شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۰:۳۵ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۱۲۷۲
موبایل و تبلت

افشای قابلیت‌های جدید آیفون در سال ۲۰۲۴؛ از لیست‌های پخش موزیک گروهی در اپل موزیک تا سیریِ باهوش‌تر

گوشی آیفون,افشای قابلیت‌های جدید آیفون در سال 2024
قابلیت‌های جدید آیفون در سال ۲۰۲۴ لو رفت.

اپل می خواهد سال آینده چندین قابلیت جدید را به آیفون و سیستم عامل iOS اضافه کند.

به گزارش زومیت، درحالی که سال ۲۰۲۳ نفس های آخرش را می کشد و ۲۰۲۴ آماده ی جلوس است، بد نیست نگاهی به قابلیت های پيشتر اعلام شده یا شایعه شده ای بیندازیم که سال آتی راهشان را به نسخه ی فعلی و آینده ی سیستم عامل موبایلی اپل، iOS 17 و iOS 18، باز می کنند.

از جمله ویژگی هایی که به گزارش مک رومرز باید سال آینده ی میلادی انتظار رسیدنشان به iOS را بکشیم، می توان به این موارد اشاره کرد :لیست های پخش موزیک گروهی در اپل موزیک، ایرپلی برای تلویزیون های هتل، سایدلود برنامه ها در اتحادیه ی اروپا، نسل بعدی کارپلی، قابلیت کمک کنار جاده ای به وسیله ی ماهواره در خارج از ایالات متحده ، پشتیبانی از RCS در اپلیکیشن Messages و هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) مولد برای دستیار صوتی کوپرتینونشین ها، سیری.

لیست های پخش موزیک گروهی در اپل موزیک

قابلیت تازه ی «لیست های پخش گروهی» در اپل موزیک، به افراد مختلف اجازه می دهد تا در یک لیست پخش مشترک، موزیک ها را اضافه یا حذف یا ترتیب آنها را عوض کنند.

گوشی آیفون,افشای قابلیت‌های جدید آیفون در سال 2024

نکته ی قابل تأمل اینکه این ویژگی در ابتدا قرار بود ماه جاری و با آپدیت iOS 17.2 به دست کاربران برسد؛ اما به دلایل نامعلوم، اپل در لحظه های آخر تست های نسخه ی بتا، تصمیم به حذف آن گرفت. اکنون، وبسایت سازنده ی آیفون، بازگشت ویژگی مذکور را به یکی از آپدیت های iOS 17 در سال ۲۰۲۴ وعده داده است.

ایرپلی روی تلویزیون های هتل

پیرو انتشار iOS 17.2، اپل با به روزرسانی وبسایتش از تأخیر ویژگی ایرپلی روی تلویزیون های هتل تا سال آینده خبر داد.

گوشی آیفون,افشای قابلیت‌های جدید آیفون در سال 2024

شرکت تحت رهبری تیم کوک، در ابتدا زمان رسیدن ویژگی مذکور را« اواخر امسال» اعلام کرده بود؛ ولی اکنون باید تا« رسیدن آن در آپدیتی در سال ۲۰۲۴» منتظر بمانیم. هیچ زمان مشخصی از سمت این شرکت مشخص نشد؛ بااین حال بعید نیست که iOS 17 در نیمه ی اول ۲۰۲۴ آن را دریافت کند.

به کمک ویژگی مورد بحث، کاربران گوشی آیفون قادر خواهند بود تا با اسکن یک کد QR روی تلویزیون های هتل، با آن ها ارتباط ایرپلی برقرار کنند و به استریم بی سیم ویدیو ها، تصاویر و موزیک های موجود در گوشی اپل خود بپردازند. البته کاربران سیستم عامل گوگل هم اکنون و به لطف ویژگی کروم کست، امکان استریم محتوا از گوشی اندرویدی خود به روی تلویزیون های برخی از هتل ها را دارند.

همه گیر شدن این ویژگی پیش از هرچیز به اراده ی هتل ها در به کارگیری آن در تجهیزات خود بر می گردد؛ اپل مدتی پیش اعلام کرد که شرکت چندملیتی IHG Hotels& Resorts، از اولین نام هایی است که این ویژگی را در مجموعه های خود به کار خواهد گرفت.

سایدلود برنامه ها در اتحادیه ی اروپا

سال میلادی گذشته بود که مارک گرمن، تحلیلگر نام آشنای بلومبرگ، از آماده شدن اپل برای ارائه ی قابلیت سایدلود برنامه ها در آیفون به منظور پیروی از قانون بازارهای دیجیتال (DMA) اتحادیه ی اروپا، خبر داد.

به کمک این ویژگی که انتظار میرود در ابتدا تنها در کشور های اروپایی در دسترس باشد، کاربران می توانند برنامه ها را از منبعی جز اپل استور روی گوشی اپل خود نصب کنند. گرمن اخیراً پیش بینی کرد که قابلیت سایدلودینگ برنامه ها در نیمه ی نخست ۲۰۲۴ و در یکی از آپدیت های iOS 17 از راه می رسد.

نسل بعدی کارپلی

در مراسم WWDC اپل نسل بعدی کارپلی را با وعده هایی چون ادغام عمیق تر با ویژگی های وسیله ی نقلیه چون سیستم تهویه ی مطبوع و رادیو، پشتیبانی از صفحه نمایش های متعدد در سراسر داشبورد و افزایش شخص سازی، به شرکت کنندگان نمایش داد.

گوشی آیفون,افشای قابلیت‌های جدید آیفون در سال 2024

وبسایت اپل هنوز هم «اواخر ۲۰۲۳» را به عنوان زمان معرفی اولین خودرو های مجهز به نسل بعدی کارپلی اعلام می کند؛ ولی وقتی فقط کم تر از سه هفته تا پایان سال مانده، بعید است بازه ی زمانی اپل درست از آب دربیاید. در نهایت ، احتمالاً نسل بعدی کارپلی تا سال آینده ی میلادی در دسترس کاربران قرار نگیرد.

قابلیت کمک کنار جاده ای به وسیله ی ماهواره در خارج از ایالات متحده

از زمان انتشار iOS 17، کاربران گوشی های آیفون ۱۴ و آیفون ۱۵ در ایالات متحده به کمک قابلیت کمک کنارجاده ای به وسیله ی ماهواره ی اپل (Apple)، حتی خارج از محدوده ی خدمات شبکه ی تلفن همراه و وای فای نیز می توانند از طریق تماس با AAA، یکی از شرکت ارائه دهنده ی خدمات کنار جاده ای، کمک دریافت کنند.

اپل هنگام معرفی ویژگی مذکور، اعلام کرد که «در ابتدا» در آمريکا در دسترس خواهد بود؛ بنابراین انتظار داریم که از سال ۲۰۲۴، کاربران بقیه ی کشورها نیز به آن دسترسی پیدا کنند.

پشتیبانی از RCS

اپل در ماه نوامبر اعلام کرد که پشتیبانی از استاندارد پیام رسانی چند پلتفرمه ی RCS را تا «اواخر سال آینده» به برنامه ی Messages آیفون می آورد؛ بازه ی زمانی اعلام شده توسط این شرکت احتمالاً با انتشار iOS 18 مصادف خواهد شد.

پشتیبانی از استاندارد RCS بهبودهای زیر را در تجربه ی پیام رسانی پیشفرض بین گوشی های آیفون و اندرویدی بهمراه خواهد داشت:

تصاویر و ویدئو های وضوح بالا

پیام های صوتی

نشان دهنده های وضعیت در حال نوشتن

گزارش خوانده شدن پیام

پیام رسانی از طریق وای فای بین آیفون ها و دستگاه های اندرویدی

قابلیت چت گروهی بهبودیافته، از جمله اینکه کاربران آیفون امکان ترک گفت وگویی را که شامل کاربران اندرویدی است، خواهند داشت

بهبود رمزگذاری نسبت به SMS

این قابلیت های به روز هم اکنون در ارتباطات آیفون به آیفون از طریق حباب های آبی iMessages و دیگر پلتفرم های پیام رسانی مانند واتساپ و تلگرام صورت می گیرند، در دسترس است؛ اضافه شدن پشتیبانی از RCS در آیفون، این ویژگی ها را به حباب های سبز اپلیکیشن Messages نیز می آورد.

سیریِ باهوش تر

مارک گرمن در دیگر پیش بینی های خود، از اضافه شدن قابلیت های هوش مصنوعی مولد به گوشی های آیفون که« به بهبود پاسخگویی به سؤالات توسط سیری و تکمیل بهتر جملات در Messages منجر میشوند، خبر داده بود. همچنین به عقیده ی او، اپل افزودن قابلیت های مبتنی بر هوش مصنوعی به دیگر برنامه های پلتفرم خود مانند اپل موزیک، پیجز، کی نوت و اکس کد را نیز بررسی می کند.

گوشی آیفون,افشای قابلیت‌های جدید آیفون در سال 2024

خبرگزاری اینفورمیشن، پيشتر گزارش داده بود که ترکیب مدل های زبانی بزرگ (LLM- ها) با سیری، از طریق ادغام عمیق تر با برنامه ی Shortcuts، اجازه ی اتوماسیون انجام کارهای پیچید تر را به کاربران می دهد. این گزارش همچنین پیش بینی کرده بود که این ویژگی سال آینده و از طریق آپدیتی نرم‌افزاری، که احتمالاً iOS 18 خواهد بود، به گوشی های آیفون اضافه خواهد شد.

اضافه شدن قابلیت های هوش مصنوعی به آیفون ها را باید ثمره ی محبوبیت ناگهانی این فناوری پس از عرضه ی چت بات ChatGPT شرکت OpenAI دانست. پس از آن بود که غول های فناوری چون گوگل و مایکروسافت نیز در کوتاه ترین زمان ممکن، از برداشت های مختلف خود از هوش مصنوعی مولد پرده برداشتند.

پیش تر، گوگل گوشی های پیکسل ۸ و پیکسل ۸ پرو را با تمرکز بسیار روی قابلیت های مبتنی بر هوش مصنوعی عرضه کرد؛ انتظار می رود در آینده ی نزدیک و با شروع از سری گلکسی S24 مدل های آینده ی گوشی سامسونگ نیز به این قابلیت ها مجهز شوند. به نظر می رسد اپل نیز برای عقب نماندن از رقبا، چاره ای جز سوار شدن قطار این فناوری پر سر وصدا نخواهد داشت.

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش