شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۵۶ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۴۷۳
مجلس

واکنش ها به اجرای آزمایشی طرح فیلترینگ و محدودیت‌های تازه اینترنتی/ افزایش جستجوی واژه 'مهاجرت' در گوگل همزمان با تصویب طرح صیانت

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ایران اجرای آزمایشی طرحی را تصویب کردند که هدف آن محدود کردن پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خصوصا شبکه اینستاگرام در ایران است.

بر اساس تصمیم نمایندگان، این طرح در کمیسیون فرهنگی بررسی می‌شود و بدون ارجاع به صحن علنی مجلس به شورای نگهبان ارسال و در صورت تایید، به صورت آزمایشی اجرا خواهد شد.

در جلسه غیرعلنی مجلس امروز درباره این موضوع بحث شده بود. نمایندگان خواستار رسیدگی به این طرح بر اساس اصل ۸۵ قانون اساسی شده‌ بودند و روزنامه همشهری گزارش داده بود که مرتضی آقاتهرانی رئیس کمیسیون فرهنگی به دنبال اجرای این طرح به شیوه آزمایشی بوده است.

نمایندگان با ۱۲۱ رای موافق، ۷۴ رای مخالف و ۹ رای ممتنع با بررسی این طرح در کمیسیون مشترک موافقت کردند.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

بر اساس اصل ۸۵ قانونن اساسی، مجلس شورای اسلامی "در موارد ضروری" می‌تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را به کمیسیون‌های داخلی خود بسپارد، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می‌کند بدون نیاز به تصویب در صحن علنی به صورت آزمایشی اجرا می‌شود.

نام رسمی طرحی که نمایندگان برای محدود کردن پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی انتخاب کردند "صیانت از حقوق کاربران در فضای‌ مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های‌اجتماعی" است.

نام رسمی طرحی که نمایندگان برای محدود کردن پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی انتخاب کردند "صیانت از حقوق کاربران در فضای‌ مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های‌اجتماعی" است.

بر اساس این طرح پس از مهلت ۴ماهه به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان همانند اینستاگرام درصورتی که نماینده رسمی در ایران نداشته باشند، فیلتر می‌شوند با براساس ماده ۱۷ این طرح، سرعت آنها به حدی می‌تواند کاهش یابد که عملا امکان استفاده از آنها ممکن نباشد.

روح‌الله مومن‌نسب از طراحان ایجاد محدودیت‌های تازه در اینترنت گفته است "حداقل ۵ اپلیکیشن بومی و داخلی شبیه اینستاگرام داریم".

روزنامه همشهری می گوید آقای مومن نسب "دبیرکل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی" است که از سال ۱۳۹۳ مشغول ساخت شبکه‌های پیام رسان و اجتماعی داخلی است.

وی گفته است در صورت اجرای طرح مجلس در اعمال محدودیت تازه برای کاربران اینترنت در ایران و فیلتر شدن اینستاگرام "باید به کسب‌وکارهایی که در اینستاگرام فعال هستند، فرصت انتقال داد و مزیت‌ها و امکاناتی ایجاد کرد که خسارت آنها جبران شود".

روح الله مومن نسب گفته است "از آنجا که اینستاگرام از حضور ایرانی‌ها سود می‌برد، دلیلی برای دریافت مجوز نمی‌بیند، اما اگر کاربران ایرانی‌ از دست بروند، حتما احتمال دارد که برای دریافت مجوز اقدام کند".

روز خوبی برای‌ مجلس نبود

معین‌الدین سعیدی نماینده چابهار در مجلس: «درحالی که مجلس‌ برای‌ مشکلاتی‌ مثل بی‌آبی، خوزستان و واکسن کرونا و ... جلسه غیررسمی برگزار نمی‌کند اما متاسفانه برای طرح صیانت این کار را کرد و با اصل ۸۵‌ شدن آن موافق شد. امروز روز خوبی‌ برای‌ مجلس نبود».

عضو کمیسیون صنایع مجلس: گوگل و اینستاگرام مسدود نمی شوند.

تقی پور، عضو کمیسیون صنایع مجلس: شبهاتی مانند اینکه با تصویب طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، از فردا گوگل و اینستاگرام بسته می شود، بی معنی است، چرا که تا زمانی که تمام نرم افزارهای مشابه داخلی رشد نکرده و نتوانند همه سرویس ها را ارائه دهند، هیچ یک از نرم افزارهای خارجی دست نخواهند خورد.

طرح را کامل بخوانید و برای پاسخ به انتقادات به متن رجوع کنید نه حرف هایی که در فضای مجازی برخلاف واقع بیان می شود./شبکه خبر

روایت عباس عبدی از پشت‌پرده طرح صیانت فضای مجازی 

عباس عبدی در توییتی با هشتگ طرح صیانت مجلس نوشت: برخی گروه‌ها درون سیستم دنبال عصبانی‌تر کردن مردم و افزایش اعتراضات هستند تا حسابی در کاسه رییسی بگذارند. 

طرفداران رییسی متوجه دسیسه هستند و از آن به کشیدن ضامن نارنجک تعبیر کردند وقتی به خودشان رحم ندارند ببین بادیگران چه کنند؟

سال نکوی این دولت از بهار طرح صیانت مجلس پیداست.

کاسبان فیلترشکن نان‌شان در روغن رفت 

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

اسامی دشمنان آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات باید افشا شود تا مردم بدانند چه کسانی دنبال نابود کردن مردم در خانه ملت هستند

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

نمایندگان مجلس در عصرجدید شرکت کنید!

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

 استوری مهراب قاسم خانی در واکنش به طرح صیانت از کاربران فضای مجازی

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

انتقاد محسن رضایی از طرح صیانت مجلس علیه اینترنت

محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری خردادماه گذشته با انتقاد از طرح جدید مجلس علیه اینترنت نوشت: مردم عزیز ایران حق دارند بپرسند در حالی که جامعه با انواع مشکلات و مصائب اقتصادی مواجه است، تصویب طرح موسوم به صیانت از حقوق کاربران اینترنت چه ضرورتی داشته است.

وی افزود: چنین طرح هایی که نیاز به بررسی کارشناسانی دقیق تری دارد در آستانه تشکیل دولت، چالشی جدی برای آن ایجاد خواهد کرد.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

شکوری‌راد: اگر طرح مجلس، مردمی بود علنی بررسی می‌شد

علی شکوری‌راد، قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در توئیتی نسبت به طرح مجلس در حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی واکنش نشان داد.

قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: طرح مجلس با عنوان «حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی» اگر مردمی می‌بود، در همان صحن علنی مورد بررسی قرار می‌گرفت، نه اینکه پس از دو بار خروج از دستور، اختیار تصویب آن برای اجرای آزمایشی به کمیسیون داده شود تا مباحث آن در پس پرده صورت گیرد.

این کارها موجب گسست بیشتر مردم از نظام خواهد شد.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

واکنش المیرا شریفی‌مقدم به طرح صیانت

المیرا شریفی‌مقدم، مجری شبکه خبر نسبت به طرح صیانت از فضای مجازی واکنش نشان داد.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

واکنش معاون وزیر ارتباطات و  رییس پیشین صداوسیما/ نابودی سرمایه اجتماعی با طرح صیانت

معاون وزیر ارتباطات: {طرح ضد اینترنت مجلس} سرمایه اجتماعی را نابود می‌کند و در نهایت به اهداف نادرست و نسنجیده خود نخواهد رسید.

رییس پیشین صداوسیما گفت: چه هدفی از عصبانی کردن مردم دارند؟

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت
محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

نماینده مجلس: این طرح مغایر اراده مردم است

روح الله حضرت پور نماینده ارومیه با اشاره به موافقت مجلس با بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای‌مجازی و ساماندهی پیام‌رسان‌های‌اجتماعی به صورت اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: «مجلس در وانفسای مشکلات بی‌شمار کشور طرحی مغایر با حقوق ملت را تایید کرد که وزارت ارتباطات رسما اعلام کرده است زیرساخت‌های اجرایی آن در کشور وجود ندارد و میلیون‌ها کسب و کار اینترنتی را با بحران روبه‌رو می کند.  

‏رای مخالف دادم.

هیچ کس اجازه ندارد فعالیت‌های ارتباطی مردم را محدود و ایرانی‌ها را در عرصه بین‌الملل منزوی کند. 

‏این تصمیم‌های چشم‌ بسته مغایر با اراده مردم است. »

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

مخالفت عضو سازمان تبلیغات با طرح صیانت

دبیر فرهنگی تبیان ، وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، مخالفت شدید خود با طرح ضد اینترنت مجلس که امروز به تصویب رسید را اعلام کرد.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

وزیر ارشاد هم واکنش نشان داد

واکنش وزیر ارشاد به طرح «صیانت از حقوق کاربران شبکه‌های اجتماعی»: با ساطوری پیکر وطن را شقه‌شقه می‌کنیم

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

واکنش یک حقوقدان به طرح فیلتر اینترنت در مجلس: بی تردید این طرح با قانون اساسی و حقوق ملت در تضاد است

کامبیز نوروزی حقوقدان با اشاره به طرح ضد اینترنت مجلس بیان کرد: بی تردید این طرح با قانون اساسی و حقوق ملت در تضاد است. کاملا مشخص است که دغدغه اصلی نمایندگان مجلس جلوگیری از نشر اخبار و اطلاعاتی است که نمی خواهند مردم از آنها مطلع شوند.

کامبیز نوروزی در گفت وگو با جماران از طرح ضداینترنت مجلس که امروز با ۱۲۱ رای جهت تصویب به کمیسیون مربوطه ارسال شد، انتقاد کرد.

به گفته وی، این طرح در حالی فرآیند تصویب و اجرایی شدن خود را طی می کند که بسیاری از متخصصان برجسته حوزه آی تی، نسبت به عواقب تصویب آن هشدار داده اند.

او با اشاره به اینکه طرح مزبور غیرکارشناسی است، گفت: بیانیه استارت آپ های بزرگ کشور نشان می دهد که کارشناسی لازم برای این کار صورت نگرفته است. متاسفانه با اجرای این طرح بسیاری از کسب و کارهای مجازی از بین می رود.

نوروزی گفت: عبارتی که در بیانیه استارت آپ های بزرگ کشور صریحا اعلام شده که محدودسازی پیام رسان های خارجی به هیچ وجه به کسب و کارهای ایرانی کمک نمی کند. از این رو، آنها خواستار توقف این طرح شده اند.

او بیان کرد: این استارت آپ ها همان هایی هستند که نبض اقتصاد اینترنتی را در دست دارند و معتبرترین کارشناسان حوزه آی تی در آنها فعالیت می کنند.

نوروزی اظهار داشت: این بیانیه کافی است تا نمایندگان به جای سردادن شعارهای بی پایه توجه بیشتری به آنچه انجام می دهند، داشته باشند.

پنهان کاری نشان می دهد که اتفاقات بدی در کشور در حال رخ دادن است

وی بیان کرد: بی تردید این طرح با قانون اساسی و حقوق ملت در تضاد است. کاملا مشخص است که دغدغه اصلی نمایندگان مجلس جلوگیری از نشر اخبار و اطلاعاتی است که نمی خواهند مردم از آنها مطلع شوند.

او گفت: این پنهان کاری نشان می دهد که اتفاقات بدی در کشور در حال رخ دادن است. نکته دیگر اینکه وقتی یک قانون به استناد اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون داخلی مجلس به تصویب می رسد، جنبه ای آزمایشی پیدا می کند و یک مدت معین برای اجرایش تعیین می شود.

این حقوقدان افزود: قانون آزمایشی مربوطه پس از طی مدت اجرا شدنش باید در صحن علنی مجلس تصویب شود. اما پیش از تصویب نهایی اش و در همان مدت اجرا، باید ده ها و چه بس صدها میلیارد تومان برای اقداماتی که در داخل قانون پیش بینی شده هزینه شود. بدین معنا که تجهیزات مختلفی باید خریداری، نصب و اجرا شود.

چطور امکان دارد قانونی که صدها میلیارد تومان قرار است برایش هزینه شود، آزمایشی باشد؟

نوروزی گفت: معلوم نیست که اگر اجرای آزمایشی این قانون شکست بخورد، هزینه های این قانون شکست خورده جز از بیت المال، از جیب چه کسانی پرداخت خواهد شد؟ این شیوه ای غیرعقلایی است. فرض کنیم که قانونی برای احداث کارخانه ای در کشور تصویب شود و به مدت ۵ سال آزمایشی باشد. در طول این ۵سال کارخانه احداث و برایش هزینه می شود. بعد از ۵ سال اگر آن قانون اشتباه باشد دیگر نمی توان آن را تغییر داد مگر با پذیرش خسارت ها و هزینه هایی که تا آن هنگام شده است.

تعداد زیادی از کسب وکارها از بین می رود

وی ادامه داد: چطور امکان دارد قانونی که صدها میلیارد تومان قرار است برایش هزینه شود، آزمایشی باشد؟ این پول ها متعلق به جیب آقایان نیست که می خواهند هزینه کنند. زمانی که به موجب یک قانون قرار است بودجه هنگفتی هزینه شود، آن قانون نمی تواند آزمایشی باشد.

نوروزی در پایان گفت: در طول مدت اجرای آزمایشی این قانون علاوه بر صرف بودجه های کلان، تعداد زیادی از کسب وکارها نیز از بین می رود. باید دید پس از اجرای آزمایشی این قانون، در صورت شکست تکلیف آن کسب و کارهای از بین رفته چه خواهد شد؟

***

نماینده اصولگرای مجلس: اگر طرح خوبی است، چه اشکالی دارد مردم بشنوند؟!

یک نماینده اصولگرای مجلس در واکنش به رفتن طرح مجلس برای اینترنت ذیل اصل ۸۵ قانون اساسی، گفت: اگر ما طرح خوبی را داریم به مجلس ارائه می کنیم، چه اشکالی دارد که مردم بشنوند و نظراتشان را بگویند و منتقدین انتقاد کنند؟! ما نباید خیلی از این موضوع نگران باشیم.

محسن زنگنه در گفت و گو با جماران، در خصوص جزئیات جلسه غیر علنی مجلس برای بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی ذیل اصل ۸۵ قانون اساسی، اظهار داشت: نظر من این است که این طرح ها باید در فضای صحن مطرح شود. چون مباحثی است که به همه نمایندگان و کمیسیون ها مربوط هست این فرصت را به نمایندگان بدهیم که از حق خودشان برای اظهار نظر در مورد طرح های اینچنینی استفاده کنند. از سوی دیگر فکر می کنم اکثر نمایندگان این مجلس معتقد به بحث «شفافیت» بوده اند و یکی از مصادیق شفافیت همین است که این بحث ها در فضای آزاد صحبت شود و مردم و کارشناسان نظر بدهند.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه هنوز برای اظهار نظر در مورد جزئیات این طرح مجلس زود است، تصریح کرد: چون این طرح به ذیل اصل ۸۵ رفته یعنی چیزی که الآن روی میز نمایندگان در کمیسیون ویژه قرار دارد یک پیش نویس اولیه است و این کمیسیون می تواند از ابتدا طرح را بررسی و کل طرح را تأیید کند یا تغییر بدهد و حتی می تواند طرح جدیدی را روی میز خودش بگذارد. لذا از نظر من الآن هنوز زود است که ما وارد محتوای طرح شویم.

وی  افزود: امروز در مجلس اصلا روی محتوای این طرح بحث نشد و افراد به شیوه بررسی این طرح رأی دادند و به این معنا نیست که کلیات پذیرفته شده باشد و یا وارد محتوا شده باشند. بنابر این الآن فرصت خوبی است که افراد نظرات خودشان را بدهند و کمیسیون ویژه هم بتواند نظرات را اعمال کند و ان شاء الله در نهایت طرحی را داشته باشیم که به نفع مردم، اقتصاد کشور باشد و آسیب هایی که مردم نگران آن هستند را هم بتواند رفع کند.

اصل ۸۵ یک فرصت قانونی است که در آیین نامه مجلس هم آمده است

زنگنه در پاسخ به سؤالی در خصوص بررسی مخفیانه طرح مجلس برای اینترنت، گفت: بالأخره اصل ۸۵ یک فرصت قانونی است که در آیین نامه مجلس هم آمده است. موافقین می گویند بحث فضای مجازی در کنار بحث های اقتصادی ضروری و مهم است و اگر ما آن را به صحن بیاوریم ممکن است زمان صحن را زیاد بگیرد و مردم از مجلس و صحن انتظار دارند که فعلا مباحثی مثل معیشت و اقتصاد را پیگیری کند و به این جهت گفتند، ما صلاح می دانیم این طرح به ذیل اصل ۸۵ برود که شاید هر روز جلسه بگذارد و پیگیری کند و در نهایت حرف های کارشناسی آنجا زده شود.

چه اشکالی دارد که مردم بشنوند و نظراتشان را بگویند و منتقدین انتقاد کنند؟!

وی که از مخالفان هشتاد و پنجی شدن این طرح بود، تأکید کرد: بنده معتقدم فرق اصل ۸۵ با صحن مجلس این است که مذاکرات مجلس شنیده می شود و افراد می توانند کاملا در جریان فرآیند بررسی و تصویب طرح ها قرار بگیرند و این امکان برای همه نمایندگان هست که پیشنهاد دهند و پیشنهاد آنها مورد بررسی و رأی قرار بگیرد ولی در اصل ۸۵ این فرصت برای نمایندگان مقداری محدود می شود. اگر ما طرح خوبی را داریم به مجلس ارائه می کنیم چه اشکالی دارد که مردم بشنوند و نظراتشان را بگویند و منتقدین انتقاد کنند؟! ما نباید خیلی از این موضوع نگران باشیم.

این نماینده اصولگرای مجلس گفت: ممکن است اخبار جلسات کمیسیون ویژه اصل ۸۵ هم به بیرون بیاید و حتی رسانه ها بتوانند در جلسات این کمیسیون حضور پیدا کنند ولی شفافیت صحن که به صورت مستقیم پخش می شود و افراد نظر می دهند دیگر وجود ندارد. لذا نظر خود من این بود که این طرح را به صورت علنی مطرح کنیم و اتفاقا اگر ما پیشنهادی داریم که به نفع مردم است این خیلی خوب است که مردم استدلال ها را بشنوند و این موضوع جامعه را از لحاظ ذهنی آماده می کند.

وی افزود: من از اعضای هیأت رئیسه و کمیسیون فرهنگی خواستم فضایی را فراهم کنند که هم اخبار اتفاقاتی که در کمسیون ویژه می افتد و بندهایی که مصوب می شود به اطلاع مردم برسد و هم اینکه رسانه ها حضور داشته باشند و این تعامل دو طرفه برقرار باشد که در نهایت طرح خوبی را داشته باشیم.

افزایش جست و جوی "مهاجرت" در گوگل همزمان با بررسی طرح "صیانت" اینترنت در مجلس

سرچ کلمه ی «مهاجرت» در ایران در پی اقدام مجلس برای تحدید اینترنت، افزایش یافت.

محدودیت اینترنت در ایران,طرح جنجالی مجلس برای اینترنت

  • 23
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش