به گزارش فرارو، تجمعات اخیر ایران رسانههای جهانی را به کنکاش در دلایل شکلگیری اعتراضات واداشت. در این راستا، امروز برخی رسانهها به "بچههای پولدار تهران" پرداختند.
روزنامه سان طی گزارشی نقش اشرافیگری در برانگیختن اعتراضات را مورد بررسی قرار داد. این روزنامه نوشت: اعتراضات، به دلیل خستگی مردم از سختیهای اقتصادی به راه افتاد. در ابتدا صدها نفر قیمت بالای کالاهای اساسی را محکوم کردند، اما بعدا تظاهرکنندگان در ۵۰ شهر خشم خود را تخلیه کردند.
جولان ماشینهای گرانقیمت
سان با اشاره به بچههای پولدار تهران عنوان کرد: جوانان بیست و چندساله خوشتیپ در مقابل دیدگان فقرا، پورشهها و مازراتیهایشان را در خیابانهای شهرها میرانند.
این روزنامه سبک زندگی مجلل این بچههای ثروتمند را عامل برانگیختن اعتراضات ایران دانست.
در حالی که نابرابری اجتماعی و اقتصادی برخی را به خیابانها کشاند، برخی دیگر از به اشتراک گذاشتن سبک مجلل زندگیشان در شبکهها اجتماعی خرسند هستند.
یک روزنامهنگار ایرانی، حساب کاربری "بچههای پولدار" را به خاطر جولان دادن با ثروتشان در حالی که هموطنانشان در رنج هستند، محکوم کرد.
امیر احمدی آرنیان، روزنامهنگار ایرانی، گفته به نظر میرسد که جوانان ثروتمند کاملا نسبت به هموطنانشان که برای تامین غدای خانواده تلاش میکنند، بیتوجه هستند.
دختری که چکمههایی با برند اوگ پوشیده و از اینکه در حال سفر به لندن است، به گریه تظاهر میکند.
او در روزنامه نیویورکتایمز نوشت: ایرانیهای جوان و ثروتمند، مانند طبقه جدید آریستوکرات رفتار میکنند و از منابع ثروتشان ناآگاه هستند. آنها گستاخانه پورشهها و مازراتیهایشان را در مقابل چشمان فقرا در خیابانها تهران میرانند و پُستهایی درباره ثروتشان در اینستاگرام منتشر میکنند.
در آخرین پُستی که در صفحههای آنها در اینستاگرام منتشر شده، از این روزنامهنگار انتقاد کردند.
وبگاه یاهو نیوز هم اشرافیگری این ثروتمندان جوان را مورد توجه قرار داد و نوشت: برای یافتن منبع خشم معترضان فقط به ایستاگرام نگاهی بیندازید. شکاف عظم درآمد میان فقیر و غنی در صفحاتی مانند صفحه "بچههای پولدار تهران" کاملا متجلی است. صفحهای که پس از بدنامی اخیر بینالمللی، وضعیت خود را به حالت پرایوت (شخصی) تغییر داد.
تصویری که از صفحه "بچههای پولدار تهران" گرفته شده
"بچههای پولدار" هم به اندام و هم به ثروتشان مباهات میکنند. با بدتر شدن وضعیت اقتصاد، شکاف بین فقیر و غنی در ۱۰ سال گذشته مطرح شده است.
- 19
- 1