سه شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
۱۲:۲۸ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۱۸۸۰
حقوقی، قضایی و انتظامی

خاطرات سر خوردن در جاده چالوس محاله یادم بره!

تصادف در جاده چالوس,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
مدتی است بحث سر خوردن ناگهانی خودروها، ریختن گازوئیل و اشکال در آسفالت جاده چالوس کم و بیش داغ و هر بار از طرف پلیس، دادستانی، راهداری و راه و شهرسازی توضیحاتی در این خصوص ارائه می‌شود.

به گزارش ایسنا، اسفند سال گذشته انتشار چند کلیپ از سر خوردن ناگهانی خودروها در جاده چالوس این ابهام را به وجود آورد که برخی از یدک‌کش‌های حاضر در این مسیر برای کسب سود اقدام به ریختن گازوئیل در جاده چالوس می‌کنند.

 

 این موضوع واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت که پس از پیگیری، معاون ایمنی و فنی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر ریختن گازوییل توسط برخی یدک‌کش‌ها در محور چالوس برای درآمدزایی گفت: هر چند مستندات و مدارک مستدلی در این خصوص وجود ندارد ولی به صورت صد درصدی نمی‌توان این موضوع را انکار کرد.

 

 معاون داستان کرج هم در این خصوص عنوان کرد که در صورت اثبات، اقدامات صورت گرفته به عنوان شروع به قتل لحاظ می‌شود و عاملان تحت تعقیب قرار گرفته و به حداکثر مجازات خواهند رسید.

 

سپس رئیس پلیس راه استان هم به این موضوع واکنش نشان داد؛ سرهنگ رضا گودرزی  گفت: سر خوردن خودروها در مسیر چالوس دلایل متعددی دارد که یکی از آنها صخره‌ای بودن این  محور است.

 

گودرزی عنوان کرد: خاکی‌ که ‌از صخره‌های اطراف این محور روی آسفالت می‌نشیند، مثل خاک مناطق کویری است و با نشستن مقدار کمی شبنم لیز می‌شود وهمین احتمال سرخوردن خودروها را قوت می‌بخشد.

 

وی تردد تعداد بالای تانکرهای حمل گازوئیل، شرایط آب و هوایی جاده چالوس، تصادف و ریختن سوخت و روغن و خودروهای تصادفی و عواملی از این دست را از دلایل دیگر این موضوع عنوان و اعلام کرد که در هر حال موضوع ریختن گازوییل در محور چالوس در دست بررسی است و در صورت اثبات با عاملان آن به شدیدترین نحو برخورد می‌شود و هیچ اغماضی دراین خصوص صورت نمی‌گیرد.

 

پس از حدود سه ماه از این اظهار نظر، رئیس شورای شهر آسارا مشکل سر خوردن ناگهانی خودروها را ناشی از نوع آسفالت عنوان و اعلام کرد که با چشمان خودش دیده است که خودروها بدون دلیل سر می‌خورند.

 

عباسعلی آسارایی در این خصوص گفت: در یک سال اخیر نوعی آسفالت جدید در این مسیر ریخته شده که کوچکترین بارندگی باعث سر خوردن اتومبیل‌ها می‌شود.

 

وی حتی عنوان کرد: در یک ماه چهار نفر به خاطر همین نوع آسفالت جان خود را در حوادث این چنینی از دست داده‌اند.

 

تیرماه امسال ، دادستان کرج از  پایان بررسی‌های تیم تشکیل شده برای بررسی این موضوع خبر داد و گفت: بعد از بررسی‌های صورت گرفته توسط این تیم، مشخص شد ریختن گازوئیل در جاده کرج چالوس صحت ندارد.

 

حاجی رضا شاکرمی اعلام کرد که چنین اتفاقی یک بار در سال ۸۶ رخ داده بود که با آن برخورد شد؛ وی البته به این هم اشاره کرد که ممکن است نوع آسفالت جاده مشکل داشته باشد.

 

حال با انتشار کلیپ جدیدی درباره این موضوع ، رئیس پلیس راه استان البرز در واکنش به آن گفته که صحت ریختن گازوئیل در جاده چالوس به اثبات نرسیده و عواملی چون سرعت بالا، نقاط حادثه‌خیز و ریزش ضدیخ و روغن موتور خودروها می‌تواند علت این نوع از حوادث باشد.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان هم در واکنش به اینکه آسفالت عامل سر خوردن ناگهانی خودروها در جاده چالوس است، ضمن رد این موضوع گفت: از زمان طرح این موضوع تاکنون آزمایش‌های زیادی توسط آزمایشگاه مرجع بر روی آسفالت انجام شده و نتایج به دست آمده مشکل خاصی را نشان نمی‌دهد.

 

تقی رضایی با بیان اینکه اصطکاک آسفالت در این مسیر مشکلی ندارد، ادامه داد: برای تکمیل نتایج آزمایش‌های دیگری هم در حال انجام است اما می‌توان این را عنوان کرد که اصطکاک مسیر مشکلی ندارد.

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش