دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۲۰:۴۴ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۸۱۳
فستیوال ها و جشنواره های هنری

حاشیه های بازار «داغ کن»!

 اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره,نیکی کریمی 

حاشیه و خبر از جمله مواردی اند که همیشه و همه جا به همراه هر فرد سلبریتی وجود دارد. این اتفاق که گاهی موجب نابودی زندگی حرفه ای و حتی شخصی یک چهره می شود، جزو رخدادهایی است که ابعاد گوناگونی دارد. در واقع می توان گفت که همیشه این حواشی دست خود یک فرد نیست بلکه افرادی هستند که در هر جایی منتظر خبرسازی ها و بزرگ کردن اتفاقات حتی کوچک اند.

 

البته به طور قطع کسی که به هر دلیلی وارد دنیای سلبریتی ها شده است و از طریق این شهرت به گونه ای زندگی اش را می چرخاند، نباید کاری کند که ذهنیت مخاطبانی که دارد، به هم بریزد، در اصل خود آن فرد تا حد زیادی با رفتار و عملکردش می تواند کاری کند تا از حجم این حواشی کاسته شود.

 

اما در این میان برخی ها گویی از حاشیه سازی ها استقبال هم می کنند و خودشان بدشان نمیاید تا با اخبار مختلف اسمشان بر سر زبان ها بیفتد.

 

در همین راستادر بخش اول این گزارش چهره هایی از دنیای فرهنگ و هنر صحبت هایی را پیرامون بحث امنیت یک سلبریتی و مواردی که می تواند به این مقوله بیفزاید ارائه دادند.

 

محمد نظری مجری و کارشناس در این باره بیان کرد: من نوعی در بین این خط قرمزها تصمیم می گیرم سلبریتی چنین جامعه ای شوم، حال یا باید خط قرمزهای موجود را بپذیرم و در این فضا حرکت کنم، یا نباید بپذیرم و از اینجا بروم و در محدوده دیگری سلبریتی شوم، اتفاقی که شاید خیلی بیشتر از الان به شهرت من کمک کند.

 

وی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به ضعف مدیرت در این زمینه گفت: متأسفانه ما دوستانی را داریم که خط قرمزها را در اوج شهرتشان رعایت کردند اما همیشه به حاشیه کشانده شده اند و به گونه ای کنار گذاشته شده اند، اما از سوی دیگر آدمهایی را داریم که با وقاحت تمام از سن نوجوانیشان حاشیه ساز شدند و مدام در فضاهای مجازی مطرح و ممنوع الکار شدند، بعد هم با پررویی تمام در بطن داستان قرار گرفتند. بخشی از این ماجرا به سوء مدیریت بر می گردد، همین ضعف در مدیریت است که چند نوجوان یک جامعه را به بازی می گیرند و با حواشی خودشان هر روز نقل محفلی می شوند.

 

پرستو صالحی نیز در اینباره گفت: وقتی کسی قبول می کند که چهره شود، مردم او را بشناسند و از این شناخت لذت می برد، باید تبعات آن را بپذیرد، یعنی نمی توانی وقتی جلو دوربین رفته ای و همه تو را می شناسند مثل آدمهای عادی زندگی کنی، قاعدتاً باید این را بپذیری و سعی کنی ذهنیت مردم به هم نریزد، این چیزی است که خود من سعی کردم در زندگی آن را رعایت کنم و رعایت کردن آن هم هزینه بالایی دارد. چرا که تو دیگر زندگی شخصی نداری، مسافرت، مهمانی و خیلی جاها نمی روی، اما من ترجیح دادم تا همه این کارها را نکنم تا حداقل آنچه که مردم از من می بینند با آنچه که عمل می کنم مغایرت نداشته باشد که ذهنیتشان بهم بخورد، این زندگی شخصی من است، حال بقیه هر سیاستی دارند، خودشان می دانند.

 

در ادامه لیلا برخورداری نیز بیان کرد: واقعاً در بعضی شرایط نمی شود چیزهایی را کنترل کرد و ما نمی توانیم بگوییم که اگر فلان اتفاق برای یکی از افراد چهره افتاد، حتماً او مقصر بوده است.فکر می کنم ما باید فضای جامعه و آگاهی مردممان را به این سمت ببریم که هم کمتر همدیگر را قضاوت کنیم و هم کمتر دنبال تجسس در زندگی همدیگر بخصوص افراد چهره باشیم. چون تب کنکاش در زندگی آدمهایی که چهره هستند همیشه داغ است.

 

همچنین سپند امیرسلیمانی پیرامون این موضوع اذعان کرد: در هر جای دنیا ممکن است چنین اتفاقاتی بیفتد یعنی حرفها و حواشی درباره آنها ایجاد شود، اما تفاوت اینجا با آنجا این است که در آنجا تنها عکس را می فروشند و پخش می کنند اما در ایران آبروی آن فرد را می فروشد و دیگر چیزی اهمیت ندارد.

 

جعفر بای نیز به عنوان جامعه شناس ضمن تأکید بر یافتن جایگاه هر فردی توسط خودش و فراتر نرفتن از آن گفت: در جامعه ما عناصری وجود دارند و آدمهایی هستند که از قصد به هنرمند نزدیک می شوند تا بعد او را تخریب کنند. این نکته مهمی است که هنرمند خبر از نقشه های شومی که برخی از این سودجویان کشیده اند ندارند و گاهی ناخواسته دم به تله می دهند. این افراد هنرمند را به ناکجاآباد می کشانند.

 

 

امیررضا دلاوری:بعضی هااز حاشیه استقبال می کنند! 

امیررضا دلاوری بازیگری که تاکنون در فیلم ها و سریال هایی چون «چ»، «مخمصه»، «پریا»، «یادداشت های یک زن خانه دار»، «هوش سیاه»، «ساختمان ۸۵»، «قلب یخی» و… حضور داشته است، در گفت و گو با بانی فیلم در خصوص بحث مصونیت و امنیت سلبریتی ها در جامعه و مواردی که با کاهش حواشی موجود پیرامون این افراد همراه شود عنوان کرد: در این فضا و با توجه به گستردگی حواشی که هر آن ممکن است برای یک سلبریتی ایجاد شود، من فکر می کنم اگر هر کسی زندگی عادی خودش را دنبال کند و خودش برای خودش حاشیه درست نکند و دنبال حواشی نباشد، کمتر درگیر این جریانات می شود، حال آدم هایی که سلبریتی اند و تمام زندگیشان زیر ذره بین است، ممکن است مسائلی آنها را تهدید کند، اما باز هم خودشان می توانند تا حدی آنها را در کنترل بگیرند.

وی ادامه داد: زمانی که به کسانی که حواشی زیادی دارند دقت می کنیم، متوجه می شویم که خود آنها نیز به برخی از این اخبار دامن زده اند و بدشان نمی آید که مقداری از این حواشی را داشته باشند. چون به هر حال گاهی حاشیه داشتن باعث می شود که آن فرد از نگاه ها دور نشود و در اصل بهانه ای است برای یادآوری مجدد چهره هایی که مدتی کمتر دیده شده اند، به همین دلیل بعضی ها به استقبال این اتفاق می روند.

 

بازیگر سریال «پریا» در ادامه، درباره این که خود یک سلبریتی چه طور می تواند حواشی موجود را کم کند، گفت: همانطور که ذکر شد بخشی از این موضوع به خود آن طرف بر می گردد اما گاهی کنترل اوضاع از دست آن فرد هم خارج می شود و در موقعیتی قرار می گیرد که راه گریزی ندارد. در این زمان بخشی از اتفاقات به موقعیت همان کسی که گرفتار شده است بر می گردد، چرا که گاهی یک نفر فراخور جایگاهی که دارد بیشتر اسیر این حواشی می شود، در این صورت او هم باید چشم هایش را باز کند و با دقت، حواس جمع و احتیاط به فعالیت هایش ادامه دهد. در واقع اگر هر فردی مراقب خودش باشد و بی گدار به آب نزند، می تواند تا حدی جلوی حرف ها و اخبار اتفاقی را بگیرد، اما با همه این ها بخشی از رخدادها از دسترس آدم خارج است.

 

دلاوری یادآور شد: در هر مقطعی افرادی که به گونه ای حاشیه درست کن هستند و مدام با هر اتفاقی اخبار و حواشی را می سازند و منتشر می کنند، حضور دارند و گریزی از آنها نیست. در این میان فضای مجازی با دایره گسترده ای از آدم ها نیز وجود دارد، دنیای سریع و آسانی که هنوز که هنوز است فرهنگ استفاده از آن چندان جا نیفتاده است. ما هر چه می کشیم از دست این فضا است و اگر این فضا وجود نمی داشت، حواشی موجود چند روز در نشریات منتشر می شدند و دیگر از یاد می رفتند، اما متأسفانه استفاده بی جا از این فضا موجب شده است تا حتی کوچکترین اتفاقی که در برخی مواقع رخ می دهد تبدیل به یک خبر و حاشیه بزرگ شود. پس جدا از خود هر فردی، کسانی که دنبال حاشیه هستند نیز باید از این فضا فاصله بگیرند و در واقع با فرهنگ سازی برای استفاده صحیح از دنیای مجازی جلوی نشر اخبار بیهوده گرفته شود، چون هنرمند و یا سلبریتی تا حدی می تواند مانع اتفاقات احتمالی شود.

 

سحر زکریا:سلبریتی تا حدی می تواند جلو حواشی را بگیرد!

سحر زکریا بازیگر تلویزیون و سینما، در گفت و گو با بانی فیلم، در خصوص بحث امنیت و مصونیت سلبریتی ها و راه های فاصله گرفتن آنها از حواشی بیان کرد: متأسفانه بحث حواشی و شایعات اتفاقی است که در مملکت ما وجود دارد، به هر حال همه آدم ها زندگی شخصی و خصوصی خود را دارند و کسی هم ایرادی نمی گیرد چون کسی نمی داند در چهار دیواری او چه رخ داده است. حال خدا نکند که یک بازیگر با ظاهری متفاوت از آنچه مجبور است جلو دوربین باشد، در فضایی حاضر شود، آن وقت است که چشم و گوش همه تیز می شود. بالاخره ما هم آدم های این مملکت هستیم و ممکن است اشتباهاتی کنیم، اما این اتفاقات نباید باعث شود که انسان های سوء استفاده گر از این رخدادها سوء استفاده کنند، یعنی دولت و قوانین نباید این اجازه را به آنها بدهند و قوانین حاکم اگر به گونه ای شوند که در ازای هر اشتباه کوچکی طرف را ممنوع الکار و تصویر نکنند، آن گاه شرایط بهتری ایجاد می شود. در واقع باید جلو آدمی که دست به انتشار چنین انباری می زند گرفته شود. نه اینکه تنها آن سلبریتی محکوم شود. بالاخره هر لحظه ممکن است برای من نوعی اتفاقی رخ دهد یا مشکلی پیش بیاید که فقط در یک لحظه در وضعیتی قرار بگیرم که چندان مناسب نباشد و همان آدم های سوء استفاده گر در لحظه آن را ثبت و منتشر کنند.

 

وی ادامه داد: در هر حال همه ما سعی می کنیم که خیلی چیزها را رعایت کنیم تا حواشی و اخباری که نباید، شکل نگیرد، اما از جایی به بعد این رعایت ها زندگی را خیلی سخت می کند، یعنی تو زمانی که هر جایی می روی باید مدام حواست باشد که کوچکترین اشتباه و اتفاقی که ممکن است از آن خبر و حاشیه در بیاید رخ ندهد. این مسئله ای است که باید جلو آن گرفته شود.

 

بازیگر «پاورچین» خاطرنشان کرد: از سوی دیگر ما هم باید آن بخشی که مربوط به خودمان است را رعایت کنیم و در واقع از قوانین اصلی جمهوری اسلامی تعدی نکنیم و از هر جهت دیگر همانطور که گفتم مسوولان امر نیز با در نظر گرفتن شرایط اتفاقی که ممکن است یک سلبریتی اشتباهاً درگیر آن شود، به کاهش هر چه بیشتر اوج گیری حواشی کمک کنند.

 

جواد یحیوی:مصونیت سلبریتی ها مفصلاً جای بحث دارد!

جواد یحیوی مجری که سال ها برنامه های مختلفی را در قاب تلویزیون به روی آنتن برد و فیلم ها و سریال هایی چون «ترش و شیرین»، «رستاخیز»، «شاهگوش» و… را در کارنامه کاری خود دارد، در بخش دیگری از این گزارش، در پاسخ به اینکه چه مؤلفه هایی می تواند حواشی موجود پیرامون سلبریتی ها را کم کند به بانی فیلم گفت: پیش از پاسخ به این سوال باید بگویم که باز هم موضوعی داغ شده است و باز هم ما یاد این حرف ها افتادیم، به همین دلیل دوباره شتاب زده به سراغ حریم شخصی و امنیتی که سلبریتی ها در این فضا دارند رفته ایم و چون رخداد جدید مربوط به شخصی در حوزه فرهنگ و هنر بوده پس باید به سراغ چهره های همین فضا برویم.

