شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۰۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۱۹۰۰
سایر اخبار حوادث

آماده‌باش بیمارستان‌ها برای چهارشنبه آخر سال/ ۱۹ فوتی و ۱۷۲ قطع اندام در چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۰

مصدومان احتمالی چهارشنبه پایان سال,تلفات چهارشنبه سوری
معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تشریح بخش‌هایی از دستورالعمل معاونت درمان به بیمارستان‌ها برای آمادگی جهت ارائه خدمت به مصدومان احتمالی چهارشنبه پایان سال، گفت: در سال گذشته مجموعا ۱۹ نفر فوتی به دلیل حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال داشتیم.

دکتر سعید کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تدوین و ابلاغ دستورالعمل درمانی برای انجام اقدامات درمانی لازم در چهارشنبه آخر سال، گفت: با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال ۱۴۰۱ و لزوم حفظ و ارتقاء آمادگی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در راستای ارائه خدمات درمانی بهینه و آمادگی مراکز درمانی دستورالعملی را ابلاغ کردیم. بر اساس این دستورالعمل کلیه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی باید آمادگی لازم را برای ارائه خدمات آن هم با بهره‌گیری از همه امکانات و ظرفیت‌هایشان مطابق سطح‌بندی بیمارستان‌ها، داشته باشند. به ویژه در بیمارستان‌های ارایه دهنده خدمات بستری مصدومین مرتبط با حوادث چهارشنبه آخر سال، آمادگی لازم باید ایجاد شود.  

وی افزود: همچنین اعلام کرده‌ایم که تیم‌های ارزیابی سریع، پشتیبان و کمیته مدیریت بحران در همه مراکز درمانی با تاکید بر بیمارستان‌های ارائه دهنده خدمات درمانی سوختگی، تروما، چشم پزشکی، اورژانس‌های قلبی تعیین و فعال شوند. در عین حال بر اساس دستورالعمل معاونت درمان مدیران و متخصصین مرتبط برای پذیرش و حداکثر پاسخگویی به مصدومین حوادث چهارشنبه سوری باید در مراکز درمانی حضور داشته باشند. بر این اساس کلیه مراکز تک تخصصی چشم پزشکی اعم از دانشگاهی، عمومی غیردولتی و خصوصی، تروما و کلیه بیمارستان‌های جنرال واجد بخش بستری چشم پزشکی، سوختگی، جراحی و ارتوپدی آماده‌باش کامل بوده و متخصص مقیم ۲۴ ساعته باید در این مراکز حضور داشته باشد. همچنین اعلام کرده‌ایم که حضور متخصصین طب اورژانس، متخصصین بیهوشی و سایر متخصصین مقیم در کلیه بیمارستان‌­های جنرال و مراکز تروما ضروری است.  

کریمی با بیان اینکه طبق دستورالعمل معاونت درمان برای چهارشنبه آخر سال، دسترسی سریع به سایر متخصصین به‌ویژه متخصصین داخلی، زنان، اطفال و جراحی عمومی و فوق تخصص‌­های مورد نیاز در کلیه بیمارستان‌­های جنرال و مراکز تروما باید برنامه‌ریزی شود، گفت: همچنین اعلام کرده‌ایم که در راستای تامین نیروی تخصصی و کادر درمانی برای افزایش ظرفیت در موارد نیاز، از طریق جابجایی بین مراکز درمانی پیش‌بینی‌های لازم انجام شود.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه به کلیه مراکز درمانی اعلام شده است که تجهیزات و مواد مصرفی، دارو و سایر اقلام مورد نیاز پیش‌بینی شود، گفت: تجهیزات کلیه مراکز باید با تاکید بر بیمارستان‌های معین ارزیابی و نواقص موجود در حد امکان برطرف شود. همچنین داروها و مواد مصرفی مورد نیاز باید با اولویت بیمارستان‌های معین و تک تخصصی چشم پزشکی اعم از دانشگاهی، عمومی غیردولتی و خصوصی، تروما و کلیه بیمارستان‌های جنرال واجد بخش بستری چشم پزشکی، سوختگی، جراحی و ارتوپدی پیش‌بینی و تامین شوند.

کریمی تاکید کرد: بنابراین برای حوادث احتمالی چهارشنبه آخر سال دستورالعمل مفصلی را برای همه مراکز درمانی ابلاغ کردیم. البته عمدتا در چهارشنبه سوری باید از بروز حادثه پیشگیری شود. باید توجه کرد که بیشترین آسیب‌هایی که در چهارشنبه سوری اتفاق می‌افتد، آسیب‌های چشم و دست است که در این راستا مراکز چشم‌پزشکی‌مان و مراکز جراحی پلاستیک و ارتوپد در آماده‌باش قرار داشته و تیم درمانی‌شان کامل است.

وی درباره آسیب‌های چهارشنبه سوری در سال گذشته نیز گفت: از آغاز بهمن تا روز ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۲۸۳۴ نفر آسیب دیدند که از این تعداد ۲۲۱۶ نفر در همان روز چهارشنبه سوری دچار آسیب‌دیدگی شدند. همچنین در طی مدت اول بهمن تا ۲۴ اسفند ۱۴۰۰، متاسفانه مجموعا ۱۹ نفر فوتی به دلیل حوادث مرتبط با چهارشنبه آخر سال داشتیم که از این تعداد ۹ نفر در همان روز فوت شدند.

کریمی گفت: مجموعا در سال گذشته ۱۷۲ نفر به دلیل حوادث مربوط به چهارشنبه سوری دچار قطع اندام شدند که ۱۴۱ نفرشان در همان روز چهارشنبه سوری دچار این اتفاق شدند و ۸۹۰ نفر نیز دچار  آسیب به چشم شدند. در عین حال متاسفانه ۹۴۹ نفر از عابرین پیاده در سال گذشته دچار آسیب شدند و همچنین ۳۰ نفر از پرسنل امدادی و انتظامی نیز دچار آسیب‌دیدگی‌های ناشی از حوادث چهارشنبه سوری سال گذشته شده بودند.

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش