
به گزارش ایسنا، فتح الله معین صبح امروز (یکشنبه) در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، اظهار کرد: امروز مصادف با روز صدور فرمان تاریخی امام راحل در جهت تشکیل جهادسازندگی است که برای رسیدگی به امور روستاها و افزایش رونق کشاورزی و توسعه مناطق غیر شهری در نظر گرفته شده بود.
وی افزود: بی شک جهاد سازندگی منشأ خدمات بی نظیری در روستاها شد و این تغییر در چهره روستاها ناشی از خدمات جهاد سازندگی است که در ابتدای انقلاب بدون چشمداشت به مردم ارائه شد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در جنگ تحمیلی بسیاری از امکانات جهادسازندگی به جبههها رفت و لقب سنگرسازان بی سنگر برای آنها انتخاب شد، ادامه داد: جمع زیادی از شهدای جهادسازندگی مظلومانه شهید شدند.
معین اضافه کرد: ادغام وزارت جهادسازندگی و وزارت کشاورزی روحیه جهادی و تخصص وزارت کشاورزی را در کنار هم قرار داد و امروز در بخش کشاورزی موجب پیشرفت شده است و یک سرمایه برای کشور محسوب میشود.
وی با اشاره به روز جهانی بیابان زدایی، تاکید کرد: بیابان به دلیل نبود مدیریت و بیتوجهی به محیط زیست یکی از خطراتی است که جوامع مختلف را تهدید میکند. در بسیاری از استانهای کویری کشور شاهد هستیم که بسیاری از روستاها بر اثر بیابانزایی تخلیه شدند و مردم تسلیم قهر طبیعت شدند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از جمله شهرهایی که به شدت در خطر قرار دارد اصفهان است و ایستگاه تثبیت شن روان به سمت شرق اصفهان و در ۲۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد که خودش یک زنگ خطر محسوب میشود، گفت: سال گذشته در کل کشور با پدیده ریزگردها و گرد و خاک مواجه بودیم و اصفهان هم از این بلایای طبیعی به دور نبود. در مطالعه اولیه در خصوص ترکیب آلایندههای شهر اصفهان یکی از موارد وجود ریزگرد در هوای اصفهان بود که در مواقعی از سال بسیار بالاتر از حد استاندارد عنوان شد که همه این موارد به دلیل بی توجهی به محیطزیست است.
معین ادامه داد: مهمترین موضوعی که خطر بیابان زایی را در اصفهان افزایش میدهد خشکی زاینده رود و تالاب گاوخونی است که به شدت موجب افزایش ریزگردها میشود. تحویل حق آبه گاوخونی، تحویل حق آبه مردم اصفهان است. از سوی دیگر به دلیل اینکه پساب شهر طی سالهای مختلف در زاینده رود جاری بوده رسوبات شرق اصفهان میتواند خطرآفرین باشد و امیدوارم این مسئله مورد توجه برنامه ریزان کشوری قرار گیرد.
وی اظهار کرد: دو طرح آبرسانی به دشت مهیار و مرغ و برخوار برای ایجاد کمربند سبز اصفهان در نظر گرفته شده بود که متأسفانه با خشکی زاینده رود این طرح متوقف شده است، اصفهان امروز علاوه بر شرق از شمال و جنوب نیز تهدید میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: مردم اصفهان برای زاینده رود حق خود را میخواهند و چیزی بیش از این نمیخواهند، باید این حق و توقع جدی گرفته شود.
- 13
- 6