شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۰:۴۴ - ۲۸ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۷۱۱۲
دنیای خودرو

ارزان ترین شاسی بلندهای بازار جهانی در سال ۲۰۱۸

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
خودروهای شاسی‌بلند و کراس‌اور، پرفروش‌ترین خودروهای بازار جهانی هستند. در این مقاله، ارزان‌ترین شاسی‌بلندهای سال ۲۰۱۸ را بررسی کرده‌ایم.

کلاس خودروهای شاسی‌بلند، بخصوص مدل‌های کراس‌اور، داغ‌ترین بازار را نسبت به کلا‌س‌های مختلف خودرو اعم ازسدان‌های متوسط، کامپکت و حتی وانت پیکاپ‌ها دارد. دلایل پرفروش‌ بودن خودروهای شاسی‌بلند بسیار واضح است؛ شاسی‌بلندها و کراس‌اورها در اصل همان خوروهای سواری و سدان معمولی هستند که کمی افزایش ارتفاع پیدا کرده‌اند و علاوه بر بهبود دید راننده، سوار و پیاده شدن از آن‌ها هم راحت‌تر است.

 

با اینکه معمولا اکثر خریداران به سیستم محور جلو راضی هستند؛ اما اکثر خودروهای این کلاس سیستم تمام چرخ محرک (AWD) را هم ارائه می‌دهند. از طرفی خودروهای شاسی بلند در مقایسه با سدان‌هایی که ابعاد مشابهی دارند، فضای بیشتری برای سرنشینان و در صندوق عقب در اختیار قرار می‌دهند. به دلیل ارتفاع بیشتر و طرح درب صندوق عقب، دسترسی به بخش عقب خودرو آسان‌تر است.

 

اما متأسفانه خودروهای کلاس شاسی‌بلند در مقایسه با سدان‌هایی با ابعاد برابر، قیمت بیشتری دارند و نسخه‌های فول آپشن و لوکس‌تر آن‌ها نیز مبلغ بسیار بیشتری طلب می‌کنند. ولی حتی با بودجه‌های کمتر هم می‌توان یک شاسی‌بلند قابل قبول در بازار جهانی خرید.

 

در ادامه ارزان‌ترین شاسی‌بلندهای بازار آمریکا را در یک لیست ۱۰ تایی آماده کرده‌ایم. اکثر شاسی‌بلندهای این لیست در کلاس کامپکت کوچک (Subcompact) قرار دارند و در نسخه‌ی پایه و استاندارد، با قیمتی حدود حداکثر ۲۲ هزار دلار در دسترس هستند. علاوه بر این، تمام خودروهای لیست‌شده، محور جلو هستند و قیمت مدل ۲۰۱۸ آن‌ها منظور شده است.

 

۱۰- جیپ کامپس اسپرت

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۲ هزار و ۹۰ دلار

 

شاسی‌بلند کامپکت جیپ کامپس (Compass) در سال ۲۰۱۷ بازطراحی شد که نسبت به نسل قبل، پیشرفت بسیاری کرده است. پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۲.۴ لیتری با قدرت ۱۸۰ اسب بخار نیروبخش جیپ کامپکس است؛ مدل تک دیفرانسیل با جعبه‌دنده‌های ۶ سرعته‌ی خودکار و دستی و مدل دو دیفرانسیل آن با جعبه‌دنده‌ی ۹ سرعته‌ی خودکار عرضه می‌شود.

 

سواری جیپ کامپس راحت است و نسخه‌ی دو دیفرانسیل آن که با کد تریل‌هاوک (Trailhawk) عرضه می‌شود، قابلیت‌های آف‌رود هم به همراه دارد. فضای داخلی آن جادار است و تجهیزات مناسبی همچون سیستم سرگرمی و اطلاعاتی با قابلیت‌های اتصال وایرلس بلوتوث، اپل کارپلی و اندروید اتو، به‌صورت استاندارد روی آن وجود دارد.

 

۹- شورولت ترکس LS

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۱ هزار و ۹۴۵ دلار

 

کامپکت کوچک شورولت ترکس (Trax) که در کره‌ی جنوبی ساخته می‌شود در سال ۲۰۱۷، در بخش طراحی بدنه و کابین به‌روزرسانی شد و چندین قابلیت جدید به آن اضافه شده است. اساساً ترکس را می‌توان نسخه‌ی ارزان‌تر بیوک انکور (Encore) دانست که در بخش کابین، فضای آن چندان لوکس کار نشده است.

 

شورولت ترکس از یک پیشرانه‌ی چهار سیلندر توربوشارژ ۱.۴ لیتری با قدرت ۱۳۸ اسب بخار و جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته‌ی خودکار، استفاده می‌کند. فرمان‌پذیری ترکس قابل قبول است؛ اما در جاده‌های ناهموار سواری آن کمی با مشکل روبه‌رو می‌شود. فضای سرنشینان جلو، برخلاف ردیف عقب و صندوق عقب، بسیار جادار است.

 

۸- میتسوبیشی اوتلندر اسپرت

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۱ هزار و ۲۳۵ دلار

 

مدل ۲۰۱۸ شاسی‌بلند میتسوبیشی اوتلندر اسپرت، علاوه بر تغییر در طراحی بدنه، ویژگی‌های رفاهی بیشتری هم دریافت کرده است. مدل پایه‌ی اوتلندر اسپرت به پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۲ لیتری با قدرت ۱۴۸ اسب بخار و جعبه‌دنده‌ی پنج سرعته‌ی دستی مجهز است. پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۲.۴ لیتری با قدرت ۱۶۸ اسب بخار، به همراه جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT در نسخه‌های گران‌قیمت‌تر در دسترس هستند. سواری اوتلندر اسپرت مناسب است؛ اما فرمان آن حساسیت کافی ندارد و البته گجت‌های آن هم بسیار ابتدایی هستند.

 

۷- نیسان جوک S

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۱ هزار و ۲۲۵ دلار

 

کراس‌اور بحث‌برانگیز نیسان جوک در مدل S عملکرد اسپرت را قربانی کاربردی بودن کرده است. پیشرانه‌ی چهار سیلندر توربوشارژ ۱.۶ لیتری آن با داشتن حداکثر ۱۸۸ اسب بخار قدرت، شتاب قابل قبولی ارا‌ئه می‌دهد، اما جعبه‌دنده‌ی CVT آن در دور موتور متوسط تا بالا عملکرد روانی ندارد.

 

سیستم تعلیق تقویت‌شده‌ نیسان جوک به فرمان‌پذیری خوب آن کمک کرده است؛ ولی در جاده‌های ناهموار، سواری آن اصلاً راحت نیست. در داخل نیز فضای زیبا یا جاداری شاهد نیستیم. نسخه‌های نیسمو و نیسمو RS نیسان جوک شتاب و فرمان‌پذیری بهتری ارائه می‌دهند؛ ولی سواری راحتی ندارند و البته قیمت بسیار بالاتری هم دارند.

 

۶- مزدا CX-3 اسپرت

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۱ هزار و ۵۰ دلار

 

مزدا CX-3، حتی مدل محور جلوی اسپرت آن، بهترین فرما‌ن‌پذیری ممکن را برای یک خودروی شاسی‌بلند در این محدوده قیمت دارد. پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۲ لیتری CX-3 با قدرت ۱۴۶ اسب بخار در کنار جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته خودکار، شتاب قابل قبولی دارد؛ ولی برای دست‌یابی به حداکثر پتانسیل، باید فشار زیادی به آن آورد. طراحی داخلی مزدا CX-3 خوب کار شده است و حس کوچک بودن را تداعی نمی‌کند؛ با این وجود در ردیف عقب و صندوق عقب فضای کافی وجود ندارد.

 

۵- فورد اکواسپرت S

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۰ هزار و ۹۹۰ دلار

 

مدل ۲۰۱۸ فورد اکوسپرت (EcoSport) بر اساس مدل فیستا ساخته شده و قوای محرکه‌ی آن را به ارث برده است. پیشرانه‌های سه سیلندر توربوشارژ یک لیتری یا چهار سیلندر دو لیتری به همراه سیستم تمام چرخ محرک و جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته خودکار برای اکواسپرت در دسترس هستند.

 

هدف ساخت اکوسپرت جذب مشتریان جوان است که به همین خاطر انواع ویژگی‌های رفاهی و گجت‌ها مانند نمایشگر لمسی با قابلیت بزرگ‌نمایی، اپل کارپلی و اندروید اتو و سیستم صوتی باکیفیت B&O روی آن نصب شده است.

 

۴- فیات ۵۰۰X پاپ

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۰ هزار دلار و ۹۹۰ دلار

 

کراس‌اور فیات ۵۰۰X در اصل، نسخه‌ی شهری و زیباتر جیپ رنگید (Renegade) با فرمان‌پذیری اسپرت‌تر است که قابلیت آف‌رود ندارد. همانند جیپ، فیات ۵۰۰X از پیشرانه‌ی چهارسیلندر توربو با حجم ۱.۴ لیتر و قدرت ۱۶۰ اسب بخار به همراه جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته دستی استفاده می‌کند. مدل پرطرفدارتر فیات ۵۰۰X، با پیشرانه‌ی ۲.۴ لیتری توربو و قدرت ۱۸۰ اسب بخار، به همراه جعبه‌دنده‌ی ۹ سرعته خودکار عرضه می‌شود. عملکرد کراس‌اور فیات قابل قبول است؛ ولی فضای سرنشینان، به‌خصوص در عقب کافی نیست و سواری آن نیز نسبتاً سخت است.

 

۳- هوندا HR-V LX

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۲۰ هزار و ۵۱۰ دلار

 

کراس‌اور هوندا HR-V علاوه بر قیمت پایین، فضای جادار در داخل و در صندوق عقب، عملکرد فنی خوب، مصرف سوخت بسیار پایین و تجهیزات رفاهی زیادی به همراه دارد. صندلی‌های ردیف دوم که به «صندلی‌های جادویی» معروف هستند، هم قابلیت خم شدن و هم سر خوردن به جلو دارند تا در بخش عقب فضای بسیار زیادی برای حمل وسائل حجیم وجود داشته باشد.

 

تمام نسخه‌های هوندا HR-V به پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۱.۸ لیتری مجهز هستند و نسخه‌ی LX و نسخه‌ی محور جلوی EX با جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته دستی عرضه می‌شوند. آپشن جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT نیز وجود دارد که در نسخه‌ی EX-L Navi به‌صورت استاندارد ارائه می‌شود.

 

۲- جیپ رنگید اسپرت

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۱۹ هزار و ۵۴۰ دلار

 

درحالی‌که مدل معرفی‌شده در این لیست محور جلو است؛ اما جیپ رنگید تنها کراس‌اور کامپکت کوچک است که قابلیت‌های آف‌رود در حد متوسط دارد. نسخه‌ی تریل‌هاوک و گران‌قیمت‌تر جیپ رنگلید قابلیت‌های آف‌رود قابل قبول‌تری در اختیار می‌گذارد. با این‌حال حتی مدل پایه‌ی آن هم بیشتر از یک شاسی‌بلند کوچک جلوه می‌کند.

 

پیشرانه‌ی چهار سیلندر و توربو با حجم ۱.۴ لیتر به همراه جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته درستی به‌صورت استاندارد در دسترس است. برای عملکرد بهتر، پیشرانه‌ی ۲.۴ لیتری به همراه جعبه‌دنده‌ی ۹ سرعته خودکار نیز در نظر گرفته شده است. برای دست‌یابی به تجهیزات ایمنی و رفاهی بیشتر، باید به دنبال نسخه‌های گران‌تر جیپ رنگید بود.

 

۱- کیا سول

ارزان ترین شاسی بلندها,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قیمت: ۱۷ هزار و ۹۹۵ دلار

 

برخی کارشناسان خودرو، کیا سول (Soul) را در کلاس خودروی استیشن کوچک قرار می‌دهند؛ اما تنها تفاوت کیا سول با دیگر شاسی‌بلندهای این لیست، نبود سیستم تمام چرخ محرک در آن است. کیا سول یکی از جادارترین خودروی این لیست است و فضای پای صندلی‌های عقب آن حتی از اکثر خودروهای کلاس بزرگ هم بیشتر است؛ علاوه بر این در نسخه‌های گران‌تر، تجهیزات رفاهی و لوکس بسیاری به همراه آن ارائه می‌شود.

 

مدل پایه‌ی کیا سول، از پیشرانه‌ی چهار سیلندر ۱.۶ لیتری با قدرت ۱۳۰ اسب بخار به همراه جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته دستی استفاده می‌کند. نسخه‌های دیگر آن با پیشرانه‌های چهار سیلندر ۱۶۱ اسب بخاری به همراه جعبه‌دنده‌ی ۶ سرعته خودکار و چهارسیلندر توربو با قدرت ۲۰۱ اسب بخار در کنار جعبه‌دنده‌ی هفت سرعته دستی دوکلاچه عرضه می‌شوند.

 

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش