شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۵ - ۲۶ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۷۱۷۱
سایر حوزه های اجتماعی

پدر دختر زلزله زده کرمانشاهی؛

هانیه قطع نخاع نشده است

هانیه,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه
ماجرای فداکاری هانیه ۱۳ ساله که برای نجات جان خواهرش زیر آوار ماند یکی از ماندگارترین درسهای اخلاقی زلزله کرمانشاه است.

به گزارش ایران، در حالی که بیش از یک ماه از زلزله کرمانشاه می‌گذرد به تازگی ماجرایی از فداکاری هانیه  ۱۳ساله که برای خارج کردن خواهر ۳ ساله‌اش از زیر آوار وارد خانه شده و به علت ریختن دیوار‌ها قطع نخاع شده است در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر و شایع شده است که او با قطع عضو دائمی باید روزهای باقی عمرش را روی صندلی چرخ‌دار سپری کند.

 

با وجود این‌که چند روزی است رسانه‌ها از قطع عضو قهرمان ۱۳ ساله کرمانشاهی سخن می‌گویند اما روز گذشته پدر «هانیه» در گفت‌و‌گو با روزنامه ایران خبر قطع نخاع شدن دخترش را رد کرد و گفت:  خوشبختانه هانیه قطع نخاع نشده است بلکه نخاع دخترم در اثر ضربه دچار له شدگی شده و کمی ضربه خورده است. در حال حاضر هانیه پاهایش را آرام آرام تکان می‌دهد و از کمر به بالا هیچ مشکلی ندارد.

 

او درباره عمل جراحی دخترش نیز اینطور توضیح داد: هانیه به علت جابه‌جا شدن مهره‌های کمرش  از روز ۲۲ آبان در بیمارستان طالقانی بستری است. در این مدت و سه روز بعد از زلزله دکتر مهره‌های کمرش را جراحی کرده و پلاتین گذاشته است. هر چند خودش می‌گوید که روزهای اول قادر نبود پاهایش را تکان دهد اما دکترش به ما گفته هیچ آسیب خاصی به نخاع وارد نشده فقط کمی نخاع‌اش در اثر ضربه له شده بود ولی الآن همه چیز خوب است، دخترم پاهایش را تکان می‌دهد و سالم است.

 

پدر هانیه در پاسخ به این‌که آیا مسئولان از نهادهای خاصی برای کمک به هانیه اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: از سوی سازمان بهزیستی و هلال احمر آمدند و به ما گفتند هزینه‌های فیزیوتراپی هانیه را می‌دهند اما امروز صبح (شنبه) خیری به بیمارستان طالقانی آمد و به من  گفت که نگران نباشم، هر کمکی که لازم باشد انجام خواهد داد. این خیر حاضر شده همه هزینه‌های فیزیوتراپی هانیه را پرداخت کند،حتی قول داد برای هانیه پرستار بگیرد و برای من هم شغلی دست و پا کند.

 

یزدان شناس همچنین درباره این‌که چگونه اعضای خانواده‌اش را بعد از شب زلزله پیدا کرده است، اضافه کرد: آن شب که زلزله آمد من و پسرم میثم از روستای «تایشه» سرپل ذهاب خودمان را به اسلام آباد رساندیم که امداد را خبر کنیم؛ دست و پاهای جفت مان زخمی بود، شدت خونریزی من به حدی بود که از حال رفتم. من و میثم را به بیمارستان امام خمینی اسلام آباد بردند. آنجا مردم می‌گفتند زنم را به تهران منتقل کرده‌اند. روز اول بعد از زلزله ما دوباره به همدان منتقل شدیم.

 

۴ روز از هیچ کدام از اعضای خانواده‌ام خبر نداشتم تا این‌که هانیه با تلفن یکی از پرستارها به تلفن همراهم زنگ زد و گفت که بیمارستان طالقانی کرمانشاه بستری است و نگران نباشم. تا آن روز از حال و روز هم خبر نداشتیم. الآن تنها نگرانی‌ام زنم است که انگشت شست پایش قطع شده است.

 

پدر هانیه که هر روز دخترش را در بیمارستان ملاقات می‌کند و از نزدیک در جریان روند درمانش قرار دارد، افزود: خانه‌ام در زلزله بطور کامل تخریب شده و اکنون همراه میثم و هدی خانه اقوام مان در کرمانشاه زندگی می‌کنیم اما شنیدم در روستا برای مان کانکس گذاشته‌اند.

 

«هانیه» که هم‌اکنون در بیمارستان طالقانی کرمانشاه بستری است درباره شرایط جسمی‌اش به روزنامه ایران گفت: تا قوزک پایم را حس می‌کنم و پاهایم را تکان می‌دهم. آن اوایل دکترها می‌ترسیدند قطع نخاع شده باشم اما الآن دکتر بهم گفته با ادامه جلسات فیزیوتراپی کم کم وضعیتم بهتر هم خواهد شد و بزودی راه خواهم رفت.

 

او درباره شب زلزله و چگونگی نجات جان خواهرش اینگونه توضیح داد: زلزله که آمد خانه بودیم که ناگهان همه جا لرزید. مامانم اینا را دیدم که با دست و پای زخمی فرار می‌کردند. یهو یادم آمد که خواهر ۳ ساله‌ام «هدی» در خانه جامانده است. هدی موقع زلزله خواب بود و هیچ کسی رو ندیدم که هدی را بیرون بیاورد. همینطور خاک و سنگریزه از سقف و دیوار‌ها روی سرم می‌ریخت خیلی ترسیده بودم دویدم و رفتم هدی را از اتاق بیرون کشیدم. همسایه‌ها هدی را از دستم گرفتند،آوار رفته رفته زیاد می‌شد به کمک همسایه‌ها بیرون آمدم اما بعدش نمی‌توانستم کمرم را صاف کنم.

 

گفتنی است، علی رغم آن‌که برخی رسانه‌ها خبر قطع نخاع «هانیه» را بی‌هیچ منبع رسمی تأیید کرده‌اند پدر او این ادعای مطرح شده از سوی رسانه‌ها را تکذیب کرد و بنا است با ادامه جلسات فیزیوتراپی هانیه در خانه شان بزودی بتواند راه برود.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش