مهمترین عناوین خبری
یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴
۱۶:۰۴ - ۲۵ آبان ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۸۱۳۵۲
اخبار فلزات، طلا و ارز

دلار در روند نزولی قرار گرفت | عقب‌نشینی قیمت طلا و سکه

قیمت دلار سکه طلا,قیمت سکه طلا دلار در 25 آبان 1404
قیمت دلار در بازار امروز روی رقم ۱۱۳ هزار تومان بازگشایی شد و پس از چند روز صعودی، به‌طور غیرمنتظره‌ای روند نزولی پیدا کرد و به کانال ۱۱۲ هزار تومان بازگشت. این تغییر قیمت، ادامه نوسانات در بازار ارز را نشان می‌دهد.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت دلار در معاملات امروز بازار با کاهش ۵۳۰ تومانی نسبت به روز گذشته تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۱۱۲ هزار و ۵۷۰ تومان قرار گرفته است.

بازار ارز پس از آنکه در روزهای گذشته روند صعودی پرشتابی را تجربه کرده بود، امروز شاهد افت قیمت دلار بود. با اینکه پیش‌بینی می‌شد افزایش قیمت دلار ادامه یابد، اما اسکناس آمریکایی وارد کانال ۱۱۲ هزار تومان شد و نشان داد که نوسانات ارزی همچنان ادامه دارد و پیش‌بینی‌ناپذیری این بازار همچنان به قوت خود باقی است.

این کاهش قیمت در حالی رخ می‌دهد که تحلیلگران عوامل مختلفی همچون افزایش عرضه ارز، کاهش تقاضا و برخی تغییرات اقتصادی را به‌عنوان دلایل تاثیرگذار بر این نوسانات معرفی می‌کنند. از سوی دیگر، همچنان ابهاماتی در خصوص سیاست‌های ارزی و آثار آن بر بازار وجود دارد. به نظر می‌رسد که در کوتاه‌مدت، نوسانات دلار ادامه داشته باشد و باید منتظر واکنش بازار به تحولات داخلی و خارجی بود.

بازار ارز نزولی شد

درهم امارات امروز یکشنبه با رقم ۳۰ هزار و ۹۶۰ تومان معامله شد. تتر روی رقم ۱۱۳ هزار و ۷۶۴ تومان قرار گرفت. پوند انگلیس با رقم ۱۴۸ هزار تومان در حال معامله است. یورو روی رقم ۱۳۰ هزار و ۹۲۰ تومان معامله شد. اسکناس دلار در مرکز مبادله روی رقم ۷۳ هزار و ۵۱۶ تومان ایستاد. حواله دلار با رقم ۷۱ هزار و ۳۷۵ تومان معامله شد.

***

عقب‌نشینی قیمت طلا و سکه در غیاب معاملات جهانی | سکه امامی به کانال ۱۱۵ میلیونی برگشت

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت طلا نزولی شد و طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات ارزان شد و سکه امامی در کانال ۱۱۵ میلیونی قرار گرفت.

تعطیلی بازارهای جهانی باعث شده بازار طلا بیش از پیش تحت تاثیر تحرکات دلار قرار گیرد و همین امر کاهش قیمت طلا و سکه را رقم زده است. به‌نظر می‌رسد بازارساز تمام توان خود را به کار گرفته تا از جهش قیمت دلار جلوگیری کرده و افسار آن را در دست بگیرد؛ با این حال، کارشناسان معتقدند با نزدیک شدن به اواخر پاییز، معمولا تقاضا برای خرید دلار افزایش می‌یابد و همین موضوع کار بازارساز را دشوارتر می‌کند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با رقم ۴۰۷۹ دلادر به ثبت رسیده و در تعطیلی بازارهای جهانی ثابت است. همچنین دلار امروز کاهشی شده و در این لحظه روی نیمه کانال ۱۱۲ هزار تومانی قرار دارد.

قیمت نقره کاهش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز بدون تغییر، روی رقم ۵۰ دلار و ۵۶ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۴۹۰ تومان کاهش، گرمی ۲۱۰ هزار و ۷۸۰ تومان به فروش رسید.

قیمت سکه در تمامی قطعات ریزش کرد

قیمت سکه امروز در تمامی قطعات کاهش یافت. قیمت سکه امامی با ۹۱۰ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با کاهش ۸۲۰ هزار تومانی، روی رقم ۱۱۰ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان قرار گرفت.

قیمت نیم سکه با ۳۷۰ هزار تومان و ربع سکه با ۶۷۰ هزار تومان کاهش، به‌ترتیب با رقم‌های ۶۰ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان و ۳۴ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی نیز با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ثبت رسید.

حباب سکه کاهشی شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات کاهشی است؛ حباب سکه امامی ۳۴۳ هزار تومان، بهار آزادی ۲۲۸ هزار تومان، نیم سکه ۸۴ هزار تومان، ربع سکه ۵۲۶ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۲۹ هزار تومان کاهش یافت.

قیمت طلا کاهش یافت

قیمت طلا امروز در روند کاهشی قرار گرفته است. قیمت هر مثقال طلا با ۴۵۹ هزار تومان کاهش، روی رقم ۴۸ میلیون و ۱۶۹ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۱۰۶ هزار  و ۹۰۰ تومان کاهش، با رقم ۱۱ میلیون و ۱۱۹ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۱۰۶ هزار و ۳۷۶ تومان کاهش، با رقم ۱۰ میلیون و ۹۶۹ هزار و ۵۶۹ تومان به ثبت رسیده است.

  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش