پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۵۳ - ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۵۶۵
موبایل و تبلت

گاردین معرفی کرد

تاثیرگذارترین محصولات دیجیتال قابل حمل

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت,تکنولوژی
آی‌فون، انقلاب بزرگی در بازار گوشی‌های موبایل و دستگاه‌های دیجیتال قابل حمل شخصی ایجاد کرد.

دنیای اقتصاد: محصولات دیجیتال شخصی تحول بزرگی در دنیای تکنولوژی بوده‌اند. در حقیقت امکان دسترسی به قابلیت‌های مختلف برای انجام امور روزمره همیشه و همه جا این محصولات را به محبوبیت زیادی در میان مردم سراسر دنیا رسانده است. با این همه در میان انبوه محصولات دیجیتال شخصی که در همه این سال‌ها روانه بازار شده‌اند، تنها بعضی از آنها توانسته‌اند موج و تحول جدیدی در دنیای گجت‌ها ایجاد کرده و تاثیرگذارتر از بقیه باشند. در همین راستا مجله آنلاین گاردین به بررسی و معرفی موثرترین و انقلابی‌ترین گجت‌های قابل حمل پرداخته است.

 

دوربین Kodak Brownie در سال ۱۹۰۰: براونی محصولی جالب از شرکت کداک است که در سال ۱۹۰۰ مفهوم عکاسی فوری را برای مردم تعبیر کرد؛ دوربینی ساده در یک جعبه مقوایی با یک لنز که می‌توانست عکس‌های فوری بگیرد. این دوربین در آن سال با قیمت یک دلار (کمتر از ۳۰ دلار به قیمت امروز) روانه بازار شد و کداک توانست در سال اول عرضه‌اش به بازار ۱۵۰ هزار دستگاه از آن را به فروش برساند.

 

دستگاه ضبط رادیویی Philips Radiorecorder در سال ۱۹۶۶: این محصول اولین ترکیب قابل حمل از رادیو و ضبط صوت بود. این دستگاه در واقع دسته محصول جدیدی با عنوان دستگاه پخش‌کننده موسیقی قابل حمل را ایجاد کرد و خیلی زود در دست افراد مختلف در تمام دنیا دیده می‌شد. این دستگاه قابل حمل بود و موسیقی را با کیفیت خوب پخش و ضبط می‌کرد. به این ترتیب در مدت کمی تقاضا برای خرید انواع بزرگ‌تر و با کیفیت‌تر این محصول در بازار زیاد شد.

 

ماشین حساب قابل حمل در سال ۱۹۷۰: اولین ماشین حساب‌های قابل حمل در سال ۱۹۷۰ در ژاپن از سوی برندهایی مانند Sharp، Sanyo و Canon روانه بازار شدند.مدل پاکترونیک از Canon یک ماشین حساب قابل حمل بود که اعداد دیجیتالی را روی کاغذ حرارتی نشان می‌داد و اولین بار به‌عنوان بخشی از یک پروژه تکنولوژیک از سوی شرکت Texas Instruments معرفی شد. این محصولات به خاطر کاربردهای مختلف و قابل حمل بودن به سرعت در میان مردم پذیرفته و محبوب شدند.

 

واکمن در سال ۱۹۷۹: احتمالا نمادین‌ترین و جنجالی‌ترین دستگاه پخش موسیقی قابل حملی که تا به حال ساخته شده است و خود شرکت سونی آن را در ابتدا Soundabout می‌نامید. این محصول که در سال ۱۹۷۹ برای اولین بار معرفی شد، به دست یک مهندس صدا طراحی و ساخته شد، چون یکی از روسای شرکت سونی دوست داشت در طول سفرهای کاری‌اش به اپراهای مورد علاقه‌اش گوش کند. واکمن که در واقع یک ضبط کاست قابل حمل بود، توانست شیوه تفکر افراد درباره موسیقی و شخصی‌سازی آن را تغییر دهد. بد نیست بدانید که تا سال ۲۰۰۹ بیش از ۳۸۵ میلیون دستگاه واکمن در سراسر دنیا به فروش رسید.

 

دیسک‌من در سال ۱۹۸۴: اولین دستگاه پخش سی‌دی قابل حمل شرکت سونی در واقع ایده اولیه خودش را از دستگاه واکمن گرفته بود و حتی بسیاری آن را سی‌دی واکمن می‌نامیدند. این دستگاه دو سال بعد از آنکه سی دی روانه بازار شد و در حقیقت با افزایش محبوبیت و رواج استفاده از آن در میان مردم، طراحی و روانه بازار شد.

 

کنسول بازی دستی Game Boy در سال ۱۹۸۹: یک کنسول بازی دستی سمبلیک که توانست دسته محصول جدیدی در میان محصولات ویژه بازی‌های ویدئویی ایجاد کرده و خیلی زود به محبوبیت برسد، تا جایی که حالا و به تازگی نسخه‌های جدید و مدرنی از آن طراحی و تولید شده‌اند. این کنسول بازی دستی که از سوی شرکت نینتندو طراحی و تولید شد، بازی‌های ویدئویی را همیشه و همه جا به دستان افراد علاقه‌مند می‌رساند. هر چند این محصول در ابتدای ورودش به بازار ناچیز و ناموفق به نظر می‌رسید، اما همچنان به خاطر بازی‌هایش در میان مردم محبوبیت زیادی دارد. این دستگاه دارای پردازنده ۱۹/ ۴ مگاهرتزی و رم ۸ کیلوبایتی بود و از صفحه نمایش ۶/ ۲ اینچی با وضوح ۱۴۴ در ۱۶۰ پیکسلی بهره می‌برد. این کنسول بازی دستی با چهار باتری سایز AA تا ۱۵ ساعت به‌طور مداوم کار می‌کرد.

 

اسباب بازی دیجیتال Tamagotchi در سال ۱۹۹۶: اولین اسباب بازی الکترونیک و دیجیتال که اگر کلید غذا دادن به آن را نمی‌زدید از گرسنگی می‌مرد! این دستگاه در واقع یک تخم مرغ بود که همیشه و همه جا می‌توانست در کنار کاربرانش باشد و آنها را سرگرم کند. درست به همین دلیل هم تا سال ۲۰۱۰ بیش از ۴۴ نسخه مختلف از آن طراحی و روانه بازار شد و بیش از ۷۶ میلیون دستگاه از آن در دنیا به فروش رسید.

 

دستیار دیجیتال شخصی Palm Pilot در سال ۱۹۹۶: این محصول با کمک نرم‌افزارهای شناسایی دستخط طراحی شده در مرکز تحقیقات روباتیک آمریکا، توانست انقلاب بزرگی در بازار محصولات دیجیتال شخصی ایجاد کند. بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان دستیارهای دیجیتال شخصی را جد موبایل‌های هوشمند امروزی می‌دانند. اولین دستیار دیجیتال شخصی پالم پیلوت یک صفحه نمایش تک‌رنگ و خاکستری داشت که از نمایشگر لمسی غیر هادی، قلم نوری و البته قطعات و تراشه‌های مدرن بهره می‌برد.

 

آی‌پاد در سال ۲۰۰۱: آی‌پاد مسلما و قطعا نهایت انقلاب دستگاه‌های پخش موسیقی قابل حمل و شخصی بود که با طراحی ساده‌اش توانست در میان اغلب مردم دنیا به محبوبیت زیادی برسد. هرچند اولین مدل این محصول چندان محبوب و پرطرفدار نبود، اما مدل‌های بعدی آن خیلی زود بازار داغ و پررونقی پیدا کردند.

 

آی‌فون در سال ۲۰۰۷: درست مانند آی‌پاد، اولین مدل از آی‌فون هم نتوانست چندان در بازار با استقبال خوبی مواجه شود، اما این محصول انقلاب بزرگی در بازار گوشی‌های موبایل و دستگاه‌های دیجیتال قابل حمل شخصی ایجاد کرد؛ انقلابی که هنوز تا نسل‌های بعدی موبایل‌های هوشمند هم ادامه دارد. این محصول توانست دنیای دوربین‌های عکاسی، پخش‌کننده‌های موسیقی قابل حمل، ضبط‌کننده‌های صدا، کنسول‌های بازی دستی و حتی دستگاه‌های راهبردی را هم تحت تاثیر خود قرار دهد.

 

 

 

  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش