شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۱۱۱۱۲۲
جرم و جنایت

عملیات پلیس مشهد برای شکار «اژدهای زرد» و همدستانش

سارقان موبایل‌قاپ,بازداشت سارقان موبایل‌قاپ
سارقان موبایل‌قاپ که سردسته آنها کاپشنی با تصویر«اژدهای زرد» برتن داشت، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش روزنامه خراسان، اوایل شب هفتم بهمن،زن جوانی در خیابان میثم جنوبی مشغول گفت وگوی تلفنی در پیاده رو بود که ناگهان جوانی گوشی او را چنگ زد و بلافاصله به ترک موتورسیکلتی پرید که در حاشیه خیابان قرار داشت. راکب جوان موتورسیکلت نیز همزمان گاز آن را فشرد و با سرعت وحشتناکی قصد داشت از چهارراه عبور کند ولی در همین لحظه چراغ راهنمایی قرمز شد و موتورسواران گوشی قاپ با یک دستگاه خودروی مزدا تصادف کردند. از سوی دیگر زن جوان که طعمه گوشی قاپ ها شده بود با جیغ و فریاد در حالی از رهگذران کمک خواست که با اشاره دست موتورسواران را به مردم نشان می داد. دزدان گوشی هم که اوضاع راآشفته دیدند به ناچار موتورسیکلت را وسط چهارراه انداختند و با پای پیاده، به کوچه وپس کوچه های خیابان میثم گریختند و درتاریکی شب ناپدید شدند. دقایقی بعد با تماس مالباخته،افسران گشت پلیس از راه رسیدند و موتورسیکلت را به کلانتری میرزا کوچک خان هدایت کردند.

زنی که طعمه گوشی قاپ ها  شده بود درحالی از تصویر یک«اژدهای زرد»روی کاپشن گوشی قاپ سخن می گفت که حدود ۸شهروند دیگر نیز با ارائه فیلم ها و تصاویری از صحنه های سرقت گوشی به پلیس،بر جولان باند«اژدهای زرد»تاکید کردند.

این گونه بود که با صدور دستورات ویژه ای از سوی سرهنگ احمد نگهبان(رئیس پلیس مشهد)تحقیقات گسترده‎ای برای شناسایی و دستگیری اعضای باند «اژدهای زرد»آغاز شد. درپی این دستور انتظامی،گروهی تخصصی از افسران کارآزموده و باتجربه دایره تجسس با نظارت مستقیم سرهنگ علی برزنونی(رئیس کلانتری میرزا کوچک خان)واکاوی پرونده های سرقت را با تحلیل کارشناسی در دستور کار قرار دادند و به سرنخ هایی از دزدان سابقه دار رسیدند که چند ماه قبل نیز دستگیر شده بودند و پرونده آنان در حال رسیدگی قضایی بود. از سوی دیگر بررسی های تخصصی نشان داد که گوشی قاپ ها یکی از شماره های پلاک موتورسیکلت را تغییر داده اند تا در صحنه های ارتکاب جرم شناسایی نشوند! با به دست آمدن این اطلاعات و لو رفتن هویت سرکرده باند«اژدهای زرد»عملیات دستگیری آنان با هماهنگی قضایی و به سرپرستی سرهنگ میش مست(رئیس دایره تجسس کلانتری)هنگامی آغاز شد که روز بعد سرقت یک دستگاه موتورسیکلت با مشخصات موتورسیکلت توقیفی در صحنه تصادف روی سیستم رایانه ای پلیس قرارگرفت.

این ماجرا اگر چه تعجب افسران دایره تجسس را برانگیخت اما سرنخ بسیار مهمی برای شناسایی اعضای باند مذکور به شمار می رفت. به همین خاطر هماهنگی های انتظامی با بهره گیری از تجربیات فرمانده انتظامی مشهد انجام شد و جوانی که سرقت موتورسیکلت را به ماموران کلانتری پنجتن گزارش داده بود، به سوی کلانتری میرزا کوچک خان به راه افتاد تا موتورسیکلت خود را تحویل بگیرد. او درباره چگونگی ماجرای سرقت موتورسیکلت به افسران دایره تجسس گفت: به همراه یکی از دوستانم به پارک منطقه پنجتن رفته بودیم که موتورسیکلت را آن جا قفل کردم و خودمان برای خرید خودرو به بولوار شهید رستمی رفتیم، اما وقتی به محل پارک بازگشتیم، اثری از موتورسیکلت نبود. به همین دلیل به کلانتری پنجتن رفتیم و گزارش سرقت موتورسیکلت را ارائه دادیم ....

وقتی هویت گزارش دهنده سرقت روی برگه های انتظامی ثبت شد ناگهان در کمال ناباوری، ماموران حلقه های قانون را بر دستان مالباخته مذکور گره زدند! هنوز این جوان حیرت زده به نیروهای انتظامی می نگریست که رئیس کلانتری وارد اتاق تجسس شد و بدین ترتیب بازجویی ها در حالی از مدعی سرقت موتورسیکلت ادامه یافت که او درمیان سوالات افسران تجسس، هر لحظه قصه ای را سرهم می کرد و درنهایت در مخمصه داستان ساختگی خود گیر می افتاد. دقایقی بعد این جوان لب به اعتراف گشود و راز باند«اژدهای زرد» را فاش کرد.

او گفت: برادرم به همراه یکی از دوستانش در مناطق شهری موبایل قاپی می کند. آن شب هم از ماجرای تصادف بعد از سرقت گوشی پرده برداشتند و من برای آن که پلیس نتواند آن ها را دستگیر کند نقشه سرقت موتورسیکلت را طراحی کردم! و به همراه برادر همدست برادرم به کلانتری رفتیم تا این گونه موتورسیکلت را تحویل بگیریم و...

با دستگیری دو متهم مذکور که برای فریب پلیس وارد عمل شده بودند،رصدهای اطلاعاتی برای به دام انداختن دو گوشی قاپ حرفه ای وارد مرحله جدیدی شد و آن ها در دو عملیات ضربتی ،گوشی قاپ ها را در حالی دستگیر کردند که هنوز پرونده سرقت های قبلی آنان به نتیجه نرسیده بود. در همین حال و با دستورات خاص قضایی، عملیات افسران دایره تجسس برای شناسایی مالخران و دستگیری دیگر اعضای مرتبط با «اژدهای زرد» درحالی همچنان ادامه دارد که بررسی ها نشان داد:یکی از گوشی قاپ ها ۲ کاپشن را روی هم می پوشید  و پس از ارتکاب جرم بلافاصله یکی از کاپشن ها را از تنش خارج می کرد تا مالباختگان نتوانند او را شناسایی کنند. با این وجود تا کنون ۱۷ تن  ازمال باختگان  آنها را شناسایی کرده اند.

  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش