دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۰۹ - ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۵۵۳۳
تئاتر شهر

آخر هفته با تئاتر

نمایش‌هایی از نویسندگان بزرگ / از شکسپیر و برشت تا برگمان و صادق هدایت

اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر,تئاتر
این روزها در سالن‌های مختلف تئاتر تهران درام‌های مختلفی از نویسندگان بزرگ تئاتر و ادبیات جهان اجرا می‌شود. شکسپیر، جانسون، برشت، وایس، برگمان و صادق هدایت بخشی از این نویسندگان را تشکیل می‌دهند.

به گزارش هنرآنلاین،تنوع نمایش‌های روی صحنه و ظهور سبک‌های مختلف و ورود جوانان نوجو در تماشاخانه‌های سراسر کشور تئاتر را اگرچه پراکنده کرده، اما افق بهتری برای رونق این هنر ایجاد کرده است. از سوی دیگر بدیهی است که تنوع مضامین موجب می‌شود که مسائل اصلی جامعه روی صحنه دیده شوند و مورد بازاندیشی قرار گیرند. 

 

تئاتر مستقل تهران از پناهجویان تا عشاق سینه چاک

تئاتر مستقل تهران این روزها میزبان دو اثر است. یکی با مایه‌هایی اجتماعی و با رویکردی به مسئله مهاجرت، دیگری هم نمایشی تجربی با دکوری عظیم و عجیب که منجر به ایجاد موقعیت‌های اجرایی و میزانسن‌های جالبی شده است.

 

نمایش اولی که در تئاتر مستقل تهران به صحنه رفته است  نامش "تو با کدام باد می‌روی؟" است. اثری نوشته جمال هاشمی به کارگردانی کمال هاشمی. یک نمایش ایستا که بیشتر رنج پناهجویی را تصویر می‌کند، رنجی درونی که نمایش تلاش می‌کند بخشی از آن را به مخاطب نشان دهد. کاظم سیاحی، محمد عباسی، شیوا فلاحی، سونیا سنجری و حامد نجابت در این نمایش بازی می‌کنند.

 

دیگر نمایشی که در تئاتر مستقل تهران اجرا می‌شود یک برداشت آزاد از "رومئو و ژولیت" است. بازخوانی باقر سروش از این نمایش از یک سو و کارگردانی این نمایش که توسط هستی حسینی انجام شده است از سوی دیگر، فضایی را در این نمایش پدید آورده است که جذاب و منحصر به فرد است هر چند که همواره اجرای چنین صحنه‌هایی که متکی بر ابزار مکانیکی است با چالش‌هایی ویژه ای روبروست. شهروز دل افکار، رامین سیاردشتی، تابا فجرک، نازآفرین کاظمی، علیرضا کی‌منش و فرزین محدث بازیگران این نمایش را تشکیل می‌دهند.

 

تئاتر دانشگاهی از  انقلاب کبیر فرانسه تا برشت

در سالن اصلی تالار مولوی نمایش "مسئولیت شکستن سکوت مطلق" نوشته مونا احمدی و محمد حسین معارف به کارگردانی شیوا مسعودی به صحنه می‌رود. شیوا مسعودی که مدرس دانشگاه است در این نمایش با رویکردی تجربی به بررسی زن و رشد او و مواجهه‌اش با انتظارات جامعه می‌پردازد بازیگرانی چون نگین کشفی، متین گودرزی، سارا شاهرودیان، اسماعیل کمالی دهقان، بهداد بلیغ‌فر و ساینا سراج حضور دارند و رضا صمدپور تهیه کننده آن است.

 

در کنار این نمایش در همین تالار اصلی نمایش "آدم آدم است" به صحنه می‌رود اثری به کارگردانی حبیب الله دانش از متن برتولد برشت. این متن برشت یکی از متون مشهور او در حوزه تئاتر آموزشی است که در آن حسن برجکی، فرزانه جمال‌زاده، پیام حقی، فریبا رسولی، علی اصغر زارعی، محمدرضا صالحی، صادق طالعی، عباس طباطبایی، حسن فضلی، نگار محمدزاده، عباس نورمحمدی و فریبرز واحدی به ایفای نقش می‌پردازند.

 

اما سالن کوچک تالار مولوی میزبان برداشتی تماماً تجربی از نمایشنامه "مارا ساد" نوشته پیتر وایس است. این نمایش البته اجرایی وفادار به متن نیست بلکه اقتباسی است آزاد از نمایشنامه "شکنجه و قتل ژان پل مارا به اجرای ساکنان تیمارستان شارنتون به کارگردانی مارکی دو ساد" که تنها با دو بازیگر اجرا می‌شود. کارگردان این نمایش مریم برزگر است که در آن شکیب شجره و همایون حیدرزاده حضور دارند. اجرای این نمایش ساعت ۱۹:۳۰ است.

 

تئاتر شهر از هملت شکسپیر تا بوف کور هدایت

اما در تئاتر شهر تهران نیز نمایش‌های متنوعی به صحنه می‌روند. در سالن اصلی آرش دادگر با رویکردی پست مدرن و کاملاً متفاوت نمایشنامه "هملت" را به صحنه برده است در این نمایش که پیشتر در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه رفته بود این بار با چند بازیگر متفاوت به صحنه می‌رود. در این نمایش که متن آن را شهرام احمدزاده نوشته است مهران امام‌بخش، حسام منظور، بهروز کاظمی، عمار عاشوری، علیرضا آرا، امین طباطبایی، شبنم فرشادجو، پانته‌آ پناهی‌ها، مونا فرجاد و امیر رجبی به ایفای نقش می‌پردازند. هملت هر شب ساعت ۱۹:۳۰ به صحنه می رود.

 

همچنین در تالار چهارسوی تئاترشهر ناصر حسینی‌مهر مترجم و پژوهشگر تئاتر نمایش "بوف کور" را به صحنه برده است. این نمایش نیز پیرو سبک و رویکردی که حسینی مهر در آثار پیشین خود اتخاذ کرده بود با  حضور بازیگرانی جوان و نوجو به صحنه می‌رود و اثری برانگیزاننده از تلفیق دو داستان مهم ادبیات معاصر ایران است یعنی "بوف کور" و "سه قطره خون". بازیگران این نمایش شامل بابک قهرمانی، مژگان خالقی، نیره سادات میرزایی، شاهو رستمی، عزالدین توفیق، میثم دامن‌زه، مهشید کاظمی، وحید فریدی، رضا شهرآ، اسماعیل خزایی، مرتضی مظلومی هستند. این نمایش ساعت ۲۰ اجرا می‌شود.

 

اما تالار سایه تئاتر شهر نیز در ساعت ۲۰ میزبان نمایش "مرگ آسید کاظم" است اثری به کارگردانی محمد محقق منتظری که احسان بدخشان آن را با نگاهی به نمایشنامه "آسید کاظم" محمد استاد محمد نوشته است. در این نمایش بازیگرانی چون هادی افشار، احمد لشینی، ابوذر ساعدی، وحید نفر و مهرداد ضیایی ایفای نقش می‌کنند.

 

در سالن قشقایی تئاتر شهر محمد مساوات ساعت ۲۰ نمایشی به نام "بی پدر" را به صحنه می‌برد. در این نمایش  حسین منفرد، ابراهیم نائیج، علی حسین‌زاده، میلاد آریافر، علیرضا گلدهی، کوروش شاهونه بازی می‌کنند.

 

همچنین در پلاتو اجرای تئاتر شهر نمایش "برلین" را آرین رضایی در سبک تئاتر شورایی به صحنه برده است. متن این نمایش را محمد یعقوبی و بهار کاتوزی به رشته تحریر در آورده‌اند و رؤیا دعوتی و محمد هادی عطایی در آن بازی می‌کنند. "برلین" هر روز ساعت ۱۸:۳۰ اجرا می‌شود و در روزهای پایان هفته ساعت ۱۷ هم به صحنه می‌رود.

 

ایرانشهر از ولپن تا زنان غمگین برگمان

در تماشاخانه ایرانشهر نیز نمایش "و چند داستان دیگر" به کارگردانی پیام لاریان ساعت ۱۸:۳۰ به صحنه می‌رود. این نمایش که از چند اپیزود کوتاه شکل گرفته است از حضور بازیگرانی چون مهدی حسینی‌نیا، حمید رحیمی (داستان اول)، معصومه کریمی، مجتبی فلاحی (داستان دوم)، سینا کرمی، افشین زمانی، الهه شه‌پرست (داستان سوم)، سجاد تابش، کیوان ساکت‌اف (داستان چهارم)، عامر مسافر آستانه، ملودی آرام‌نیا، مریم نقیبی (داستان پنجم) بهره می‌برد.

 

اما دیگر نمایش سالن استاد سمندریان کار تازه جلال تهرانی است که اقتباسی است از فیلمنامه درخشان اینگمار برگمان "سونات پاییزی" و در این نمایش گلچهره سجادیه و بهاره رهنما بازی می‌کنند.

 

در دیگر سوی تماشاخانه ایرانشهر در سالن استاد ناظرزاده کرمانی نمایش "ولپن" ساعت ۱۹:۱۵ دقیقه به صحنه می‌رود. "ولپن" که سالها پیش هم توسط مهدی کوشکی در کارگاه نمایش تئاتر شهر به صحنه رفته بود با بازیگرانی تازه این بار در سالنی با حال و هوای تماماً متفاوت اجرا می‌شود. در این نمایش سجاد باقری، حسین برفی‌نژاد، ماهان خورشیدی، غزل شجاعی، امیرحسین طاهری، محمد طیب طاهر، صحرا فتحی، عرفان ناصری، آذین نظرى، میلاد نصر الهی، مجید نوروزی، میثم نوروزی و مهدی کوشکی به ایفای نقش می‌پردازند.

 

همچنین کاوه مهدوی در همین سالن ساعت ۲۱ نمایش "آوازهای سرشام" را اجرا می‌کند که در آن علیرضا مهران، فرامرز قلیج‌خانی، غزاله جزایری، رستا رضوی، امین وحیدی‌پور، سینا نصرالهی، شِیماء ملکیان، جعفر کرمانی و سعید رحیمی به عنوان بازیگر حضور دارند.

 

در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران نیز این روزها سه نمایش به صحنه می‌رود. نمایش اول کاری است از غزل شجاعی با بازی خود او و آذین نظری با عنوان "من توی آینه" که ساعت ۱۸ به صحنه می‌رود. متن این نمایش را که واگویه‌ای زنانه است خود شجاعی نوشته است.

 

دیگر نمایش کار جدید سعید داخ به نام "سونات شب" است که دو متن "زیبای بی‌اعتنا" نوشته ژان کوکتو و "شماره عوضیه" لوسیل فلچر در آن اجرا می‌گردد در این نمایش گیلدا حمیدی، بهار نوحیان، امیر رئیسیان به عنوان بازیگر حضور دارند. اما آخرین اجرای سالن استاد انتظامی با نام "و خداوند هایم فراموش کرده است" کاری است از هامون سیدی که نوشته هومن سیدی را به صحنه برده است و بازیگرانی چون کیارش اردشیرپور، مرجان اتفاقیان، معین شاهچراغی، سوگل خلیق و وحید منافی در آن حضور دارند. "و خداوند هایم را فراموش کرده است" ساعت ۲۱:۳۰ اجرا می‌شود.

 

از امیر دژاکام و آرش عباسی تا علی سرابی و افروز فروزند

در تالار حافظ نمایش "نویسنده مرده است" نوشته و کار آرش عباسی با حضور خود او و لادن مستوفی به عنوان بازیگر ساعت ۱۹ اجرا می‌شود و در ساعت ۲۰:۴۵ امیر دژاکام "صعود مقاومت پذیر آرتور و اویی" با بازی امیر کربلایی‌زاده، بهرام ابراهیمی، نرگس محمدی، حمید فلاحی، مرتضی آقاحسینی، تینو صالحی، سروش طاهری، ملیحه کیا، شهره رعایتی، حسین شهبازی، هدیه آزاده، مهرنوش دارا، ابوالفضل جمشیدی، حامد پورمحمد، عارف عباسی، احسان ابوالقاسم، سمیه صباغی، بهار قاسمی، دانیال ابراهیمی اجرا می‌شود.

 

در تماشاخانه پالیز نمایش "آخرین نامه" به کارگردانی مهرداد کوروش‌نیا ساعت ۱۷:۳۰ اجرا می‌شود. در این نمایش علاوه بر نوید محمدزاده، میثم نوروزی و پوریا رحیمی سام بازی می‌کنند. نمایش "خدای کشتار" نوشته یاسمینا رضا به کارگردانی علی سرابی نیز در همین تماشاخانه و در دو نوبت و در ساعات ۲۰ و ۲۲ اجرا می‌شود. در این نمایش نوید محمدزاده، مارال بنی آدم، ستاره پسیانی و علی سرابی بازی می‌کنند. اما دیگر اجرا تماشاخانه پالیز نمایش" پپرونی برای دیکتاتورها" به کارگردانی علی احمدی است؛ در این نمایش که ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه اجرا می‌رود، محسن کیایى، خسرو احمدى، نسیم ادبى، پژمان جمشیدى، على احمدى، سوگل قلاتیان و فریده سپاه‌منصور به ایفای نقش می‌پردازند.

 

اما در تالار سنگلج نیز همچنان نمایش "خواستگاری" به کارگردانی عظیم موسوی ساعت ۱۹:۳۰ با بازی بهروز آزاد پرتو، نیوشا سردشتی، مرجان رضایی، عطیه دلاور، آذین فولادوند، مریم محقق، مهین هنردوست به صحنه می‌رود.

 

در تماشاخانه باران نمایش "مافیا" به کارگردانی افروز فروزند ساعت ۲۱ و نمایش "سیزیف و کمدی مرگ" با کارگرانی مشترک علی ضیائی و مسعود روستا ساعت ۱۸:۳۰ به صحنه می‌روند. 

 

در تماشاخانه استاد مشایخی ساعت ۱۷:۱۵ نمایش "کسی جرج را نشناخت" اجرا می‌شود و ساعت ۱۹ نمایش "اگه میشه گوش کنید" به کارگردانی ارسلان محمد روی صحنه می‌رود.

 

 

 

 

 

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش