شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۲۶ - ۲۲ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۹۰۰
حقوقی، قضایی و انتظامی

وکیل خانواده هاشمی: احمدی نژادی ها در اتفاقات اخیر دست داشتند

علیزاده طباطبایی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
علیزاده طباطبایی با تاکید بر ضرورت آشتی و وفاق ملی گفت: چرا اکنون قبلا از تریبون نماز جمعه علیه جریان سیاسی حاکم صحبت می شد و الان می گویند همه باید به دولت کمک کنیم. حتما باید این اتفاقات می افتاد؟

به گزارش نامه نیوز، در جریان ناآرامی های اخیر، جریان های سیاسی موجود به نحوی همسو با یکدیگر تجمعات خشونت آمیز را محکوم کرده و همزمان از ضرورت گفت وگو میان مسئولان، آشتی ملی و حق اعتراضات مدنی سخن گفتند. محمود علیزاده طباطبایی فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با «نامه نیوز» ضمن تاکید بر این ضرورت ها گفت: «زمان احمدی نژاد از نظر اقتصادی واقعا دچار مشکل شدیم.

 

خودش مصاحبه می کرد و می گفت که  ما یک فقیر در ایران نداریم. به این صراحت خلاف واقع می گفت. مردم تحمل می کردند و حامیانش نیز حمایت میکردند. درست نیست که اکنون با کوچکترین مشکلی مردم را تحریک کنیم و به صحنه آوریم،باید مراقب باشیم.  این انقلاب خیلی هزینه داده و ساده به دست نیامده پس برای حفظ آن راهی غیر از آشتی ملی نداریم. همه گروه ها باید با همراه باشند.»

 

وی افزود: « حضرت امام (ره) مبنای انقلاب را بر حضور مردم در صحنه گذاشتند و این نظام در قالب یک مردم سالاری دینی شکل گرفت. وقتی حکومت ما بر مبنای مردم سالاری دینی است همه مسئولین، گروه های سیاسی و ... باید به مردم خدمت کنند و اگر می خواهند که مورد حمایت مردم قرار بگیرند باید با هم وفاق داشته باشند» 

 

علیزاده طباطبایی با طرح این سوال که «مگر می شود که با هم اختلاف داشته باشیم ، سر قدرت دعوا و کشمکش کنیم و مردم متوجه نشوند؟» گفت: « یک سری مسایل در سال ۸۸ و در مقاطع دیگر ایجاد شد . اتفاقاتی افتاد اما بالاخره همه فهمیدند که بهترین  راه انتخابات است. همین که آقای روحانی در انتخابات ۹۶ بیشتر از ۹۲ رای آورد نشان میدهد که مردم خواستند پای صندوق بیایند و رئیس جمهور خود را انتخاب کنند. اگر مشکلاتی وجود دارد باید رفع شود و اجازه دهیم که مردم حرف خود را  بزنند . از سوی دیگر باید مراقب باشیم که اغتشاشگران از این فرصت سوء استفاده نکنند. هیچ کس موافق این نیست که بانک و اتوبوس آتش بزنند. مردم  اهل این کارها نیستند اما وقتی ما به مردم احترام نگذاریم، دیگران از  احساسات آن ها سوء استفاده می کنند و نتیجه همین می شود که دیدیم».

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید بر اینکه «بهترین راه آشتی ملی است»، گفت: « کسانی که از قبل از انقلاب با نظام بودند و دلشان برای انقلاب می سوزد باید با یکدیگر وفاق داشته و همکاری کنند. مردم نیز در این صورت از آن ها حمایت کامل خواهند کرد».

 

وی در پاسخ به این پرسش که اگر زمینه های آشتی ملی وجود دارد، چرا از حد حرف فراتر نمی رود؟ گفت: « مثال می زنم. چرا قبلا از تریبون نماز جمعه بر علیه جریان سیاسی حاکم صحبت می شد و اکنون می گویند همه به دولت کمک کنیم. حتما باید یک اتفاق بیافتد؟ حتی یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری بعد از این جریان مصاحبه کرد و گفت که مشکلات اقتصادی مربوط به این دولت نیست و همه مسئول هستند. چرا باید این ها را الان گفت . حتما که نباید یک اتفاق بد بیفتد بعد به دنبال وفاق بریم. به نظر من زمینه های لازم برای آشتی ملی وجود دارد فقط باید کمی از «من» های خود بگذریم. اگر این گذشت را داشته باشیم به راحتی به وفاق ملی می رسیم. 

 

علیزاده طباطبایی در ادامه پیرامون چرایی سکوت احمدی نژاد و هوادارانش در مقابل ناآرامی های اخیر، گفت: « شک نکنید که آن ها در  این جریان {literal}{‪{/literal}‬ ناآرامی های اخیر{literal}}‪{/literal}‬ در شهرهای کوچک دست داشتند. یعنی پالس هایی فرستاند و اقداماتی کردند. این طورنیست که سکوت کرده باشند . آن ها دلشان برای انقلاب و نظام نمی سوزد. اگر می سوخت طی هشت سالی که اداره ملکت را به عهده و هشتصد میلیون دلار درآمد داشتند؛ مملکت را به این روز نمی انداختند. آن ها فقط به دنبال این هستند که به قدرت بازگردند».

 

وی افزود: « خوشحالم که احمدی نژاد دوره دوم نیز رئیس جمهور ماند و دستش برای همه کسانی که از او حمایت می کردند رو شد. قبل از آن هر چه می گفتیم که این ها اولا آدم های کوچکی هستند و شایستگی اداره کشور ندارند و دوما معلوم نیست به کجا وابسته اند  که می خواهند بزرگانی مثل هاشمی و ناطق را از صحنه خارج کنند؛ کسی  قبول نمی کرد. اگر دستش رو نمی شد شاید بعدا می توانست به عنوان قهرمان ملی بازگردد اما الان می بینیم که زنبیل دست می گیرند، بست می نشینند و ... کسی از آن  ها حمایت نمی کند».

 

 

 

 

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش