شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۳۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۰۴۰۴
کامپیوتر و لپ تاپ

نگاهی به بهترین صفحه کلیدهای بلوتوثی کوچک

صفحه کلیدهای بلوتوثی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

در این دوره و زمانه داشتن یک کیبورد بلوتوث کوچک بسیار کاربردی به‌نظر می‌رسد، اما اینکه چه نوع کیبورد کوچکی به‌کارتان می‌آید به نوع کاربری و سلیقه شما بستگی دارد. اگر سایز اولین اولویت شما در انتخاب چنین کیبوردی است، بنابراین بهترین انتخاب برای شما کوچک‌ترین کیبورد بلوتوث جیبی دنیا یا همان کیبورد بلوتوث ۰‎/ ۳ HDE است.

 

با اینکه این کیبورد بسیار کوچک طراحی شده اما در عین حال دکمه‌های آن به اندازه کافی بزرگ هستند و فشردن آنها بسیار آسان و بدون دردسر است. سایز کوچک این کیبورد آن را به بهترین انتخاب برای تایپ کردن در حین رفت و آمد تبدیل کرده اما جالب است بدانید این کیبورد حتی برای به‌کارگیری در منزل هم به یکسری امکانات پایه مجهز شده است. اگر بخواهید برای کاهش سایز کیبورد تنها یکسری از قسمت‌های جزئی کیبورد را قربانی کنید، می‌توانید به گزینه‌های دیگری هم فکر کنید.

 

برای مثال اگر برایتان اهمیت ندارد که کیبورد شما در جیبتان جا نشود، می‌توانید از کیبورد مینی بلوتوث شرکت Jelly Comb استفاده کنید. این کیبورد کمی از کف دست شما بزرگ‌تر بوده و به یک ترک پد و کلیدهای فرمان F مجهز است. ضمنا برای افرادی که لزوما نیازی به کیبوردهای خیلی کوچک ندارند و ریز بودن دکمه برایشان قابل تحمل نیست، کیبورد فول سایز بلوتوثی تاشو را پیشنهاد می‌کنیم.

 

در این نوع کیبوردها تقریبا هیچ ویژگی قربانی کاهش سایز نشده است و کیبورد ۶ اینچی تاشو Jelly Comb بهترین نمونه از این دسته کیبوردها محسوب می‌شود. این کیبورد نسبتا کوچک شاید در جیبتان جا نشود اما می‌توانید آن را به‌راحتی درون کوله خود به اطراف حمل کنید. حال بیایید نگاه دقیق‌تری به این سه‌ نوع کیبورد بیندازیم و مزایا و معایب آنها را بررسی کنیم.

 

کیبورد بلوتوث مینی HDE، بسیار کوچک اما کاملا کارآمد: این کیبورد با سایز ۵/ ۴اینچی به راحتی کف‌دست شما قرار می‌گیرد و استفاده از آن در منزل، خودرو و مترو بسیار آسان و لذت‌بخش است. این کیبورد به باتری داخلی قابل شارژ مجهز شده که می‌توان آن را از طریق پورت یواس‌بی و میکرو یواس‌بی شارژ کرد و از طرف دیگر بلوتوث نسخه ۰/ ۳به‌کاررفته در آن با اکثر سیستم‌عامل‌های هوشمند موجود در بازار از جمله اندروید، ویندوز و آی‌اواس و البته پلی‌استیشن ۴ و همچنین Raspberry Pi همخوانی کامل دارد.

 

برخی از کاربران معتقدند این کیبورد برای افرادی که مایلند بدون اینکه کسی متوجه شود پیام ارسال کنند (مثلا در جلسات طولانی‌مدت) گزینه بسیار عالی محسوب می‌شود. برخی دیگر از کاربران هم به بلوتوث قدرتمند و ظرفیت بالای باتری این کیبورد در کنار سایز بسیار کوچک آن اشاره کرده‌اند. این کیبورد ۹۹/ ۱۳دلار قیمت دارد.

 

کیبورد بلوتوث مینی Jelly Comb، کمی بزرگ‌تر اما مجهز به ترک پد: زمانی که کیبورد شما به ترک پد مجهز باشد و از طرف دیگر از اتصال بلوتوث پشتیبانی کند، امکانات بسیار متنوعی در اختیارتان قرار می‌گیرد. برای مثال با استفاده از چنین کیبورد بلوتوثی می‌توانید درون سرویس نتفلیکس به گشت و گذار بپردازید و حتی آن را به تبلت اندرویدی خود متصل کنید و از بازی‌های مختلف لذت ببرید. در چنین مواقعی داشتن یک کیبورد کوچک مجهز به ترک پد همانند کیبورد بلوتوث مینی شرکت Jelly Comb گزینه بسیار عالی محسوب می‌شود. همانند کیبورد شرکت HDE، این کیبورد هم به بلوتوث نسخه ۰/ ۳، باتری قابل شارژ مجهز شده و هم‌اندازه کف دست است.

 

با این حال این دیوایس ۸۳/ ۴اینچ سایز دارد و در مقایسه با نسخه فاقد ترک پد که در بالا معرفی کردیم کمی بزرگ‌تر است و در نتیجه قرار دادن آن در جیب کمی مشکل است. ضمنا قبل از خرید این کیبورد ابتدا از همخوانی داشتن آن با دیوایس خود اطمینان پیدا کنید چرا که برخی دستگاه‌ها مانند «فایر تی‌وی» آمازون از این کیبورد پشتیبانی نکرده و سیستم‌عامل مک اواس شرکت اپل هم از ترک پد این کیبورد پشتیبانی نمی‌کند. قیمت این کیبورد در بازار ۹۹/ ۱۹دلار است.

 

کیبورد بلوتوث تاشو Jelly Comb، فول سایز و تاشو: اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که دستانتان پهن و بزرگ است یا علاقه چندانی به کیبوردهای کوچک و مینی ندارید، این کیبورد شرکت Jelly Comb احتمالا بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این کیبورد بلوتوثی تقریبا سایزی مشابه کیبوردهای استاندارد QWERTY دارد که البته پس از تا شدن فضای خیلی کمی را اشغال می‌کند و از طرف دیگر به یک ترک پد مجهز شده که شما را از ماوس هم بی‌نیاز می‌کند.

 

در حالت بسته این کیبورد ۹۸/ ۵اینچ سایز دارد و به‌خوبی درون جیب‌های بزرگ و کیف کوچک جا می‌شود، اما در حالت استفاده سایز آن به ۹ اینچ تغییر می‌کند و به شما امکان تایپ کردن بدون ترس از فشردن دکمه‌های اشتباهی را می‌دهد. فشردن دکمه‌های اشتباهی هنگام تایپ کردن یکی از معضلاتی است که عموما کاربران حین استفاده از کیبوردهای کوچک با آن مواجه می‌شوند. همانند دو کیبوردی که در بالا معرفی کردیم، این کیبورد هم به باتری داخلی شارژی و پورت مینی‌ یواس‌بی برای شارژ مجهز است. این کیبورد ۹۹/ ۲۶دلار قیمت دارد.

 

 

itiran.com
  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش