
به گزارش تسنیم، حمید رضا محمدی اظهار کرد: سازمان حج و زیارت در نظر دارد برای تربیت نیروهای کارگزاری حج، با عبور از شیوههای مرسوم گذشته، راهبرد تازهای را به اجرا بگذارد.
وی ادامه داد: راهبرد جدید سازمان حج و زیارت بستر لازم را برای مشارکت هرچه بیشتر متقاضیان کارگزاری فراهم میکند و فرصت برابر و عادلانهای را در اختیار آنان قرار میدهد.
مدیرکل امور کارگزاران سازمان حج و زیارت با بیان اینکه شیوههای قبلی ورود متقاضیان به عرصه کارگزاری حج از افق و گستره محدودی برخوردار بوده، افزود: آنچه تا کنون عمل میشده نتواتنسته عرصه را آنطور که باید برای رقابت یکسان میان همه متقاضیان باز کند و به همین خاطر بسیاری از افراد مشتاق این کار به لحاظ برخی محدودیتها موفق به ورود به این حوزه نشدهاند.
محمدی به ویژگیهای راهبرد جدید سازمان برای تربیت کارگزار اشاره کرد و گفت: بر اساس نیاز سنجی صورت گرفته طی سه سال آینده تعداد قابل ملاحظه ای از کارگزاران عتبات به دلیل بازنشستگی از چرخه فعالیت خارج خواهند شد و از طرفی برخی از شهرهای کشور نیز هم اکنون فاقد کارگزاران مجرب و کارآزمودهاند.
به گفته وی، راهبرد جدید علاوه بر تامین نیروی کارگزاری مورد نیاز سالهای آینده کشور، به مجموعه حج و زیارت کمک میکند تا برترین متقاضیان را بر اساس شایسته سالاری و شایسته گزینی انتخاب کند.
مدیرکل امور کارگزاران سازمان حج و زیارت به فراخوان این سازمان برای شرکت متقاضیان در آزمون کارگزاری عتبات اشاره کرد و افزود: برگزاری این آزمون نخستین گام در مسیر اجرایی شدن این راهبرد برای انتخاب و تربیت کارگزاران سالهای آینده است.
محمدی افزود: متقاضیان با دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی(لیسانس) با حداقل ۲۵ سال و حداکثر ۵۰ سال سن، همچنین افرادی که دارای مدرک کاردانی(فوق دیپلم) علمی کاربردی حج و زیارت هستند، میتوانند در این آزمون شرکت کنند.
وی از مدیران کاروانهای حج خواست خدمههای سال اولی مورد نظر خود را که مشتاق ورود به عرصه کارگزاری و دارای شرایط مورد نظر هستند، برای شرکت در آزمون هدایت کنند چرا که این فراخوان نقطه ورود به حوزه کارگزاری حج و زیارت خواهد بود.
مدیرکل امور کارگزاران حج و زیارت تاکید کرد؛ هرچند آزمون مورد نظر به منظور انتخاب کارگزاران عتبات برگزار میشود اما افق راهبردی ما انتخاب، توانمند سازی و در نهایت ارتقا و تربیت آنان برای ورود به عرصه عمره و حج خواهد بود.
- 9
- 1