
اين حواشي بيش از همه در مقاطعي پررنگ بود که اعضاي شوراي شهر قصد انتخاب شهردار داشتند و در آن مقاطع برخي بيرون از شهرداري خود را محق اظهارنظر در مورد انتخاب شهردار ميدانستند و ادعايشان اين بود که در پيروزي اعضاي شوراي شهر نقش داشتند! اعضاي شوراي شهر اما چندان اعتنايي به اين ادعاها نداشته و ندارند و حضور خود را تنها نتيجه راي مردم ميدانند. حاشيهسازان اما ظاهرا خسته نميشوند و هر روز به ايجاد چالش و حاشيه جديد براي شهرداري مشغول هستند و بهويژه انتصابات شهردار تهران را زير سوال ميبرند.
اشتباه هر که از ما نيست، بر ماست
۱۲ آبان بود که برخي سايتها نوشتند: «يك خبر نگران كننده از شهرداري تهران؛ آيا معاون قاليباف، نبض فرهنگي شهرداري اصلاحطلبان را در دست ميگيرد؟» منظور آنها انتصاب حجتالاسلام امرودي به عنوان رئيس سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران بود. سايتهاي دلواپس در ادامه نوشتند: «روند انتصابات در شهرداري تهران بسيار کند و حتي برخلاف ميل راي دهندگان تهراني بوده است. از همان روزهاي نخست، نقدها نسبت به انتصابات و ابقاي نيروهاي ارشد قاليباف شروع شد، اما متاسفانه تاثيري بر روند سريع ترفيعهاي اين افراد نگذاشت. اما در اين ميان اتفاقي در حال وقوع است که بيش از پيش جريانهاي حامي مديريت فعلي شهري را نگران کرده و ضربهاي سنگين به اعتبار و حسن شهرت تيم جديد حاکم بر شهرداري محسوب ميشود: انتصاب احتمالي حجتالاسلام امرودي بهعنوان رئيس سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران.
او پيشتر، پس از محمدعلي ايازي، سکان مديريت فرهنگي و اجتماعي شهرداري در دوره محمدباقر قاليباف را عهدهدار بود.» اگر عملکرد اين سايتها مورد بررسي قرار گيرد چنين نتيجهاي حاصل خواهد شد که آنها انتصاب هر مسئولي را مورد نقد قرار دادهاند مگر آنکه منفعتي در آن داشتند و اکنون هم نگران آن هستند که حجتالاسلام امرودي اهل تعامل با آنها نباشد! حناچي از زمان جلوس بر کرسي شهرداري خط بطلاني بر انتخاب مسئول بر اساس سفارش و بدون در نظر گرفتن تواناييها بود و بهخوبي ميدانست انتقاداتي متوجه او ميشود اما براي شهردار تهران عملکرد مثبت شهرداري بيش از جناحبنديهاي سياسي ارزش دارد.
نه به رفتار سليقهاي در انتصابات
يا در مورد ديگري انتصاب سيدحسين ميراسماعيلي به عنوان سرپرست روابط عمومي منطقه ۴ تهران بهانه برخي براي انتقاد به شهرداري شد. منتقدان با انتشار عکسهايي، او را به عنوان يکي از حملهکنندگان به سفارتخانه انگليس معرفي کردند. برخي نيز از او دفاع کردند. رويداد۲۴ نوشت؛ مدير روابط عمومي شهرداري تهران ميگويد: براي ما پيشينه سوء از ايشان محرز نشده است و در حال بررسي اين موضوع هستيم. غلامحسين محمدي با تاکيد براينکه که انتساب در مناطق بر عهده شهرداران هر منطقه است، ميگويد: ميراسماعيلي در حال حاضر از سوي شهردار منطقه به عنوان سرپرست روابط عمومي به ما معرفي شده است و ما تنها اقدام به رد يا تاييد فرد معرفي شده ميکنيم و خودمان کسي را مستقيما معرفي نميکنيم، اما خودمان را موظف ميدانيم که از همه نيروهاي شايسته شهرداري استفاده کنيم.
رئيس مرکز ارتباطات و امور بينالملل شهرداري تهران در دفاع از انتصاب ميراسماعيلي ميگويد او ۱۰ سال است که به عنوان کارمند شهرداري مشغول به کار است و عملکرد مثبتي هم دارد و از حدود ۲ سال پيش در مرکز ارتباطات شهرداري سمتهاي بالاتري داشته و پيش از حضور من در سمت فعلي در مقطعي معاون اجرايي اين مرکز بوده است و اکنون هم به عنوان کارمند شهرداري حق دارد فعاليت کند.
محمدي با اشاره به اينکه ميراسماعيلي فعلا سرپرست روابط عمومي منطقه ۴ بوده و هنوز به کميته انتصابات معرفي نشده است، ميگويد: قطعا اگر هم معرفي شود، سليقهاي برخورد نميکنيم و برخوردمان تخصصي است. به نظر من بخشي از حساسيتي که روي اين موضوع ايجاد شده واقعي نيست و ما براساس شايستگيهاي افراد و نوع عملکردشان تصميم ميگيريم. در شهرداري انتصابات مهم و قابل دفاع و منطبق با راي مردم انجام شده و نميتوان با ايراد اتهاماتي مبهم به افراد يک طرفه قضاوت نمود.
يک بام و دو هوا
اکنون منتقدان به انتصابها در شهرداري تهران بايد به اين سوال پاسخ دهند که کارآمدي مهمتر است يا انتصابات جناحي و سياسي؟ مگر ليست اميد براي مجلس دهم با رويکرد چشم پوشيدن به گرايش و توجه به کارآمدي تهيه و ارائه نشد پس چرا امروز از شهردار تهران درخواست توجه به منافع و گرايشهاي سياسي در انتصابات را دارند؟ نبايد فراموش شود که جامعه آگاه به رفتارهاست.
- 15
- 3