا جمعه بعد (۱۰ روز ) این محدودیت ها برای مراکز استان اعمال می‌شود.

وی اظهار کرد: آن ۴۳ شهرستان قبلی هم که برایشان محدودیت در نظر گرفته بودیم را مجددا تمدید کردیم. برای این ۲۵ مرکز استان هم همانطور که گفتیم از روز چهارشنبه کار محدودسازی را آغاز می‌کنیم.

روحانی یادآور شد: فعالیت‌های ردیف ۳ و ۴ که بیشتر جنبه آموزشی دارند و با تجمع افراد همراه می‌شوند نیز در این ۱۰ روز تعطیل می‌شود که همه این موارد و سایر مصوبات را سخنگوی ستاد به اطلاع خواهد رساند.

  • 9
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش