یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۴۰ - ۲۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۷۷۱
دنیای خودرو

مقایسه هیوندای کونا با نیسان قشقایی + تصاویر

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

دیجیاتو/ امروزه اکثر مردم تمایل به خرید کراس اور ها پیدا کرده اند که این مسئله می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. بعضی ها به دنبال ارتفاع بیشتر به نسبت خودرو های معمولی همچون هاچبک ها و سدان ها هستند. بعضی نیز شکل ظاهری متفاوت و نقطه دید متفاوت کراس اورها را می پسندند.

 

در این مقایسه از کره هیوندای کونا را داریم که از نظر ظاهری می تواند یکی از متفاوت ترین گزینه ها باشد. گزینه دیگر نیسان قشقایی ساخت انگلستان است که به عنوان یک گزینه کاربردی تر شناخته می شود.

 

طراحی خارجی

مدل جدید قشقایی از زبان طراحی جدید نیسان در بخش جلویی بهره می برد که این طراحی را از برادر بزرگ تر خود یعنی ایکس تریل به ارث برده است. طراحی کلی آن کلاسیک و ساده تر از کونا است در واقع نیسان خریدارانی را هدف قرار داده که بیشتر به دنبال کاربرد هستند.

 

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کونا اما مسیر تویوتا C-HR و شروع کننده این سبک از طراحی یعنی خود نیسان با مدل جوک را دنبال کرده است. زبان طراحی گیرا و جوان پسند با رنگ روشن و رینگ های ستاره ای قطعا توجه بسیاری را به سمت خود جلب خواهد کرد.

 

قیمت و تجهیزات

قیمت پایه کونا از ۲۴.۵۰۰ دلار استرالیا آغاز می شود و به همراه پکیج ایمنی در حدود ۲۶.۵۰۰ دلار بدون احتساب مالیات قیمت خورده است. قشقایی نیز با توجه به یک بسته تجهیزات ۵۰۰ دلاری قیمت نهایی معادل ۲۸.۹۹۰ دلار بدون احتساب مالیات دارد.

 

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

در بخش تجهیزات مواردی که به صورت مشترک در هر دو خودرو وجود دارند شامل ۶ ایربگ، دوربین دید عقب، سنسور پارک عقب، ترمز خودکار، سیستم کمکی تغییر لاین و سیستم هشدار دهنده برخورد از جلو، چراغ های روشنایی در روز، کروز کنترل، صندلی پارچه ای، بلوتوث و... هستند.

 

اگر به دنبال تجهیزات پایه بیشتری هستید باید به سراغ مدل های بالاتر این دو یعنی کونا هایلندر و قشقایی N-Tec بروید.

 

در قشقایی تجهیزاتی همچون، سنسور های جلو، چرخ های ۱۷ اینچی(در کونا ۱۶) و استارت دکمه ای نیز وجود دارند. هیوندای نیز به چراغ های جلو حساس به گرد و خاک، ریل سقفی، صفحه نمایش ۷ اینچی مجهز به اپل کار پلی و آندروید اتو (نیسان صفحه نمایش ۵ اینچی غیر لمسی دارد)، رادار نقاط کور و سیستم هشدار دهنده ترافیک در عقب مجهز است.

 

طراحی داخلی

هیوندای قطعا توانسته زبان طراحی گیرا تری در نگاه اول به لطف صفحه نمایش بزرگ تر را به مخاطب عرضه کند. حتی با این که مدل هاچبک هیوندای یعنی i30 قیمت پایین تری دارد به لطف صفحه نمایش بزرگ تر و یک سیستم ناوبری کامل مدرن تر از کونا به نظر می رسد اما در کونا خبری از سیستم ناوبری نیست.

 

کونا همچنین یک فرمان چرمی و دسته دنده دوست داشتنی دارد و سیستم کنترل تهویه مطبوع با جایگاه مناسب و پشت آمپر با طرح مشخص و منطقی را عرضه می کند.

 

اما پلاستیک سخت در جای جای کابین مشاهده می شود و خبری از دکمه استارت نیست و باید به روش قرون وسطایی خودرو را روشن کنید.

 

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

قشقایی نیز با این که مدل جدید آن به شمار می رود اما به دلیل صفحه نمایش کوچک غیر لمسی بسیار قدیمی به نظر می رسد. در باقی بخش ها با ظاهری جدید طرف هستیم و فرمان نیز بیش از پیش شبیه به برادر بزرگ تر خود یعنی ایکس تریل شده است.

 

با این که طراحی دیگر بخش ها شبیه به اتاق انتظار جراح ها به نظر می رسد اما پلاستیک به کار رفته از نوع نرم است و کیفیت مناسبی دارد و از این نظر در جایگاه بهتری به نسبت هیوندای قرار گرفته است.

 

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

همچنین قشقایی به لطف ابعاد بزرگ تر بسیار کاربردی تر از کونا به نظر می رسد. نیسان در حدود ۲۰ سانتی متر طول بیشتری دارد و صندلی های عقب آن فضای سر و پای بیشتری دارند.

 

همچنین دید رو به بیرون نیسان قشقایی نیز بهتر از کونا است. نیسان فضای صندوق بیشتری در حدود ۷۰ لیتر دارد و همچنین عمق صندوق بار آن نیز بیشتر است.

 

قوای محرکه

هر دو خودرو مجهز به موتور ۲ لیتری تنفس طبیعی هستند و وزن آن ها زیر ۱۴۰۰ کیلوگرم است. هر دوی آنها نیز برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به زمانی در حدود ۱۰ ثانیه نیاز دارند.

 

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

موتور هیوندای توانایی تولید ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۱۸۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. موتور نیسان نیز ۱۴۴ اسب بخار قدرت و ۲۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. نمونه های مورد بررسی قرار گرفته از آن جایی که جز نسخه های پایه هستند قدرت را تنها به چرخ های جلویی ارسال می کنند.

 

بزرگ ترین نقطه تفاوت در جعبه دنده ها مشاهده می شود که در نیسان از نوع CVT و در هیوندای از نوع ۶ سرعته اتوماتیک به همراه مبدل گشتاور است.

 

در نتیجه جعبه دنده هیوندای تند و تیز تر به نظر می رسد و با قرار دادن خودرو در حالت اسپرت عملکرد آن را حس خواهید کرد. جعبه دنده این خودرو دنده را در دنده های سنگین تر نگه می دارد و با ایجاد مقاومت بیشتر فرمان و دریچه گاز، خودرو در حالت تهاجمی قرار می گیرد.

 

جعبه دنده نیسان اما چنین رفتارهایی از خود نشان نمی دهد و متناسب با حداکثر گشتاور موتور که در دور ۴۴۰۰ دور بر دقیقه تولید می شود عمل می کند.

 

برای مثال در سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دور موتور در ۱۸۰۰ rpm قرار دارد. مصرف سوخت کونا نیز توسط سازنده آن معادل ۷.۲ لیتر اعلام شده است و برای نیسان ۶.۹ لیتر اعلام شده است.

 

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سواری و هندلینگ

نیسان بروزرسانی های مختلفی را برای قشقایی ۲۰۱۸ در نظر گرفته است. مهندسان این شرکت تنظیمات فنر ها و همینطور کمک فنر ها را تغییر داده اند و انتی رول بار را نیز سفت تر کرده اند تا کنترل بدنه بهبود پیدا کند.

 

همچنین فرمان خودرو به مقدار کمی سفت تر شده است تا لرزش چرخ ها را کنترل کند. سیستم ترمز نیز به صورت مستقل در آمده است و گشتاور مستقیم نیز به بهبود عملکرد خودرو در سرپیچ ها کمک می کند.

 

خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

سیستم تعلیق در عقب از نوع مولتی لینک و در جلو از نوع مک فرسون است. مهندسین هیوندای با توجه به وضعیت جاده های استرالیا (محل کشوری که این مقایسه صورت پذیرفته است) تنظیمات فنر ها، کمک فنر ها، بوش ها و...را تغییر داده است.

 

مدل ۲ لیتری کونا با یک تیر پیچشی در محور عقب قطعا از نظر پایداری به پای قشقایی نمی رسد. قشقایی با لاستیک های ۱۷ اینچی با کیفیت خوب، سواری شهری مناسبی را عرضه می کند و چسبندگی زیاد و صدای کمی را تولید می کند.

 

فرمان آن سبک است اما به نسبت کونا برای استفاده شهری  عملکرد بهتری دارد. کونا نیز چابک به نظر می رسد و کنترل بدنه آن عالی است و شاید حتی احساس راحتی بیشتری با آن داشته باشید.

 

با این حال اگر ما می خواستیم یک خودرو را برای رانندگی بدون دردسر شهری انتخاب کنیم، قشقایی انتخاب اول ما بود. فرمان سبک، سر و صدای کمتر وارد شده به اتاق و رفتاری خنثی، از دلایل ما برای این انتخاب هستند.

 

نتیجه گیری

هیوندای کونا قطعا از نظر بهای پرداختی مقرون به صرفه تر است و امکانات بیشتری به نسبت قشقایی دارد و همینطور راننده محور تر از قشقایی به نظر می رسد.

 

گرچه ما به صورت کلی هیوندای i30 را به کونا ترجیح می دهیم زیرا چه از لحاظ کاربرد و چه از نظر سطح تجهیزات و چه از نظر تجربه رانندگی در جایگاه بهتری قرار دارد.

 

نیسان در بخش سیستم مالی مدیا و سرگرمی نیز بسیار قدیمی است و تجربه رانندگی لذت بخشی را نیز ارائه نمی کند. اما از نظر کاربرد در جایگاه بهتری به نسبت کونا قرار دارد و بدون سر و صدای اضافه وظایف خود را انجام می دهد.

 

در این مقایسه همانند دیگر مقایسه ها به دنبال یک برنده مشخص نمی گردیم اما اگر به دنبال یک SUV سایز کوچک هستید که وظایف یک SUV را به خوبی انجام دهد قشقایی انتخاب اول شما خواهد بود.

 

 

 

  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش