سه شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۴
۰۸:۲۳ - ۰۶ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۱۲۶۴
جرم و جنایت

پسر جوان وقتی سر قرار تلگرامی با یک دختر رفت،با ۴پسر تنومند روبرو شد

چند روز پیش پسری به نام داوود درحالی‌که سوار بر خودروی ۲۰۶خود بود به یکی از خیابان‌‌های شهرک غرب رفت تا با دختری به نام پرستو ملاقات کند. آنها به‌تازگی و از طریق تلگرام آشنا شده بودند و این نخستین قرار ملاقات‌شان بود.

پسر جوان وقتي به محل قرار رسيد پيامكي از پرستو دريافت كرد كه از او خواسته بود به رستوراني در آن حوالي برود. داوود ماشينش را پارك كرد و پياده شد اما در همين هنگام ۴مرد نقابدار از خودروي پژويي كه آنجا پارك بود بيرون آمدند و به او حمله كردند.

 

مردان نقابدار به ضرب و شتم داوود پرداختند و قصد ربودنش را داشتند. اما مرد جوان با داد و فرياد توجه رانندگان خودروهاي عبوري را جلب كرد و آنها به كمكش رفتند. مردان نقابدار وقتي خود را در برابر جمعيت ديدند گروگان خود را رها كرده و ۲ نفر از آنها پشت فرمان خودروي داوود نشستند و با سرقت اين خودرو متواري شدند.

 

در دام دوست تلگرامي

پسر جوان كه وحشت كرده بود با پليس تماس گرفت و ماجرا را گزارش كرد. تحقيقات براي شناسايي و دستگيري آدم‌ربايان شروع شد و مأموران حدس زدند كه دوست تلگرامي داوود پشت‌پرده اين ماجراست. پسر جوان در اين خصوص گفت: با پرستو در تلگرام آشنا شدم. او به من پيام داد و گفت با ديدن عكسم به ياد پسرموردعلاقه‌اش افتاده كه چند وقت پيش در يك تصادف جانش را از دست داده. بعد از آن آشنايي ما شروع شد و او با همين حرف‌ها فريبم داد و يك روز گفت كه مي‌خواهد مرا ببيند. اصلا فكرش را نمي‌كردم كه او نقشه ربودن مرا در سر دارد و حالا هم نمي‌دانم چرا چنين نقشه‌اي كشيده بود.

 

دستگيري

با اظهارات پسر جوان، قاضي رستمي بازپرس شعبه چهارم دادسراي ويژه سرقت تهران دستور بازداشت پرستو را صادر كرد. از سوي ديگر شماره پلاك خودروي شاكي در اختيار تمامي واحد‌هاي گشت پليس قرار گرفت تا اينكه چند روز بعد اين خودرو درحالي‌كه در حاشيه تهران به آتش كشيده شده و سوخته بود، پيدا شد.

 

ماموران در ادامه موفق به شناسايي پرستو شدند و او را دستگير كردند. وي پس از انتقال به اداره آگاهي راز آدم‌ربايي را فاش كرد و گفت: چند وقت پيش يكي از بستگانم به نام فرهاد شماره موبايل داوود (شاكي پرونده) را در اختيارم قرار داد. او گفت داوود پولش را خورده و شكايتش هم به جايي نرسيده است. از طرفي همسر فرهاد به‌شدت مريض بود و براي درمان او نياز به پول داشت. همين شد كه حاضر شدم به او كمك كنم تا پولش را پس بگيرد. من با شاكي طرح دوستي ريختم و طبق نقشه او را به محل قرار كشاندم اما به جاي من، فرهاد و دوستانش به آنجا رفتند.

 

اعترافات دختر جوان كافي بود تا ماموران فرهاد و ۳همدست وي را دستگير كنند. فرهاد كه طراح اين نقشه بود در تحقيقات به قاضي رستمي گفت: مدتي قبل تصميم گرفتم خانه‌ام را بفروشم كه با داوود (شاكي) آشنا شدم. او خريدار خانه‌ام بود و ۱۰ ميليون تومان از پول خانه‌ام را به من چك داد و سند را به نامش زدم اما چك او وصول نشد.

 

برگشت زدم و حتي حكم جلب سيارش را گرفتم اما او محل سكونتش را تغيير داده و من هيچ آدرسي از او نداشتم. از طرفي در تلگرام به او پيام دادم اما او مرا بلاك كرد. هيچ ردي از او نبود و از همه بدتر اينكه همسرم به‌شدت مريض شده بود و براي درمان او به پول نياز داشتيم. تنها فكري كه به ذهنم رسيد اين بود كه خودم براي به دام انداختن وي دست به‌كار شوم. براي همين از پرستو كه يكي از بستگانم بود خواستم تا با داوود طرح دوستي بريزد و او را به محل قرار بكشاند.

 

وي ادامه داد: روز حادثه به همراه ۲ پسرعمويم و يكي از دوستانم به محل قرار رفتيم. مي‌خواستم داوود را به خانه يكي از دوستانم ببرم و هرطور شده پولم را بگيرم. اگر هم پول را نداد با حكم جلبي كه داشتم او را تحويل پليس بدهم اما نقشه‌ام نگرفت. براي همين ماشينش را سرقت كرديم اما چون اسنادش نبود به دردم نمي‌خورد. همين شد كه براي انتقام ماشينش را آتش زدم. به گزارش همشهري، ‌متهمان اين پرونده براي انجام بررسي‌هاي بيشتر در اختيار مأموران اداره آگاهي پايتخت قرار گرفته‌اند و تحقيقات در اين پرونده ادامه دارد.

 

 

 

hamshahrionline.ir
  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش