
در گزارشی که کارشناسان سازمان ملل به شورای امنیت ارائه شده در آن ادعا شده که که از ژانویه ۲۰۲۰ تا می ۲۰۲۱ بیش از دو هزار کودک که برای حوثیها میجنگیدند، در درگیریها جان خود را از دست دادند.
این گزارش افزود که حوثیها با برگزاری اردوهای تابستان به آموزش ایدوئولوژی خود میپردازند و در آنجا کودکان را به شرکت در جنگ ترغیب میکنند.
کارشناسان سازمان ملل گفتند که طبق برخی موارد که مستند شدهاند کودکان به بهانه شرکت در دورههای فرهنگی به جنگ فرستاده شدهاند.
طبق این گزارش، در مناطق تحت کنترل حوثیها از زندان و سیستم قضایی به عنوان ابزاری برای سرکوب هرگونه اعتراض یا مخالفت، به ویژه علیه روزنامهنگاران، زنان، اقلیتهای مذهبی استفاده میشود.
این گزارش همچنین با هشدار نسبت به ادامه نقض تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل از سوی حوثیها گفت که این شبهنظامیان با استفاده از «یک شبکه پیچیده از واسطهها در اروپا، خاورمیانه و آسیا» اجزای اصلی سیستمهای تسلیحاتی خود را تهیه میکنند، تا مسئولان این اقدامها مشخص نشوند.
طبق این گزارش، شواهد نشان میدهد که قطعات سلاحها و سایر تجهیزات نظامی از سوی افراد و نهادهایی در عمان، از طریق زمینی به مناطق تحت کنترل حوثیها منتقل میشوند.
این گزارش خاطرنشان کرد که بیشتر انواع پهپادها، مینهای دریایی و راکتهای کوتاه-برد در مناطق تحت کنترل حوثیها سرهمبندی میشوند.
گروههای حقوق بشری از رویکرد آمریکا در قبال حوثیها انتقاد کردند

گروههای بینالمللی فعال در موضوع حقوق بشر به آمریکا هشدار دادند رویکرد فعلی دولت این کشور در تروریستی نامیدن گروه انصارالله، راه را برای ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم فقیر، درحال جنگ و قحطیزده یمن دشوارتر میکند.
کمتر از یک سال از زمانی که بایدن تصمیم گرفت انصارالله یمن را از لیست تروریستی خارج کند میگذرد و حالا دولت او تصمیم گرفته دوباره این گروه را به لیست بازگرداند. بایدن در واکنش به حملات موشکی حوثیها به امارات چنین تصمیمی دارد. اما آکسفام از بزرگترین گروههای حقوق بشری و چندین گروه دیگر از دولت بایدن خواستهاند به خاطر مسائل انساندوستانه این تصمیم را عملی نکند.
آکسفام هشدار داده تصمیم دولت آمریکا برای بازگردندن حوثیها به لیست گروههای تروریستی نه تنها ناامیدکننده بلکه خطرناک است چرا که قطعاً به طولانیتر شدن روند جنگ کنونی در یمن خواهد انجامید.
- 14
- 4