شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۶:۰۸ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۱۴۷۱
اخبار بازار خودرو

عرضه ۹ محصول جدید ایران‌خودرو در سه سال آینده

محصولات جدید ایران‌خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو
معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو از تولید و عرضه ۹ محصول جدید این خودروساز به بازار ظرف سه سال آتی، همزمان با انجام تعهدات پیش فروش محصولات جاری خبر داد.

به گزارش ایران خودرو ،« کیانوش پورمجیب» در نشست خبری با اصحاب رسانه، عرضه پنج محصول راناپلاس، سورن پلاس، خودرو سمند بهینه، دناپلاس اتومات و پژو ۲۰۷ پانوراما را برنامه توسعه محصول برای سال آينده برشمرد و ادامه داد:چهار محصول صندوقدارK۱۳۲، کراس اوورK۱۲۵ و هاچ بک K۱۲۱ و همینطور دنای برقی هم از بهمن سال ۹۹ تا بهمن ۱۴۰۱عرضه خواهد شد.

او اقدامات توسعه ای شرکت ایران خودرو در شرایط تحریم را سبب حفظ رونق تولید و مقابله با اثرهای تحریم صنعت خودرو دانست و در مورد توسعه محصولات کنونی شرکت ایران خودرو تأکید کرد:این توسعه و گسترش همراه با ارتقای کیفیت و استاندارد و منطبق با الزامات قانونی خواهد بود، همینطور تجهیز محصولات به گیربکس اتوماتیک هم قسمتی از برنامه های توسعه ای برای محصولات جاری است.

پورمجیب با اشاره به طراحی پلتفرم اختصاصی ایران خودرو ، ذکر کرد :توسعه این پلتفرم با پوشش حداکثری استانداردها و الزامات به روز و قوانین داخلی و حتی بازارهای صادراتی خواهد بود.

او افزود :پلتفرم ایران خودرو ضمن دارا بودن قابلیت انطباق با قوای محرکه، عمق ساخت داخل بالایی داشته و کیفیت تولید آن در سطح کلاس جهانی است، همینطور قابلیت پوشش رده های مختلف خودرویی حاوی سدان، وانت، هاچ بک و کراس اوور را خواهد داشت.

این مسئول ایران خودرو از تولید انبوه محصولات برمبنای پلتفرم جدید از سال ۱۴۰۰ خبرداد و بیان کرد:از سرمایه گذاری های انجام شده، استفاده بهینه خواهد شد.

معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو اضافه کرد:برای توسعه خانواده قوای محرکه کم مصرف نیز برنامه های گسترده ای درنظر گرفته شده که کاهش تعداد سیلندرها به سه عدد، کاهش حجم موتور و به کارگیری سیستم توربو، به کارگیری سیستم های الکتریکی و توسعه میکروهیبرید بخشی از آن است.

پورمجیب در مورد گسترش قوای محرکه هیبرید و برقی هم اذعان کرد:محصولات رانا و دناپلاس را برای تولید در این بخش توسعه داده ایم، همچنین برنامه ریزی توسعه محصولات جدید با قوای محرکه هیبریدی و برقی نیز به خاطر پوشش حداکثری نیازمندی های زیست محیطی در دستور کار است.

او، طراحی و توسعه گیربکس دستی ۶ دنده و شروع تولید آن در سال ۱۴۰۰ و همچنین طراحی و توسعه گیربکس دوکلاچه اتوماتیک و تولید از سال ۱۴۰۲ را من جمله برنامه های ایران خودرو در بخش توسعه گیربکس محصولات عنوان کرد.

معاون تحقیقات، طراحی و تکوین ایران خودرو ، توسعه و بهبود قوای محرکه جاری به منظور کاهش مصرف سوخت و آلایندگی را از برنامه های مهم و مؤثر این خودروساز عنوان کرد و گفت:بازبینی و بهبودهای قابل ملاحظه ای در طراحی سیستم های موتور به منظور تقلیل مصرف سوخت انجام گردیده است ، همینطور فرآیند کالیبراسیون مدیریت موتور و ارتقای استاندارد آلایندگی و توسعه سیستم های کاتالیزور جدید بخشی از برنامه های اجرا شده است.

پورمجیب، توسعه موتور ای.اف.۷ پلاس که سهم بالایی در محصولات ایران خودرو دارد را بخشی از برنامه های توسعه ای در بخش موتور برشمرد و خاطرنشان کرد:طبق الزامات قانونی ارتقای سطح آلایندگی خودروهای تجاری با موتور ملی به سطح یورو ۵ و کاهش میزان مصرف سوخت خودروهای جاری با موتور ملی تا یک لیتر در سیکل ترکیبی نسبت به حالت فعلی باعث توسعه موتور خانواده ای.اف شده است؛ این اقدام با حفظ مشخصه های موتوری مانند توان و گشتاور و دارا بودن پتانسیل توسعه بازار صادرات انجام شده است.

او، طراحی و توسعه موتور ای.سی.۵ با سطح بالای داخلی سازی را من جمله دستاوردهای ایران خودرو در وضعیت تحریمی و قطع مشارکت های بین المللی دانست و گفت:این موتور قابلیت انطباق بر روی محصولات ایران خودرو را داشته و به میزان پنج درصد مصرف سوخت کم تری نسبت به موتور تی.یو.۵ دارد، همینطور با تولید این موتور علاوه بر حفظ سرمایه گذاری خط تولید موتور تی.یو.۵، امکان دستیابی به استاندارد آلایندگی یورو۵ برای محصولات جاری فراهم شده است.

او از اجرای پروژه نصب موتور ایکس.یو.۷ در محصولات پارس، سمند بنزینی و دوگانه سوز و ۴۰۵ دوگانه سوز خبر داد و اعلام‌کرد :این اقدام علاوه بر ارتقای کیفی، کاهش مصرف سوخت و ارتقای سطح آلایندگی محصولات به یورو ۵ را به دنبال خواهد داشت.

پورمجیب از به کارگیری فرمان برقی در محصولات پژو ۲۰۷ و دناپلاس خبر داد و گفت :این اقدام باعث بهینه سازی مصرف سوخت و آلایندگی، افزایش راحتی و ایمنی و همچنین حذف روغن هیدرولیک خواهد شد.

وی ضمن اشاره به پروژه بهینه سازی سیستم دوگانه سوز محصول سمند، ذکر کرد:از اجرای این پروژه دستیابی به اهداف پیمایش دست کم ۳۰۰ کیلومتر، به حداکثر رساندن فضای صندوق عقب بدست کم ۳۵۰ لیتر، بهبود ایمنی و رفتار دینامیکی خودرو و تعمیم این پروژه به خودروهای گازسوز دیگر را دنبال می کنیم.

irna.ir
  • 9
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش