جمعه ۰۷ مهر ۱۴۰۲
۱۰:۰۸ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۳۱۰۷۹
نجوم و فضا

ماجرای جلسه ناسا در مورد بشقاب‌پرنده‌ها چه بود؟

ماجرای جلسه ناسا در مورد بشقاب‌پرنده‌ها,بشقاب پرنده
ناسا پس از سالها پنهان کاری، یک جلسه عمومی را در مورد بشقاب پرنده ها برگزار کرد و در مورد مشکلات کشف یا تایید کردن آن ها سخن گفت.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، اعضای یک گروه مستقل ناسا که "یوفوها" یا آنچه که دولت آمریکا اکنون به عنوان "پدیده های ناهنجار ناشناس" می شناسد را بررسی می کنند، در نخستین نشست عمومی خود در روز ۳۱ مه (۱۰ خردادماه) اعلام کردند که داده های کم کیفیت، بزرگ ترين موانع برای کشف این اشیای اسرارآمیز هستند.

این هیأت ۱۶ نفره که سال گذشته با حضور کارشناسان برجسته حوزه های علمی مختلف، از فیزیک گرفته تا اخترزیست شناسی تشکیل شد، یک جلسه چهار ساعته همراه با پخش اینترنتی سازمان ناسا برگزار کرد تا یافته های اولیه خود را پیش از ارائه گزارش در اواخر تابستان، بررسی کند.

دیوید اسپرگل (David Spergel)، اخترفیزیکدان و رئیس این گروه گفت که نقش تیم وی، حل کردن ماهیت این رویدادها نیست، بلکه ارائه نقشه راه به ناسا برای هدایت کردن تحلیل های آینده است.

مقامات ناسا اعلام کردند که چندین شرکت کننده در این پروژه، از زمان شروع کار خود در ژوئن سال گذشته ، مورد سوءاستفاده آنلاین و آزار و اذیت از سوی منابع نامشخص قرار گرفته اند.

نیکولا فاکس (Nicola Fox) مدیر علوم ناسا، در سخنرانی افتتاحیه گفت:شنیدن در مورد آزار و اذیتی که اعضای میزگرد ما به صورت آنلاین با آن روبرو شده اند، واقعا مایوس کننده است، زیرا آن ها در حال مطالعه این موضوع هستند. آزار و اذیت فقط به ایجاد موانع بیشتر منجر می شود.

با وجود این، بزرگ ترين چالشی که اعضای گروه به آن اشاره کردند، کمبود روش های علمی قابل اعتماد برای مستندسازی بشقاب پرنده ها بود که معمولاً به شکل اجسام در حال حرکت دیده میشوند و محدودیت فناوری های شناخته شده و قوانین طبیعت را به چالش می کشند.

به گفته اعضای این گروه، مشکل اساسی این است که پدیده های مورد بحث عموما با دوربین ها، حسگرها و سایر تجهیزاتی شناسایی و ثبت میشوند که برای مشاهده و اندازه گیری دقیق چنین ویژگی هایی طراحی یا تنظیم نشده اند.

اسپرگل، رئیس این گروه تاکید کرد:اگر بخواهم آنچه را که احساس می کنم آموخته ایم در یک خط خلاصه کنم، این است که به داده های با کیفیت بالا نیاز داریم. داده های موجود و گزارش های شاهدان عینی، به تنهایی برای ارائه شواهد قطعی در مورد ماهیت و منشاء هر رویداد مرتبط به بشقاب پرنده ها کافی نیستند.

تابوهای پیرامون این موضوع نیز همچنان باقی هستند. اسپرگل خاطرنشان کرد: اگرچه پنتاگون در سال های اخیر هوانوردان نظامی را تشویق کرده است تا رویدادها را مستند کنند، ولی بسياري از خلبانان تجاری به دلیل انگ خوردن پیرامون ارائه چنین مشاهداتی، تمایلی به گزارش دادن در مورد آن ها ندارند.

پنل مشاوره سازمان ناسا، اولین پژوهش در مورد یوفوها را نشان می دهد که تاکنون تحت نظارت آژانس فضایی آمریکا در مورد موضوعی انجام شده است که زمانی دولت در اختیار انحصاری و مخفیانه مقامات نظامی و امنیت ملی این کشور قرار داده بود.

پژوهش های تحت نظر پنتاگون

پژوهش سازمان ناسا به غیر از تحقیقات جدید رسمی شده تحت نظر پنتاگون، در مورد مشاهده هایی است که در سال های اخیر توسط هوانوردان نظامی گزارش شده و توسط مقامات دفاعی و اطلاعاتی آمریکا تجزیه و تحلیل شده اند.

شان کرکپاتریک (Sean Kirkpatrick)، مدیر دفتر تازه تأسیس پنتاگون موسوم به AARO گفت که ارتش آمریکا بیش از ۸۰۰ مورد مشاهده را در دو دهه گذشته ثبت کرده است، ولی فقط چند درصد آنها فراتر از توضیح نسبتا ساده در نظر گرفته می شوند و بقیه را می توان به منشأهای دنیوی مانند هواپیما، بالون، زباله یا دلایل جوی نسبت داد.

تلاش های موازی ناسا و پنتاگون، پس از دهه ها زمان سپری شده برای انحراف و بی اعتبار کردن گزارش های مربوط به اشیای پرنده ناشناس یا بشقاب پرنده ها که به دهه ۱۹۴۰ بازمی گردد، نقطه عطفی محسوب می شود؛ اما در نهایت ، ناسا و پنتاگون در پرداختن به این موضوع، بر ضرورت حفاظت از حریم هوایی آمریکا، امنیت عمومی و امنیت طبیعی تاکید کردند.

هیأت ناسا با خروج از پنتاگون، فقط گزارش های طبقه بندی نشده ناظران غیرنظامی را بررسی می کند. اسپرگل گفت که این کار اجازه می دهد اطلاعات به دست آمده، با نهادهای علمی، تجاری و بین المللی و همچنین عموم مردم در میان گذاشته شوند. بیشتر کار این گروه همچنان بر پدیده های هوایی متمرکز است.

اسپرگل افزود: ناسا و مقامات دفاعی- اطلاعاتی آمریکا تاکید کرده اند که اگرچه وجود حیات بیگانه هوشمند منتفی نیست، ولی هیچ مدرکی را دال بر منشأ فرازمینی برای مشاهده یوفوها پیدا نکرده اند. این ادعا که ما شواهدی از هوش غیرانسانی را می بینیم، به مدارک فوق العاده ای نیاز دارد و ما چنین مدارکی را ندیده ایم.

  • 14
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
اون یوفوها یا بشقاب پرنده ها و یا هر پدیده عجیب دیگر دیده شده به زبان ساده فقط نوعی موجوداتِ زنده دیگر در سیاراتِ قابل زندگی در دوردست هستند که پیشرفته تر از ما هستند چون احتمالا زودتر از ما پدید اومدند و در علم و تکنولوژی خیلی پیشرفته تر هستند. مثلا اونها به ساخت فضاپیماهای پر قدرتی دست پیدا کرده اند که میتوانند در مدت زمان کوتاهی بین کهکشانها سفر کنند ولی ما هنوز نه. ما در این جهان تنها موجوداتِ زنده نیستیم. خیلی سالها قبل از ما و بعد از ما در سیاراتِ قابل زندگیِ دور دست هم موجودات زنده دیگری پدید آمده اند ولی تکنولوژی ما اونقدر پیشرفته نشده که بتوانیم بهشون دست پیدا کنیم. همانطور که دیگر موجودات زنده بعد از ما هم احتمالا در تکنولوژی از ما عقبت تر هستند. به هرحال موجوداتِ زنده هوشمندی در این جهان زندگی میکنند با تکنولوژی خیلی بالاتر از ما که حتی در حال رصد کردن ما هستند و تا ما و سیارهِ ما سودی برایشان نداشته باشیم کاری به ما ندارند.
مشاهده کامنت های بیشتر
رسول خطیبی بیوگرافی رسول خطیبی + تصاویر

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

ادامه
گیتی قاسمی بیوگرافی گیتی قاسمی بازیگر خوش سابقه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۶ آذر ۱۳۵۵

محل تولد: ملایر، همدان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

ادامه
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ویلهلم رونتگن بیوگرافی ویلهلم رونتگن دانشمند تاثیرگذار صنعت پزشکی

تاریخ تولد: ۲۷ مارس ۱۸۴۵

محل تولد: رمشاید، پادشاهی پروس، کنفدراسیون آلمان

ملیت: آلمانی

حرفه: دانشمند

محل تحصیل: مؤسسه فناوری فدرال زوریخدانشگاه زوریخ

درگذشت: ۱۰ فوریه ۱۹۲۳

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
جی پی مورگان بیوگرافی جی پی مورگان: مردی که بانکداری را متحول کرد

تاریخ تولد: ۱۷ آوریل ۱۸۳۷

محل تولد: هارتفورد، کنتیکت

ملیت: آمریکایی

حرفه: بانکدار و سرمایه گذار

محل تحصیل: دانشگاه گوتینگن

درگذشت: ۳۱ مارس ۱۹۱۳

ادامه
علی شریفی زارچی بیوگرافی علی شریفی زارچی استادیار اخراج شده شریف

تاریخ تولد: دهه ۶۰ شمسی

محل تولد: تهران

حرفه: استادیار اخراج شده از دانشگاه صنعتی شریف، رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر

تحصیلات: دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران، دانش آموخته دوره‌های پژوهشی و پسادکتری در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه دولتی آمریکا

افتخارات: دریافت مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۲۰۰۰، انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب

ادامه
عمران خان بیوگرافی عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان

تاریخ تولد: ۵ اکتبر ۱۹۵۲

محل تولد: لاهور، پاکستان

ملیت: پاکستانی

حرفه: نخست وزیر سابق پاکستان

شروع فعالیت: ۲۵ آوریل ۱۹۹۶

حزب سیاسی: تحریک انصاف پاکستان

ادامه
ویژه سرپوش