 

وی ادامه داد: شاید بهتر باشد برای جلوگیری از این اظهارنظرهای شتابزده، کمتر درباره آن در چنین شرایطی صحبت کنیم. البته این شیوه نیز کار غلطی نیست بلکه ری اکشن خبری است که به اشکال و در ابعاد گوناگون رخ می دهد. این موضوع جای بحث دارد و بهتر است ما عده ای از افراد صاحب نظر دور هم جمع شوند و درباره آن موشکافانه صحبت کنند، چرا که این موضوع بحث قابل توجهی است که می شود به شکل جزئی به آن پرداخته شود.

 

شراره رخام:هنرمند باید حواسش به تله ها باشد!

شراره رخام که فیلم ها و سریالهایی چون «آرزوهای ناتمام»، «لاله های واژگون»، «آژانس دوستی»، «کلانتر ۲»، «پول کثیف» و… را در کارنامه کاری خود دارد، در بخش دیگری از این گزارش درباره مولفه هایی که یک سلبریتی با در نظر گرفتن آن می تواند حواشی که ممکن است پیش بیاید را کاهش دهد، به بانی فیلم گفت: به عقیده من ابتدا باید مسوولانی که با این حواشی رو به رو می شوند پیش از استناد به آن انبار و حواشی یک تحقیق کوچک و بازنگری مجدد انجام دهند، چون گاهی ممکن است حواشی که ایجاد می شود، برای هنرمند تله باشد، یعنی به فرض این که یک حاشیه ایجاد شده، سریع به آن رجوع نکنند و بگویند که فلانی مقصر است، چون از آنجایی که هنرمند و آن سلبریتی به لحاظ فعالیتش در محیط پرخطرتری است، ممکن است بیشتر درگیر حواشی شود، به همین دلیل خوب است تحقیقاتی در مجازات احتمالی در نظر گرفته شود، یعنی الگو یک کار خلاف عرف کردی که شایسته مجازات بود، به واسطه این که در محیط پرخطرتری زندگی می کند، برایش یک تخفیف هم در نظر بگیرند.

 

وی ادامه داد: از همین رو به واسطه زندگی سلبریتی ها در فضایی که فعالیت هایشان در معرض دید عموم قرار دارد، بخشی از این حواشی و اخبار اجتناب ناپذیرترند و در سوی دیگر خود هنرمند نیز باید مسوولانه تر به قضیه نگاه کند و بپذیرد که زمانی که وارد این سیستم می شود، مجبور است از یک سری مجامع دوری کند، کارهایی را انجام ندهد و حواسش را در کل جمع کند. در واقع هر سلبریتی باید کمی آگاهانه تر به قضیه نگاه کند و با تحقیق بیشتری وارد محیط های پرخطر شود.

رخام با اشاره به عدم امنیت در فضای مجازی اضافه کرد: جدا از جامعه، بحث فضای مجازی مطرح است، فضایی که هنرمند هیچ امنیتی در آن ندارد و آن قدر به او حمله می شود که نمی تواند کاری کند، مگر آنکه هنرمند کمتر به حواشی اهمیت دهد، چون من نوعی اگر بخواهم به همه ناسزاها و خبرهایی که در این فضا است اهمیت دهم، افسردگی می گیرم و گوشه نشین خواهم شد. هنرمند باید بپذیرد که حاشیه در فضای مجازی غیر قابل کنترل است و میزان دلخوری و حساسیت پذیری خودش را پایین بیاورد. از جهت دیگر یک سلبریتی باید همیشه مواظب تله ها باشد. چون به دلیل گستردگی فضای مجازی ممکن است تله های زیادی در آن وجود داشته باشد، یعنی گاهی پیش می آید که عده ای با روشهایی اعتماد هنرمند را جلب می کنند و بعد از آن سوء استفاده می کنند، به همین دلیل هنرمند باید حواسش را جمع کند تا درگیر این تله ها نشود.

 

فرشید نوابی:حاضرم چلوکباب جلو مردم بگذارم اما آرامش داشته باشم! 

فرشید نوابی بازیگری که فیلم ها و سریال هایی چون «دعوت به شام»، «پروانه»، «ششمین نفر»، «فیلسوف های احمق»، «این زن حرف نمی زند» و… را در کارنامه کاری خود دارد، درباره مصونیت سلبریتی ها از حواشی و رخدادهایی که ممکن است تهدید کننده آنها باشد، به بانی فیلم گفت: واقعیت این است که ما در جامعه ای زندگی می کنیم که به خودش اجازه می دهد که بی آنکه حقی داشته باشد در زندگی دیگران و به خصوص هنرمندان دخالت کند. این اتفاق از نظر من یک بیماری و معضل است که وقتی هنرمندی در معرض توجه عموم قرار می گیرد، دیگر حق ندارد زندگی عادی خودش را داشته باشد. در این جا همه می گویند که هنرمند الگو است، من هم این موضوع را قبول دارم اما نه به معنای این که او حق ندارد مثل افراد دیگر جامعه زندگی کند.

 

وی ادامه داد: حال زمانی که خیلی ها در این فضا با این واقعیت مواجه اند و نمی توانند آن را عوض کنند موجی می شود که همین عدد از جمله خود من بارها مورد آسیب قرار بگیرم. در همین راستا به این نتیجه رسیدم که من به تنهایی نمی توانم افکار جامعه را عوض کنم و به مردم عزیز بفهمانم که اجازه دهید تا هنرمندان هم مثل آدم های عادی و خانواده خود شما زندگی کنند، از همین رو من نوعی مجبور به رعایت هستم،‌ یعنی مجبورم که در انظار عمومی طوری ظاهر شوم که آسیب نبینم و از طرفی خودم نیز باید این را بفهمم که هر اتفاق کوچکی در این اجتماع ممکن است به نابود شدن اعتبار و آبروی هنری من شود.

 

در این مسیر هر چند که من به شخصه مخالف هستم که یک هنرمند ق ندارد مثل یک آدم عادی زندگی کند اما این مسئله واقعیتی است که وقتی کسی پا در عرصه هنری می گذارد، تمام رخدادها و اتفاقاتی که در زندگی یک فرد عادی مهم نیست برای مردم مهم می شود.

 

سوژه رسانه ها شده و خبرسازی می گردد. حال در این فضا هنرمند نیز باید خودش از خودش طوری صیانت کند که کمتر در معرض هجوم رسانه ای و حاشیه ای قرار بگیرد. این نگاه باید در هر زمانی چه در وقتی که در مهمانی ها و مجالس عمومی است، چه زمانی که خارج از ایران یا حتی در جمعی بین مردم است، مدنظر قرار داده شود.

نوایی اضافه کرد: خود من هم گاهی از این موضوع که چرا نمی توانم مثل یک آدم عادی در زندگیم رفتار کنم، عذاب می کشم، اما تا الان تمام تلاشم را کرده ام که از حواشی دور باشم. این چیزی است که یک هنرمند باید آن را بپذیرد، این که او در جامعه ای زندگی می کند که لحظه های خصوصی و رفتارهایش چه دلش بخواهد و چه نخواهد زیر ذره بین است. به همین دلیل طبیعتاً اگر دلش می خواهد همچنان هنرمند بماند و ذهنیت مردم نسبت به او تغییر نکند، مجبور است تا مواردی را رعایت کند.

ما در کشوری اسلامی زندگی می کنیم که یکسری هنجارها و ناهنجاری در آن وجود دارد و در هر حال مجبور هستیم که این هنجارها را رعایت کنیم و از ناهنجاری ها حداقل در مجامع عمومی فاصله بگیریم، هیچ راه دومی هم برای این موضوع وجود ندارد.

 

بازیگر سریال «پروانه» عنوان کرد: خود من به عنوان یک داغدار این قضیه، تا همین امروز هم دارم بابت نگاهی که وجود دارد آسیب می بینم و همچنان تلفن هایی به من می شود که سوال های عجیب و غریبی از من پرسیده می پرسند؛ این در حالی است که من هیچ ارتباطی با همسر گذشته ام ندارم، به همین دلیل من باز هم از همه خواهش می کنم که اجازه دهند تا ما هم مثل بقیه مردم با آرامش زندگی کنیم. سرک کشیدن در زندگی خصوصی دیگران و رفع کنجکاوی این که چه کسی با چه کسی زندگی می کند یا نمی کند و اینکه چه کسی درست است یا غلط؟! جز عذاب دادن من، فرزندم و از هم پاشیدن روحیه من هیچ چیز دیگری ندارد. اگر شما ادعا می کنید که هنرمندتان محبوب است و دوستش دارید کاش به آرامش روحی و روانی آن هنرمند هم اهمیت دهد.

 

او ادامه داد: من ترجیح می دهم هیچ کس دوستم نداشه باشد ولی آرامش زندگی من بهم نریزد. من این مطلب را برای بار اول به شما می گویم چون روزنامه بانی فیلم را جزئی از خانواده ام می دانم، باور کنید گاهی دلم می خواهد از عرصه هنر بیرون بیایم چون می بینیم این فضا واقعاً ارزش این که من بخواهم این همه فشار را در آن تحمل کنم را ندارد. حتی ترجیح می دهم چلو کباب جلو مردم بگذارم اما حداقل آرامش روحی داشته باشم.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش