
به گزارش ایران آنلاین، اعتراض ها به انتخاب شهردار جدید این شهر از زمانی شروع شد که مطبوعات اردبیل بیوگرافی فرشاد عباسی ۲۸ را منتشر کرده و نوشتند که او صرفا به دلیل نسبت فامیلی با یکی از معاونان استانداری اردبیل (اقبال عباسی) به این سمت انتخاب شده است و سابقه هیچ گونه مدیریت و مسئولیت اجرایی ندارد. با این حال شورای شهر گیوی در اطلاعیه ای از تصمیم خود دفاع کرده و گفته است که داشتن سابقه دولتی و مسئولیت اجرایی تنها ملاک برای اعطای مسئولیت شهرداری نیست.
این رسانه ها همچنین از این انتخاب به عنوان تکرار روش های اشتباه و خسارت بار دوران احمدی نژاد یاد کردند که طی آن مدیر وقت احمدی نژاد(علی نیکزاد) برادر جوان و کم تجربه خود(اکبر نیکزاد) را به عنوان استاندار اردبیل برگزید
در این میان شماری از رسانه های مخالف دولت در استان این موضوع را بهانه ای برای زیر سوال بردن و چالش با دولت روحانی قرار داده و سعی دارند اختلاف بر سر نحوه انتخاب شهردار یک شهر را به سطح کشور تعمیم دهند. آنها مدعی شده اند که مدیران استان اردبیل روابط فامیلی دوره احمدی نژاد را جایگزین اصل شایسته سالاری کرده اند.
- 19
- 2