شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۷:۴۶ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۶۸۵۱
سایر حوزه های اجتماعی

ساختار جمعیت هلال‌احمر در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس

 انسان‌دوستي در كوچكترين سرزمين نفت‌خیز جهان

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه,جمعیت هلال‌احمر کویت

جمعیت هلال‌احمر کویت سازمانی بشردوستانه است که امدادرسانی خود به آسیب‌پذیرترین مردم در بحران‌های اجتماعی، جنگ و بلایای طبیعی را بدون هیچ‌گونه تبعیضی در ملیت، جنسیت، رنگ، نژاد، مذهب یا اعتقادات سیاسی و فکری فراهم می‌کند. جمعیت هلال‌احمر کویت از استقلال کامل برخوردار است و ضمن فعالیت به‌عنوان یک سازمان که برای مقامات دولتی در حیطه بشردوستانه فعالیت می‌کند، یک نهاد مجزای قانونی است. دامنه فعالیت این سازمان تمام فرمانداران کویت را با حق افتتاح هر واحد پوشش می‌دهد. این جمعیت کمک‌ها وامدادرسانی‌های بشردوستانه خود را در همه کشورها به مردم نیازمند بر عهده گرفته است.

 

جنبش صلیب‌سرخ و هلال‌احمر

در‌ سال ١٨٥٩، یک تاجر سوییسی به نام هنری دونان، شاهد عینی هزاران سربازی بود که در میدان جنگ سولورینو مجروح شدند یا بدون هیچ مفهومی از مراقبت مناسب یا انتقال به بیمارستان جان باختند. این تصاویر هولناک عمیقا او را تحت‌تأثیر قرار داد و انگیزه‌ای برای نوشتن همه آنها در کتاب خود تحت عنوان «خاطرات سولورینو» شد. کتابی که موجی عظیم در کل اروپا داشته است. او سپس تعدادی از شخصیت‌های برجسته در سوییس را ملاقات کرد که آنها نیز به او پیوستند و با یکدیگر در‌ سال ١٨٦٣ «کمیته بین‌المللی برای امدادرسانی به مجروحان» را تشکیل دادند. این کمیته سپس با عنوان کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ شناخته شد. این کمیته ابتکار کنار هم قرار دادن پیمان‌های بین‌المللی در میان دولت‌های مختلف را برای محافظت  از مردمی که در جنگ شرکت می‌کنند، (غیرنظامیان، اسیران جنگی و مجروحان) و همچنین تیم‌های پزشکی این پیمان را به عهده گرفت. این پیمان سپس به‌عنوان کنوانسیون ژنو ‌سال ١٩٤٩ شهرت یافت. دو پیوند دیگر مجددا در ‌سال ١٩٧٧ به این پیمان متصل شد.

 

کار جمعیت هلال‌احمر کویت چگونه آغاز شد؟

تقریبا ٥٠‌سال پیش، خصوصا در دسامبر ١٩٥٦، ١٨ تن از خیران در کویت، پایه و اساس جمعیت هلال‌احمر در کشور را انجام دادند و در آن زمان ملاقات تاریخی به منظور راه‌اندازی این اقدامات بشردوستانه برگزار کردند که یکی از نشانه‌های برجسته در زمینه انسان‌دوستی، امدادرسانی و اقدامات انسان‌دوستانه در جهان است. در این جلسه، این خیران برگزیده مدارک اساسنامه جمعیت هلال‌احمر کویت را تأیید کردند. سپس آنها برنامه‌ای به منظور ترویج اهداف این جمعیت به دولت معرفی کردند که در دهم ژانویه ١٩٦٦، زمانی که جمعیت هلال‌احمر کویت به‌طور رسمی راه‌اندازی شد، اجرا شد.

 

امضای ٤ موافقتنامه دولت کویت در‌ سال ١٩٤٩  امکان پیوستن جمعیت هلال‌احمر کویت به کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر را داد. پس از این جمعیت به‌عنوان فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر در ‌سال ١٩٩١ شناخته شد.

 

پس از اعلام به کار رسمی جمعیت هلال‌احمر کویت، اقدامات آن از طریق پروژه‌های متعدد در زمینه‌های مختلف ازجمله فعالیت‌های بشردوستانه، امدادرسانی و داوطلبی، زمینه‌های ساخت‌وساز مانند مدرسه‌سازی، بیمارستان‌ها و روستاها و دیگر طرح‌ها و پروژه‌ها که نیاز‌های اساسی بشردوستانه را ارضا می‌کرد، آغاز شد.

 

در طول فعالیت این سازمان که بیش از پنج دهه از توسعه آن می‌گذرد، اقدامات بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر کویت که اساس ابتکارهای انسان‌دوستانه پیشرو بر پایه ایده خیرخواهی است، تلاش همگان را به کار گرفت.

 

یاری نیازمندان و برآوردن نیازهای اساسی ازجمله مواد غذایی، آب آشامیدنی، تأمین لباس و مسکن، اهداف اولیه جمعیت هلال‌احمر کویت در میان کمک‌های اولیه‌ای است که به بسیاری از کشورها در زمان سیل، زلزله، بحران‌های انسانی و درگیری‌های نظامی و مسلحانه ارایه می‌شود.

 

این سازمان غیرانتفاعی مشتاقانه برای ارایه کمک به مردم آسیب‌دیده تلاش می‌کند که آیا این آسیب‌دیدگی نتیجه یک موقعیت اجتماعی خاص از وقوع یک جنگ یا بلای طبیعی است؟ آیا تبعیض بین دین، عقیده، جنسیت یا رنگ پوست و نادیده گرفتن باورهای ایدئولوژیک و سیاسی است؟

 

جمعیت هلال‌احمر کویت با توجه به تعریف اساسی آن، جمعیتی داوطلب است که از استقلال و شخصیت حقوقی برخوردار است. این سازمان به‌عنوان ارگانی پشتیبان از مقامات دولتی در زمینه بشردوستانه فعالیت می‌کند. زمینه کار آن تمامی استان‌ها و حتی تأسیس در استان‌های مختلف را دربرمی‌گیرد. علاوه بر این، این سازمان همواره برای امدادرسانی به همه آسیب‌دیدگان و مردم نیازمند آمادگی است.

 

٧ اصل اساسی

اصول اساسی، بیان ارزش‌ها و شیوه‌های صلیب‌سرخ و جنبش هلال‌احمر هستند. این اصول براساس تجربه جنبش در پاسخ به درد و رنج و نیازهای قرون گذشته توسعه داده شده‌اند. اصول اساسی عملیاتی و موثر هستند و به‌عنوان یک راهنما و هویت مشترک جنبش و دستیابی به هدف نهایی خدمت می‌کنند. اصول اساسی، جهت و تصمیمات هلال‌احمر و صلیب‌سرخ را در تمامی شرایط و در همه زمان برای همه کارکنان صلیب‌سرخ هلال‌احمر تعیین می‌کنند. این اصول در وین در ‌سال ١٩٦٥ مصوب شده‌اند. پیوند هفت اصل اساسی با یکدیگر صلیب سرخ و هلال‌احمر ملی، کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ و فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر را تشکیل می‌دهند که تداوم جنبش هلال‌احمر صلیب‌سرخ و فعالیت‌های انسان‌دوستانه‌اش را تضمین می‌کنند.

 

 بشردوستی: جمعیت هلال‌احمر کویت، از یک میل باطنی برای ارایه کمک‌های بدون تبعیض به آسیب‌دیدگان میدان جنگ، مجاهدان (در سطح ملی و بین‌المللی خود)، برای پیشگیری و کاهش درد و رنج انسان‌ها در هر جا که ممکن است اتفاق بیفتد، زاده شده است. هدف سازمان حفاظت از زندگی و سلامت و اطمینان از تکریم انسان‌هاست. این جمعیت درک متقابل، دوستی، همکاری و صلح پایدار میان همه مردم را ترویج می‌دهد.

 

 بی‌غرضی: جمعیت هلال‌احمر کویت کلیه خدمات خود را بدون هیچ‌گونه جبهه‌گیری سیاسی، نژادی، مذهبی و ایدئولوژیکی به کلیه مردم ارایه می‌دهد.

 

 بی‌طرفی: جمعیت هلال‌احمر کویت هیچ‌گونه تبعیضی در ملیت، نژاد، اعتقادات مذهبی، طبقه اجتماعی یا عقاید سیاسی را نمی‌پذیرد و همیشه برای از بین بردن درد و رنج افراد، هدایت و تعلیم آنها منحصرا از طریق نیازهایشان و اولویت دادن به ضروری‌ترین و سخت‌ترین موقعیت‌ها تلاش می‌کند.

 

 خدمات داوطلبی: جمعیت هلال‌احمر کویت، جنبش امدادی داوطلبانه است که برای کمک به انسان‌های آسیب‌دیده و نجات جان آنان حقوق و پاداشی دریافت نمی‌کند.

 

 یگانگی: در هر کشور فقط یک صلیب‌سرخ یا یک هلال‌احمر می‌تواند وجود داشته باشد. این جمعیت باید روی همه آحاد مردم باز باشد و باید در سراسر قلمرو خود فعالیت‌های انسان‌دوستانه خود را ادامه و گسترش دهد.

 

جهان‌شمولی: صلیب سرخ بین‌المللی و هلال‌احمر که در آن همه جوامع وضع برابر و یکسانی دارند و مسئولیت‌ها و وظایف خود در کمک به یکدیگر را به اشتراک می‌گذارند، یک جمعیت جهانی است.

 

 استقلال: این سازمان مستقل است. جوامع ملی، درحالی‌که  به دولت‌های خود خدمات بشردوستانه ارایه می‌دهند، اما همواره استقلال خود را حفظ  می‌کنند که این مهم باعث می‌شود همیشه قادر به انجام همه فعالیت‌های خود طبق اصول این جنبش باشند.

 

جمعیت هلال‌احمر کویت در سطح بین‌المللی

جمعیت هلال‌احمر کویت انجام نقش‌های مختلف در کویت را به عهده دارد و همه آنانی که نیاز به حمایت، یاری و کمک برای غلبه بر مشکلات، رنج‌ها و فجایع را دارند هدف قرار می‌دهد که این مهم تلاش‌های اجتماعی و انسان‌دوستانه را پرورش خواهد داد.

 

جمعیت هلال‌احمر کویت برای درمان بیماران نیازمند ساکن کویت به منظور حفظ امنیت، ارایه دارو، خدمات پزشکی، صندلی‌های چرخ‌دار و سایر امور پزشکی تلاش می‌کند.  جمعیت هلال‌احمر کویت مشتاقانه کمک‌های خود را به تمام طبقاتی که در حال حاضر در کویت هستند، ارایه می‌کند. این سازمان با همکاری وزارت بهداشت و وزارت کار و امور اجتماعی  روی رفاه خانواده‌های نیازمند، تعامل با مراکز رفاه اجتماعی، بازدید از بیماران در بیمارستان‌ها به منظور تأمین رفاه اجتماعی، رفاه روانی و سرگرمی بیماران متمرکز است. همچنین علاوه بر حمایت‌های مادی و معنوی از زندانیان و خانواده‌های آنان، جمعیت هلال‌احمر کویت در زندان‌ها، ارایه خدمات انسان‌دوستانه به زندانیان و پیگیری شرایط آنان که خود منجر به رفاه روانی می‌شود را به عهده دارد.

 

جمعیت هلال‌احمر کویت در انتخابات مجلس ملی و شورای شهر با توزیع آمبولانس‌ها و سایبان‌ها و فعالیت داوطلبان برای رأی‌دهندگان با وزارت کشور همکاری می‌کند. مشارکت جمعیت هلال‌احمر کویت در چنین انتخابات‌هایی ابعاد تمدن و انسانیت کشور کویت را منعکس خواهد کرد. داوطلبان جمعیت هلال‌احمر کویت همه ساله در ١٠ شب پایانی ماه مبارک رمضان کمک‌های اولیه خود را برای کسانی که در مسجد جامع به عبادت می‌پردازند و نیازمند به این کمک‌ها هستند، فراهم می‌کند. این کمک‌رسانی براساس اهداف بشردوستانه و ارایه خدمات و کمک‌های اولیه به مردم نیازمند و نگرانی این سازمان برقراری آرامش برای افراد حین عبادت است.

 

جمعیت هلال‌احمر کویت دوره‌های آموزشی برای کمک‌های اولیه داوطلبان برگزار می‌کند که این دوره‌ها شامل کمک‌های اولیه و اهداف آن، محتویات کیف کمک‌های اولیه، اصول کمک‌های اولیه، کمک‌های اولیه در شکستگی و جراحت، کمک‌های اولیه برای انواع خون‌ریزی‌ها و علاوه بر آن توضیح اصول حقوق بشردوستانه بین‌المللی است. این جمعیت به برگزاری پروژه کاهش خشونت دانش‌آموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش، شرکت ملی نفت و برنامه توسعه سازمان ملل تمایل دارد. این سازمان کویتی در نمایشگاه‌های متعددی در سطح ملی چه در مدرسه‌ها و چه کنفرانس‌های سازماندهی شده ازجمله بازار سالانه خیریه شرکت می‌کند. نمایشگاهی که با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ در صد‌و‌پنجاهمین سالگرد پیوستن کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ برگزار می‌شود، بخش دیگری از مشارکت‌های این جمعیت است.

 

جمعیت هلال‌احمر کویت پذیرای بسیاری از نمایندگان رسمی و خصوصی، علاوه بر مدارس و دانشگاه‌ها برای اطلاع‌رسانی فعالیت‌های داوطلبانه و نقش‌هایی که  در سطح ملی و بین‌المللی  به عهده دارند، است. علاوه بر این، این سازمان در کمپین‌های آگاهی‌رسانی که به وسیله مقامات دولتی و خصوصی اداره می‌شود، مشارکت دارد.

 

جمعیت هلال‌احمر کویت در سطح ملی

دولتمردان این کشور و بخش خصوصی دولت کویت تمایل به فراهم‌کردن توسعه و پیشرفت و کمک‌های بشردوستانه در بسیاری از کشورهای مختلف برای کمک به آنها را برای تحقق اهداف توسعه به عهده دارند.

 

با رهبری خردمندانه، دولت کویت قادر است تجربه‌های خود را به مردم نیازمند و آسیب‌دیده از کشورهای مختلف جهان منتقل کند. این تجارب کمک‌های متعددی را فراهم می‌کند و حجم عظیمی از پروژه‌های بشردوستانه و توسعه را خصوصا در کشورهایی که فجایع طبیعی در حال رخ‌دادن هستند، از طریق جمعیت هلال‌احمر کویت انجام می‌دهد. اقدامات بشردوستانه‌ای که به وسیله جمعیت هلال‌احمر کویت در سطح محلی و خارجی انجام می‌شود، ارزیابی گسترده و علاوه بر آن قدردانی از همه مقامات رسمی در کشورها را از سمت چهره‌های بین‌المللی، عربی و محلی از سر می‌گذراند.

 

نمایی از نقشه کشورهایی که جمعیت هلال‌احمر کویت در آنها پشتیبانی‌ها، کمک‌های اولیه و امداد‌رسانی‌هایی را در طول پنجاه‌سال انجام می‌دهد، نشان می‌دهد که این کشورها شامل بسیاری از قاره‌ها در کشورهای جهان هستند، خصوصا کشورهایی که نتیجه حوادث و بلایای طبیعی یا بحران‌های نتیجه دخالت انسان‌ها هستند.

 

هلال‌احمر کویت در کشورهای مختلف

 افغانستان: بیمارستان جمعیت هلال‌احمر کویت برای مهاجران افغانی در پیشاور پاکستان واقع است. با وجود حضور تعداد زیادی از مهاجران افغانی در پاکستان در طول دهه ٨٠، جمعیت هلال‌احمر کویت در ١٥ فوریه ١٩٨٦ این بیمارستان را افتتاح کرد. بیمارستان جمعیت هلال‌احمر کویت که توسط کمیته بین‌المللی خیریه اسلامی اداره می‌شود،  توسط وزیر بهداشت و درمان کویت و معاون ریاست جمعیت هلال‌احمر برای مهاجران افغانی افتتاح و به آنها تحویل داده شد.

 

بیمارستان ٢٢٠ تخت‌خوابه در شهر پیشاور، برای آسیب‌های استخوان و جراحی عمومی، به تمام ابزار، سیستم‌ها و نیروی انسانی مورد نیاز تجهیز شده است.

 

 بنگلادش: بنگلادش به‌عنوان دومین کشور بزرگ مسلمان در نظر گرفته  شده است؛ با جمعیتی بیش از ١٥٥‌میلیون نفر و مساحت ١٤٧٥٧ کیلومتر‌مربع، دو‌سوم از آن آب و رودخانه‌ها است. بنگلادش همواره از فجایع طبیعی که با توجه به ماهیت جغرافیایی آن اتفاق می‌افتد، در امان نبوده است؛ ازجمله طوفان «صدر» در ‌سال ٢٠٠٨ که به تخریب تعداد زیادی از خانه‌ها، مساجد، مدارس، چاه‌ها و مناطق وسیعی از زمین‌های کشاورزی منجر شد. با فرمان امیر کویت برای اهدای ١٠‌میلیون دلار برای گسترش امداد‌و‌نجات در بنگلادش، جمعیت هلال‌احمر کویت به ارایه کمک‌های مورد نیاز موظف شد. تحت این چارچوب، جمعیت هلال‌احمر کویت کمک‌های بشر‌دوستانه خود را به افراد آسیب‌دیده تحویل داد. این جمعیت خریداری ٥٠٠ پمپ  آب برای تأمین آب از چاه‌های زیرزمینی، ٣٥٠ قایق ماهیگیری با موتور و ٥٠ ماشین شخم‌زنی مورد استفاده در کشت و همچنین حدود ٢٠ پناهگاه برای تعداد زیادی از افراد آسیب‌دیده را به عهده گرفت.

 

تعداد کسانی که در طوفان کشته و ناپدید شدند، حدود ٣٥٠٠ نفر تخمین زده شدند. علاوه برآن صدها نفر نیز زخمی شدند.

 

 پاکستان: در ‌سال ٢٠٠٦ جمعیت هلال‌احمر کویت بیمارستان «گرهه حبیب‌الله» شهرستان کشمیر در شمال پاکستان را با ظرفیت حدود ٧٠ تخت احداث کرد. این بیمارستان به‌عنوان بخشی از کمک مالی رسمی کویت به ارزش ١٠٠‌میلیون دلار، برای کمک به این کشور در بازسازی و امداد‌رسانی پس از زلزله مخرب ‌سال ٢٠٠٥ که آماری حدود ٧٣‌هزار نفر کشته داشت، بنا شد.

 

 صربستان: جمعیت هلال‌احمر کویت در ساخت ٢٥ خانه جدید در تعدادی از مناطق در جمهوری صربستان، پس از مواجهه با سیل در اواسط‌ سال ٢٠١٤، با کمک مالی از دولت کویت و تحت نظارت سفارت کویت به صربستان کمک کرده است.

 

یک تیم از این جمعیت از شهر اوبرنوواس که در آن خانه‌ها ساخته شدند، همراه با فرماندار منطقه بازدید کردند. در طول این بازدید ادامه کمک‌های انسان‌دوستانه برای کاهش بحران مردم صربستان و ارایه کمک‌های پیشرفته با ساختن خانه‌هایی که نتیجه سیل هستند، در چارچوب کاهش رنج انسان‌دوستانه خانواده‌های درگیرشده و گسترش کمک به افرادی که خانه‌های آنان نابود شدند، تأیید شد.

 

فرماندار این شهر، احساسات عمیق و قدردانی خود از دولت کویت و مردم این کشور برای حمایت‌های بی‌دریغ این دولت در قسمت‌های مختلف و بخشش حمایت‌ها به مردم صربستان را بیان کرد. این کمک‌رسانی‌ها روابط برادرانه و دوستانه‌ای در همکاری دو کشور در تمام زمینه‌ها برقرار خواهد کرد.

 

 سومالی: جمعیت هلال‌احمر کویت توجه زیادی به شرایط انسانی در سومالی که بخش بزرگی از جمعیت آن از مشکلات خشکسالی رنج می‌برند، دارد. در طول سال‌های بسیار، با توجه به گرسنگی و خشکسالی حاکم بر بخش‌های عظیمی از سومالی، جمعیت هلال‌احمر کویت کمک‌های متعدد خود ازجمله کمک‌های فشرده خود به مردم آسیب‌دیده را در نوامبر ٢٠١٢ ارایه کرده است.

 

پروژه جمعیت هلال‌احمر کویت در سومالی شامل پروژه توزیع افطاری در‌ سال ٢٠١٤ است که از طریق آن در طول ماه رمضان به حدود ٢٤٠‌هزار نفر وعده‌های غذایی تعلق گرفت. بیمارستان زنان و زایمان در موگادیشو با یک ژنراتور برق برای تأمین برق به بیمارستان تحویل داده شد. این جمعیت ٦ یتیم‌خانه ساخته شده و حفر ١٥ حلقه چاه آب شیرین در منطقه سامولند و دهکده‌های اطراف آن را در لیست اقدامات خود در این کشور قرار داد.

 

 تایلند: از نتایج قرار‌گرفتن در خطر نزدیکی به مناطق ساحلی در تایلند، امواج سونامی در ٢٦ دسامبر ٢٠٠٤ بود که ٣٨٦ روستا که به حرفه ماهیگیری مشغول بودند، با جمعیت حدود ١٢٠‌هزار نفر، در حدود ٤٥٠٠ قایق ماهیگیری خود را از دست داده و ابزار ماهیگیری آنها بشدت آسیب دید. هشت اسکله ماهیگیری با زیرساخت‌های خود خسارت عظیمی دیدند. علاوه بر این خسارت، صنعت بخش آبزی با مشکل مواجه شد. در حدود ٨٠٠/١٥ قفس ماهی آسیب دید که باعث از دست دادن حدود ٣٣‌میلیون دلار شد.

 

برای جبران این ضرر و زیان گسترده، جمعیت هلال‌احمر توزیع بیش از ٣٠٠ قایق به ماهیگیران در جزیره پوکت را در مراسمی با حضور ریاست و معاون جمعیت هلال‌احمر کویت آغاز کرد.

 

رویای ماهیگیران تایلندی برای بازگشت به کار خود پس از بحران سونامی، با لطف و تلاش‌های جمعیت هلال‌احمر کویت به واقعیت تبدیل شد. ماهیگیران برای جست‌وجوی آینده‌ای بهتر و منابع زندگی خود با قایق‌های جدید‌شان به میان آب‌ها رفتند. به دنبال بحرانی که در تایلند در زمان‌های دور بیش از ٥‌هزار زندگی را تلف کرد، مردم قدردانی خود از دولت و مردم کویت را به منظور کمک به آنها برای واقعیت‌بخشیدن به این رویا بیان کردند.

 

همچنین جمعیت هلال‌احمر کویت در کشورهایی ازجمله عراق، لبنان، مالدیو، فلسطین، سریلانکا، سوریه و یمن اقدامات موثری داشته است.

 

بخش‌های جمعیت هلال‌احمر کویت

 

 جوانان

 

 داوطلبان

 

 رسانه و روابط عمومی

 

 کمیته‌های اجتماعی

 

 رسانه‌های بین‌المللی و مدیریت پروژه

 

 آموزش

 

 خدمات پزشکی

 

 کمک‌های داخلی

 

 تکنولوژی اطلاعات

 

 مدیریت بحران

 

 

 

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
ویژه سرپوش