شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۰۵ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۲۴۶
حقوقی، قضایی و انتظامی

اژه‌ای: رومانی مسئول مرگ قاضی منصوری است/ باید با مردم شفاف باشیم

غلامحسین محسنی اژه ای,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
معاون اول قوه قضاییه در خصوص مرگ قاضی منصوری، قتل های ناموسی در کشور، احتکارها و... صحبت کرد.

محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه می گوید که مقامات کشور رومانی باید در ارتباط با مرگ قاضی منصوری- از متهمان پرونده اکبر طبری- پاسخگو باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه در برنامه متن حاشیه گفت: امروز کسی نمی تواند ادعا کند می توانم ظلمی بکنم و از چنگال عدالت فرار کنم. اکنون با شتاب بیشتری برخوردها صورت ميگیرد و در تراز انقلاب اسلامی قدم های خوبی برداشتیم، ولی کافی نیست.

او در پاسخ به سوالی در خصوص احتکار مسکن بیان داشت: یکی از مسائل مهمی که میتواند به عدالت اجتماعی کمک کند مسأله مسکن است. قوه قضاییه مصمم است از متولیان امر چنانچه در وظایف خود کوتاهی کردند بازخواست کند. سازمان بازرسی باید آمار دقیق بگیرد که حقیقتا منازل خالی چقدر است. اگر مسئولی، مدیری و یا وزیری در این ارتباط کوتاهی کند جای اغماض نیست.

معاون اول قوه قضاییه عنوان کرد: در دولت سابق کار بسیار خوبی شد و زمین هایی که امکان رهاسازی آن بود و برای ساختن مسکن مناسب بود با قیمت ارزان مسکن ساخته شد، این قضیه در مقطع خاصی تعطیل شد، قوه قضاییه می خواهد ورود کند که این تعطیلی به چه مناسبتی بود؛ دستگاه های دولتی دراین خصوص کوتاهی داشته اند یا نداشته اند.

او گفت: شفافیت یکی از مسائلی است که میتواند از بروز فساد جلوگیری کند. دو خودروساز بزرگ کشور دست کیست؟ یک خودرو چقدر هزینه بر است؟ چند درصد باید سود ببرند؟ مدیران آیا کار خود را درست انجام می‌دهند یا خیر؟ درصورتی که می گوییم باید شفاف باشیم، باید این پرسش ها را پاسخ بدهیم. اگر چنانچه رقابت در خودروسازی بود، وضع ما این چنین بود؟ باید انحصار در زمینه های مختلف را بشکنیم و به مردم نقش بدهیم.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در ارتباط با پرونده مرگ متهم منصوری، اظهار‌کرد: مقامات رومانی باید پاسخگو باشند. او اعلام کرده بود می خواهد به ایران بیاید و در اختیار آن دستگاه بوده است. مسولین قضایی و انتظامی آن جا باید پاسخگو باشند.

غلامحسین محسنی اژه ای,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی

او یادآور شد: درصورتی که می خواهیم تحولی اساسی ایجاد کنیم باید دولت الکترونیک داشته باشیم، در این زمینه همه ما قدری عقب هستیم. در سنوات گذشته به اذعان متولیان امر گفته اند قوه قضاییه دراین ارتباط قدم های خوبی برداشته است. قوه قضاییه از باقی بخش ها سرجمع جلوتر است و تلاش های خوبی کرده است و فردا از چندین سامانه های الکترونیکی رونمایی می کنیم.

معاون اول قوه قضاییه درخصوص قراردادهای غیرشفاف و کلان در فوتبال گفت: حق مردم است که بدانند هزینه کردها در فوتبال کجا هزینه می شود. به ناچار در صورت کوتاهی دستگاه ها، دستگاه قضایی باید وارد شود. اخیرا پرونده تشکیل شده است و در مرحله تحقیقات مقدماتی است.

او ادامه داد: کسانیکه مسئولیتی در حکومت دارند اگر تخلفی کردند باید آن ها را به اشد وجه مجازات کرد. مشتری بانک اگر تخلفی کرده باشد و رشوه ای دهد با یک فرد متخلف در بانک متفاوت است. اگر یک کارمند دادگستری رشوه گرفت؛ بنظرمن باید بیش از شخص رشوه دهنده مجازات شود. بایدقوانینی داشته باشیم که بازدارندگی لازم را داشته باشند و در خصوص عاملین اصلی بروز فساد که به جمع کثیری از مردم خسارت زده نباید اصلاً اغماض کرد.

محسنی اژه ای درباره‌ی پرونده مرگ رومینا اشرفی تأکید کرد: این مسئله دل همه را به درد می آورد ولی به این هم باید توجه کرد که این موضوع را کسانی فریاد می زنند که تاچندی پیش نسبت به وجود قصاص در جمهوری اسلامی فریادشان بلند بود؛ حال می گویند چرا همین امروز اعدام نمی کنید.

او افزود: از روز اول پرونده تشکیل شده و درحال پیگیری است.

محسنی اژه ای در ارتباط با برگزاری دادگاه‌های علنی گفت: قانون جلو انتشار دادگاه های علنی را در مقطعی گرفت. یکی از کسانی بودم که فریاد زدم اینکه گفته می شود محاکمات علنی باشد معنایش این است که مردم در جریان قرار بگیرند.

وی با تاکید بر اینکه دادگاه‌های علنی گاهی اوقات به نفع متهم و یا قاضی است گفت: تلاش کردیم در سال ۹۲ قبول شد که چنانچه دادستان کل کشور درخواست کرد و رئیس قوه قضاییه پذیرفت جریان دادگاه علنی منتشر شود. در سال ۹۷ با توجه به شرایط، بحث استجازه مقام معظم رهبری پیش آمد و اجازه گرفتیم دادگاه هایی که براساس تصمیم قاضی علنی برگزار می شود انتشار داده شود.

معاون اول قوه قضاییه گفت: الان هم همه دادگاه‌های ما علنی نیست و باید بیش از این باشد. تلاش می‌کنم اگر یک دادگاه علنی است و اجازه انتشار داریم واقعا علنی باشد.

  • 13
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
تکرار کی بود .کی بود من نبودم بازم تکرار میشود.چرا نمی گویم مسبب خروج اقای قاضی از کشور که بوده ؟چرا نمیگوییم بودن یک ساله اقای قاضی متوفی در کشور المان ورومانی با مجوز چه کسانی بوده چگونه ممکن است شخصی با این جایگاه اداری یک سال خارج از کشور باشد ومدیرانش ندانند.حال مقصر کیست المان؟رومانی؟ویا جهان!فقط ما مقصر نیستیم؟
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش