پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
۱۳:۳۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۱۱۰۳۸۵
اخبار بازار خودرو

قیمت خودرو امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ | میانگین رشد ماهیانه بازار خودرو به ۱۵ درصد رسید

قیمت خودرو,قیمت خودرو در 16 بهمن 1404
قیمت خودرو امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که ارزیابی‌های تجارت‌نیوز از روند بازار خودرو طی یک ماه اخیر نشان می‌دهد که این بازار، چه در بخش خودروهای داخلی و چه در بخش خودروهای مونتاژی، به‌طور میانگین رشد قیمتی ۱۵.۳۵ درصدی را تجربه کرده است. این افزایش، حاصل برهم‌کنش مجموعه‌ای از عوامل ساختاری و انتظاری بوده که طی هفته‌های گذشته به‌تدریج در بازار انباشته شده‌اند.

به باور کارشناسان، جاماندگی تاریخی نرخ خودرو از نرخ ارز در سال‌های گذشته، حذف ارز ترجیحی، نوسانات اخیر بازار ارز، افزایش هزینه‌های تولید و رشد سربارهای تولیدی، مهم‌ترین محرک‌های رشد قیمت‌ها در این بازه زمانی به شمار می‌روند. این عوامل موجب شده‌اند بازار خودرو در هفته‌های اخیر با شتاب بیشتری در مسیر افزایشی حرکت کند.

با این حال، تحولات سیاسی هفته جاری و تقویت احتمال ازسرگیری مذاکرات، بخشی از انتظارات تورمی را تعدیل کرده و بازار خودرو را در روزهای پایانی هفته با گرایش کاهشی مواجه کرده است. این تغییر فضا به‌ویژه در نرخ‌های اعلامی فروشندگان قابل مشاهده بوده و از کاهش فشارهای روانی افزایشی حکایت دارد.

در شرایط کنونی، فعالان و معامله‌گران بازار بیش از هر زمان دیگری چشم‌انتظار نتایج تحولات پیش‌رو هستند. به نظر می‌رسد در صورت تداوم سیگنال‌های سیاسی کاهشی یا تثبیت متغیرهای کلان، سمت‌وسوی بازار خودرو در روزهای آینده با شفافیت بیشتری همراه شود؛ هرچند رکود معاملاتی همچنان می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در میزان پایداری تغییرات قیمتی ایفا کند.

قیمت خودروهای داخلی

دنا پلاس اتوماتیک بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای داخلی را تجربه کرد. بر این اساس، این سدان داخلی در یک ماه اخیر ۲۹۰ میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و ۹۵۵ میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، ری‌را نسبت به ماه گذشته ۲۷۷ میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با بهای ۲ میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان خرید و فروش شود. همچنین، تارا اتوماتیک V4 در بازه زمانی مذکور رشد ۲۷۵ میلیون تومانی را به ثبت رساند تا امروز با نرخ یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان مورد توجه فعالان بازار قرار گیرد.

شاهین اتوماتیک G در مقایسه با ماه گذشته ۲۸۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با ارزش یک میلیارد و ۷۷۰ میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از سوی دیگر، ساینا S در بازه زمانی ۳۰ روز گذشته ۱۴۳ میلیون تومان گران شد و امروز روی شاخص ۹۳۸ میلیون تومان ایستاد. شایان ذکر است که سهند S نیز در همین بازه زمانی ۱۲۵ میلیون تومان گران شد تا امروز با برچسب قیمتی یک میلیارد و ۲۵ میلیون تومان در معاملات حاضر شود.

قیمت خودرو,قیمت خودرو در 16 بهمن 1404

قیمت خودروهای مونتاژی

لوکانو L8 در یک ماه گذشته یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با ارزش هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، لاماری ایما نسبت به ماه گذشته افزایش بهای ۶۶۰ میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی چهار میلیارد و ۲۰ میلیون تومان رسید.

اکستریم SX نسبت به ماه پیشین ۸۲۰ میلیون تومان گران شد تا امروز با قیمت چهار میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، آریزو ۸ در یک ماه اخیر رشد ۶۰۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با ارزش چهار میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) ۶۰۰ میلیون تومان گرانتر از ماه گذشته و با نرخ پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید. از طرف دیگر، ون اینرودز نسبت به ماه گذشته رشد بهای ۱۰۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

هایما ۸S که در ماه گذشته با نرخ ۲ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان معامله می‌شد، رشد ۵۳۵ میلیون تومانی را تجربه کرد و به شاخص معاملاتی سه میلیارد و ۵۰۵ میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، چانگان CS55 نسبت به ماه گذشته رشد بهای ۵۰۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید.

قیمت خودرو,قیمت خودرو در 16 بهمن 1404

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش